CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 182
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Имам обаждане за интервю, но съм се колебая / страх ме е отново да не се опаря/. Някой има ли мнение за Глобал маркетс - обвързан представител / агент/?http://www.jobs.bg/f1483620
Моля, който има отношение, опит да сподели Praynig

# 271
  • Перник
В момента и моята заплата е сравнително висока, но затова пък нервите ми заминаха  Sad

При мен в последния месец е спокойно, даже приятно. Но съм на тази работа вече 7 години (-2 майчинство) и не ми е особено интересно вече. Въпреки че и да си намеря друга, пак ще е в същата сфера  Rolling Eyes

# 272
  • София
Принципно това е човек, който сплайсва оптика...

# 273
Здравейте! Имам обаждане за интервю, но съм се колебая / страх ме е отново да не се опаря/. Някой има ли мнение за Глобал маркетс - обвързан представител / агент/?http://www.jobs.bg/f1483620
Брат ми завърши маркетинг и скоро ходи на интервю там. На първото интервю не му бяха разяснили много неща, казали му да дойде на втора среща, на която направили представяне на дейността на фирмата и обяснили, че трябва да се обикаля по офиси и да се правят презентации. Предложението беше без твърда заплата, само на процент, не поемат пътните разходи за обикалянето, не дават служебен телефон на разговори с клиенти. Длъжността се казваше по друг начин и пак не ставаше ясно в обявата, че става въпрос за директен маркетинг. Не съм сигурна дали пак за тази фирма, имаше и по-особено работно време - от 12 до 20 часа вечер. Виж в бг-работодател и за други мнения - като че ли мернах линк и в началото на темата към сайта.

# 274
Брат ми завърши маркетинг и скоро ходи на интервю там. На първото интервю не му бяха разяснили много неща, казали му да дойде на втора среща, на която направили представяне на дейността на фирмата и обяснили, че трябва да се обикаля по офиси и да се правят презентации. Предложението беше без твърда заплата, само на процент, не поемат пътните разходи за обикалянето, не дават служебен телефон на разговори с клиенти. Длъжността се казваше по друг начин и пак не ставаше ясно в обявата, че става въпрос за директен маркетинг. Не съм сигурна дали пак за тази фирма, имаше и по-особено работно време - от 12 до 20 часа вечер. Виж в бг-работодател и за други мнения - като че ли мернах линк и в началото на темата към сайта.
Fall, благодаря ти! И аз имам усещането, че работата ще е основно обикаляне по офиси на фирми и то на мой гръб  : Tired

# 275
 Wink Виж и други мнения в бг работодател
Може и да предлагат друго на така казващата се и описана длъжност, но и аз се съмнявам 

# 276
Късмет на всички!

# 277
Благодаря за включването по моя въпрос!

# 278
Станаха три месеца както търся работа и ровя и Джобс....и днес кандидатствах за работа и получих съобщение-кандидатствали 1.
Дали е на хубаво Thinking

# 279
И аз да се включа по темата. Работя в кол център и се опитвам от над година да си намеря по-квалифицирана работа, която да съответства на образованието ми. Пускам СВта в джобс, но много рядко се обаждат... newsm78 #Crazy

# 280
  • Варна
Днес видях една обява в jobs и пишеше "Автобиографии и препоръки се подават лично в офиса на дружеството на адрес:" и аз реших да подпитам /понеже сме малък град и горе-долу се познаваме/ за какво иде реч та се търси такъв човек. От кухнята ми изнесоха,че то човек не се търсело,но понеже по някъква програма от някъде им плащали за брой проведени интервюта те така си пускали обявата. Изтрещях, а нямало кухи обяви,а ? newsm78

# 281
В тая тема обсъждаха че има кухи обяви http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664076.0;all

# 282
Изтрещях, а нямало кухи обяви,а ? newsm78

Най-новият ми пример е човек от списък одобрен за тест да е човек от същата служба, но от друг отдел. Явно искат да го преместят и се налага да пуснат обявата, а ние загубеняците ксерокопираме дИкиментите си, палим колите /автобусите, харчим средства като безработни за да си занесем документите, после учим все едно ще се явяваме на изпит и изпита ще ни се отрази в дипломите, а те се подиграват и хич не им пука  Crossing Arms

# 283
Изтрещях, а нямало кухи обяви,а ? newsm78

Най-новият ми пример е човек от списък одобрен за тест да е човек от същата служба, но от друг отдел. Явно искат да го преместят и се налага да пуснат обявата, а ние загубеняците ксерокопираме дИкиментите си, палим колите /автобусите, харчим средства като безработни за да си занесем документите, после учим все едно ще се явяваме на изпит и изпита ще ни се отрази в дипломите, а те се подиграват и хич не им пука  Crossing Arms

Чувала съм, че в НАП процедират по същия начин!

# 284
......... От кухнята ми изнесоха,че то човек не се търсело,но понеже по някъква програма от някъде им плащали за брой проведени интервюта те така си пускали обявата. Изтрещях, а нямало кухи обяви,а ? newsm78
в понеделник съм на тест по математика в Прокредит и от прочетеното в бг работодател мисля че става въпрос за същото.  Confused Отказах да се подготвям, но мисля да отида и да видя и лично да ги питам дали действително търсят хора  Close

Общи условия

Активация на акаунт