CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 180
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Да се похваля и аз със смяната на местоработата. Grinning

Tuala,по твоето описание имам чувството,че говорим за една и съща компания LaughingТоку виж  се окажем колежки . Офисът в района на Лозенец ли е?Grinning

Момичета, влизам да се похваля.  Party
Започвам работа, днес подписах договора. Ще се занимавам именно с това, което исках и толкова дълго търсех. Фирмата е много сериозна, голяма международна корпорация, местоположението на офиса също не е зле, заплатата е каквато исках, соц. пакет- страхотен.

Обявата беше пусната през джобса, бях над 60+ поред кандидатствала, без абсолютно никакви връзки, с две деца съм. За децата никой не ме е питал, просто наистина сериозните компании това не ги интересува, даже имам чувството, че им е забранено да задават въпроси от подобно естество.  Peace
Отне ми доста време, но ето, факт е- не е невъзможно.  Peace

Успех на всички!!! Не се отчайвайте и си отстоявайте правата!!!  Hug

# 241
Да се похваля и аз със смяната на местоработата. Grinning

Tuala,по твоето описание имам чувството,че говорим за една и съща компания LaughingТоку виж  се окажем колежки . Офисът в района на Лозенец ли е?Grinning

Момичета, влизам да се похваля.  Party
Започвам работа, днес подписах договора. Ще се занимавам именно с това, което исках и толкова дълго търсех. Фирмата е много сериозна, голяма международна корпорация, местоположението на офиса също не е зле, заплатата е каквато исках, соц. пакет- страхотен.

Обявата беше пусната през джобса, бях над 60+ поред кандидатствала, без абсолютно никакви връзки, с две деца съм. За децата никой не ме е питал, просто наистина сериозните компании това не ги интересува, даже имам чувството, че им е забранено да задават въпроси от подобно естество.  Peace
Отне ми доста време, но ето, факт е- не е невъзможно.  Peace

Успех на всички!!! Не се отчайвайте и си отстоявайте правата!!!  Hug

Emely, Tuala честито! Успех на новата работа! Ако не е тайна, можете ли да кажете в коя сфера на дейност ще е тя? / може и на лични /

# 242
emely , в Бизнес Парка в Младост е.  Peace Честито иначе, успех!  Hug
residence, в сферата на demand planning е при мен.  Peace

# 243
Записвам се да следя темата  Grinning

Открих я с търсачката, търсейки инфо за Coursera и онлайн курсовете, за киото сте писали преди 2-3 теми... Някой започна ли такъв курс? Не разбрах със сигурност дават ли сертификати или не? Не ми стана ясно съвсем...  newsm78

Да, аз. Не знам дали дават сертификат, мен такива не ми трябват, само си ги записвам обученията в автобиографията.

# 244
  • Перник
Записвам се да следя темата  Grinning

Открих я с търсачката, търсейки инфо за Coursera и онлайн курсовете, за киото сте писали преди 2-3 теми... Някой започна ли такъв курс? Не разбрах със сигурност дават ли сертификати или не? Не ми стана ясно съвсем...  newsm78
Здравей, аз изкарах един курс и записах втори, набелязала съм си още няколко. Сертификати няма.
Получих  няколкоредово Statement of Accomplishment в ПДФ файл, в което доста общо пише какво съм учила,  а накрая отново (понеже учащите се постоянно питаха за това) поясняват, че:

Цитат
Тhis statement does not confer Stanford credit, grades,
a degree or a certification or affirm that you were enrolled as a Stanford student, nor does it verify the identity of the individual
who took the course.
Не ми изглежда като документ, който може да послужи пред работодател за удостоверяване на съответните знания, но пък курсът беше интересен и научих някои нещица.  Simple Smile 

Според мен, дори и да не е истински сертификат, това нещо, приложено към CV, в което се споменава съответния курс е +  Peace

# 245
  • Sofia
Не дават сертифицат, а референция за завършено обучение, но дори и без нея правят впечатление в CV -то, защото това са престицни унверситети и курсовете са за технологии и процеси, които са реално приложими.

# 246
  • Варна
Има ли кандидаствали по Проекти на Агенция по заетостта и имате ли вече резултати ?

# 247
Сигурно е обсъждано в темите, но аз пак да попитам. В полето Наименование на придобитата квалификация в CV какво е правилно да запиша- магистър по икономика, специалността ми? А в полето Ниво по националната класификация ? Нещо се омотах.  Crazy Blush

# 248
  • русе
да знае някой как протича "практически изпит"  newsm78

# 249
Има ли кандидаствали по Проекти на Агенция по заетостта и имате ли вече резултати ?

Кои точно проекти?

mypi1975, практически изпит по какво?

# 250
  • Варна
Трудов медиатор

# 251

За там нямам инфо. ) Мислех, че за други питаш.

# 252
Сигурно е обсъждано в темите, но аз пак да попитам. В полето Наименование на придобитата квалификация в CV какво е правилно да запиша- магистър по икономика, специалността ми? А в полето Ниво по националната класификация ? Нещо се омотах.  Crazy Blush
Нивото е магистър, а наименованието- името на специалността, например "Финанси"
( или поне аз така съм попълнила)

# 253
  • русе

Кои точно проекти?

mypi1975, практически изпит по какво?

з а младши експерт към Агенцията по заетостта
а за трудов медиатор току що четох нещо в сайта на АЗ  но не съм сигурна точно ще потърся

# 254
  • Варна
срока мина на 10.06. , но още не са обявили резултатите

Общи условия

Активация на акаунт