CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 114
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета имам питане.
Възможно ли е да се започне работа като оперативен счетоводител с курс?
Не ми се иска дори да си помисля че ходих на курс 1 година за едното свидетелство за професионална квалификация,колкото само да я имам. Rolling Eyes
Възможно е. Но ако някой ти предложи такава работа трябва да се съгласиш с по-ниската заплата и осигуровки. Трябва да си съгласна и с по-дълъг работен ден и други непривлекателни условия. Все пак от някъде трябва да се почне и шанса ти е в отстъпките.
Ако ти си по-изгодна на фирмата финансово ще те предпочетат пред някоя нафукана с "вишу". После постепенно като се утвърдиш в работата и имаш доста практика ще се подобрят условията или ще си намериш друга работа.

# 376

За мен не е проблем нито по-ниската заплата като за начало,нито по-дългото работно време.
Въпроса е в това,че ми харесва и точно с това искам да се занимавам.
Лошото е че като чета обявите за оперативни счетоводители(поне Бургас)минимум 1 година стаж и више образование ,а това ме отчайва много.

# 377

За мен не е проблем нито по-ниската заплата като за начало,нито по-дългото работно време.
Въпроса е в това,че ми харесва и точно с това искам да се занимавам.
Лошото е че като чета обявите за оперативни счетоводители(поне Бургас)минимум 1 година стаж и више образование ,а това ме отчайва много.

Ето тук според мен можеш спокойно да си пуснеш cv: http://www.jobs.bg/f1481651 Пише една година стаж, но ти можеш да изтъкнеш какви практични занятия сте имали на курса, който си ходила. С каква програма си работила, какво си правила и колко време. Simple Smile

# 378
  • Варна
Има обяви на които пише - без стаж

# 379
Стискам палци на всички,които още не са си намерили работа. Peace
Аз започнах да си подготвям документите за новата работа.Ако на някого му се наложи да си вади свидетелство за съдимост в София,да знаете,че вече не си издават в РС на Римската стена,а в бившия нотариат на Попа.
Надявах се да ме освободят по рано от настоящата работа(защото сме имали не един такъв случай),но изглежда няма да стане Crossing Arms

# 380
  • Пловдив
Опссс, и аз да се наредя във вашите редици...

# 381
  • Перник
Такаа, видях интересна обява,публикувана в една от групите в linkedin.com, в които участвам. Писах на човека, той просто популяризирал обявата, даде ми мейл на "автора". И, утре съм на "Разговор"....да видим...

emely, честита нова работа!

джоджо, как да не говориш в книжарницата?  Rolling Eyes Да е библиотека, разбирам, ама книжарница - нали трябва да посрещнеш клиента, да го попиташ какво търси, да предложиш...  newsm78

# 382
SvetlaK, успех ти желая. Във връзка с твоя пост бих искала да попитам дали някой, който публикува обява за работа в група на linkedin.com, не я публикува и в jobs.bg.

А как става това членуване в група? Може би трябва да имам профил там.

# 383
Има такива обяви, в момента ме хънтват по една такава, само в linkedin я има. Аз лично всичко пускам навсякъде, но понякога поствам по-специфичните неща по групите (когато търся Андроид разработчик например).

# 384
Аз скоро дори кандидатствах с профила си от Linkedin по една обява от Джобс.бг за онлайн редактор  Peace

# 385
  • Перник
SvetlaK, успех ти желая. Във връзка с твоя пост бих искала да попитам дали някой, който публикува обява за работа в група на linkedin.com, не я публикува и в jobs.bg.

А как става това членуване в група? Може би трябва да имам профил там.

Регистрираш се в  linkedin.com, после ти излизат предложения за групи, на база на това, което си посочила като данни при регистрацията, или групи, в които хората от мрежта ти участват.

# 386
Аз скоро дори кандидатствах с профила си от Linkedin по една обява от Джобс.бг за онлайн редактор  Peace

Аз редовно си кандидатствам с профила ми от LinkedIn по обяви в джобса пък и не само там. Хитро е защото така отсрещната страна може да прочете препоръките от LinkedIn. Но дали тоя вариант се използва от ЧР-специалисти не съм сигурна  Embarassed . Все повече го харесвам тоя LinkedIn, използвайте го по-смело! Според мен това е бъдещето, всичките останали сайтове малко по малко ще замрат! И представяния на компании има, и бизнес-обяви има, че и покрай моето хоби много инфо намерих.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 15:16 от OK

# 387
Един въпрос, тъй като хич не съм запозната- все още се подписвам като безработна в Бюрото по труда. Сега видях, че има обявено свободно място в банкова институция- аз ли следва да отида до Бюрото и да се поинтересувам или ...? Изобщо как се процедира с Бюрото?

# 388
  • Точно където трябва
Не търся работа, но това ме втрещи http://www.jobs.bg/f1493770
Искам да попитам -HR-ите тук - това нормално ли е?

# 389
  • Варна
Един въпрос, тъй като хич не съм запозната- все още се подписвам като безработна в Бюрото по труда. Сега видях, че има обявено свободно място в банкова институция- аз ли следва да отида до Бюрото и да се поинтересувам или ...? Изобщо как се процедира с Бюрото?
2. Банков служител/ Служител, финансова/платежна институция   Безсрочен   Необявена   1   Гоце Делчев
Отиваш в БТ и от там ще ти дадат насочващо писмо

Общи условия

Активация на акаунт