CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 048
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Аз ако се чудех като вас, щях да се замисля и за тези неща:
- ако напусна старата фирма, отида в новата и по някаква причина не ми хареса, тогава накъде?
-в такъв случай мога ли за месец - два /докато си намеря нова работа/ да разчитам на заплатата на мъжа ми?
- след пет години на сегашната си работа ли се виждам?
- какво казва интуицията Ви?

# 541
  • София
Аз ако се чудех като вас, щях да се замисля и за тези неща:
- ако напусна старата фирма, отида в новата и по някаква причина не ми хареса, тогава накъде?
пак в старата (евентуално) . няколко колеги се върнаха, след като бяха опитали в други фирми.
-в такъв случай мога ли за месец - два /докато си намеря нова работа/ да разчитам на заплатата на мъжа ми?
абсолютно, без да се замислям.
- след пет години на сегашната си работа ли се виждам?
ами.....при липса на алтернатива се виждам на сегашната си работа
- какво казва интуицията Ви?
там е работата, че веднъж усещам, че ми се мести, веднъж пък си викам "я, си стой на д****то"

това моето никъде го няма ooooh!

# 542
Mишенце, според мен сама си си отговорила.  Wink Прочети се пак.  Simple Smile
Можеш да се върнеш в същата фирма, можеш да останеш за малко вкъщи, алтернативата я имаш. Според мен не губиш нищо, можеш само да спечелиш. Поне така изглежда отстрани.

# 543
  • София
Можеш да се върнеш в същата фирма, можеш да останеш за малко вкъщи, алтернативата я имаш. Според мен не губиш нищо, можеш само да спечелиш. Поне така изглежда отстрани.

то и аз си мисля, че имам алтернатива, НО при условие, че в сегашната фирма има места, а у дома не ми се седи много, защото аз сравнително скоро се върнах на работа след майчинство  Peace Но в крайна сметка никога не казвам "никога".
Освен и аз като Red Velvet да мисля за раждане, за което ми е доста рано, предвид възрастта на сина ми  Laughing

# 544

то и аз си мисля, че имам алтернатива, НО при условие, че в сегашната фирма има места, а у дома не ми се седи много, защото аз сравнително скоро се върнах на работа след майчинство  Peace Но в крайна сметка никога не казвам "никога".
Освен и аз като Red Velvet да мисля за раждане, за което ми е доста рано, предвид възрастта на сина ми  Laughing

A,време ти е, що  Mr. Green При мен проблемът е,че не съм сигурна в таткото. Да стоим на половинът на заплатата е абсурдно, аз изкарвам два,три, четири пъти колкото него (зависи от месеца). Ам 6 месеца не са много, после вече не могат ме барна до 3-тат година, дори и да няма работа за мен (макар да се съмнявам, при положение,че мисля да съм в майчинство за макс 6 месеца).
Абе те да ми предложат, ще мисля. Щом толкова много говоря, значи трябва да приема. Днес четох,говорих с вътрешни хора, разглеждах сайтове, гледах видео. Като теглих плюсовете на сегашната ми работа, и новото предложение--два пъти повече биха били. Аз не гледам само парите, а и допълнителни (макар малки за някои) неща като удобни столове, просторна кухня със стая за почивка, технологии, бюджети, телфони, компютри...

# 545
Ами, то тези неща като столове, компютри, телефони са важни да ти кажа. От там се прави извод за отношението към служителите.

# 546
  • Бургас
Добро утро!
Да споделя аз за вчерашното си интервю.
Те много ме харесаха, но аз тях - не Mr. Green Съжалявам единствено, че не си казах още вчера, че няма смисъл да ме търсят повече и сега ще продължат да ми звънят Embarassed.
Ще се оглеждам, ако изскочи нещо подходящо, но не на всяка цена.

# 547
  • София
A,време ти е, що  Mr. Green При мен проблемът е,че не съм сигурна в таткото. Да стоим на половинът на заплатата е абсурдно, аз изкарвам два,три, четири пъти колкото него (зависи от месеца). Ам 6 месеца не са много, после вече не могат ме барна до 3-тат година, дори и да няма работа за мен (макар да се съмнявам, при положение,че мисля да съм в майчинство за макс 6 месеца).
Абе те да ми предложат, ще мисля. Щом толкова много говоря, значи трябва да приема. Днес четох,говорих с вътрешни хора, разглеждах сайтове, гледах видео. Като теглих плюсовете на сегашната ми работа, и новото предложение--два пъти повече биха били. Аз не гледам само парите, а и допълнителни (макар малки за някои) неща като удобни столове, просторна кухня със стая за почивка, технологии, бюджети, телфони, компютри...

имам усещането, че обстановката, която описваш на работата си е много близка до обстановката на моята работа и затова се чудя, дали не работим в подобни фирми  newsm78

днес смятам и аз да тегля чертата на "+" и "-"  Peace

# 548

имам усещането, че обстановката, която описваш на работата си е много близка до обстановката на моята работа и затова се чудя, дали не работим в подобни фирми  newsm78

днес смятам и аз да тегля чертата на "+" и "-"  Peace

Хахахахха, а де Simple Smile Да не си ми колежката от Бургас...... Mr. Green

# 549
  • София
A,време ти е, що  Mr. Green При мен проблемът е,че не съм сигурна в таткото. Да стоим на половинът на заплатата е абсурдно, аз изкарвам два,три, четири пъти колкото него (зависи от месеца). Ам 6 месеца не са много, после вече не могат ме барна до 3-тат година, дори и да няма работа за мен (макар да се съмнявам, при положение,че мисля да съм в майчинство за макс 6 месеца).

имам усещането, че обстановката, която описваш на работата си е много близка до обстановката на моята работа и затова се чудя, дали не работим в подобни фирми  newsm78

днес смятам и аз да тегля чертата на "+" и "-"  Peace

Хахахахха, а де Simple Smile Да не си ми колежката от Бургас...... Mr. Green

пак съм морска, но малко по на север  Wink

Ами, то тези неща като столове, компютри, телефони са важни да ти кажа. От там се прави извод за отношението към служителите.

да, обстановката е също много важна  Peace

# 550
За мен най-важно е след заплатата и местоположението какъв е офиса. Например стаята за почивка ми е важна, защото много често си нося храна и предпочитам да имам къде да я ям. В случая с тази компания няма да се налага да нося, защото дават. Ама нали не е яко да ядеш на бюрото, както правим сега.....
Днес пак се отвратих, не знам дали съм се настроила просто, или просто наистина ми идва в повече.

# 551
  • София
За мен най-важно е след заплатата и местоположението какъв е офиса. Например стаята за почивка ми е важна, защото много често си нося храна и предпочитам да имам къде да я ям. В случая с тази компания няма да се налага да нося, защото дават. Ама нали не е яко да ядеш на бюрото, както правим сега.....
Днес пак се отвратих, не знам дали съм се настроила просто, или просто наистина ми идва в повече.

от какво се отврати?

# 552
  • Пловдив / София

Аз обаче питам колко от вас имат регистрации с попълнени CV- та и някоя компания да се е свързала с вас директно?

Аз имам. Пък и както писах в сряда мин. седмица от една компания се свъзаха с мен за интервю по дадена позиция, но беше за Бургас и не ме устройва.

Ред сащо писа, че са я контактнали.

# 553
  • Бургас
 fam, ти беше писала, че са се свързали с теб за тази позиция, за която и аз мислех да кандидатствам, нали Thinking Можеш ли да ми кажеш някакви подробности, все още умувам дали да пусна автобиография Blush След вчерашната среща нещо не ми се рискува, обаче все пак ме гложди Embarassed

# 554
  • Бургас
Пратих CV по една обява от Джобс-а.  Simple Smile След около половин час са ми писали на мейла:
Hello;
-
We received your CV from JOB.BG
I want talk about job details. Please contact us via Skype.
Our Skype : ...

Ще трябва да си говорим ли, да се гледаме или?  Thinking Провеждали ли са Ви такова интервю?

Искаха CV на английски, явно и разговорът ще се проведе на английски.

Общи условия

Активация на акаунт