Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 796
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Той анализа и без статистиката е ясен.  Mr. Green
Врътките с лесни изпити и измислени формули не могат да прикрият лошата система. Трябва да се направят сериозни реформи в образованието.  Peace

# 601
  • Пловдив
Миленита, така ощетявате едно дете, което няма да се класира по първо желание. Но си е ваше право, никой не може да и спре. Дано това дете не се откаже да чака второ класиране, когато ще го приемат на мястото на сина ти.

Аз не мисля че някой е ощетен от подобно нещо - друг е въпросът, че трябва малко да се изчака второто класиране...

# 602
В пощата е качена леко преработена, допълнително сортирана първоначална статистика. Данните са общи, без разделение по пол.  

# 603
Той анализа и без статистиката е ясен.  Mr. Green
..... Трябва да се направят сериозни реформи в образованието.  Peace

Като се започне с подбор на качествен персонал на всички нива.
Защото едните олескаха изпита - имам предвид некоректностите в изпита по БЕЛ.
Другите умни глави сътвориха великата формула - не мога да си обясня как изобщо се аргументира промяната на тази формула всяка година  newsm78
Стига се до министъра, който от екрана на телевизията ни говори на БЕ.
А за това, че цяла седмица подготвят анализ, дето тук им го сътворихте за 5 минути, изобщо не говоря.

# 604
RobotIT, перфектен си ! Браво!

# 605
  • София
Ще ви призная ,ако направите статистика и по полове  Wink

# 606
Няма ли някоя цифра в номерата на децата, което показва пола?  newsm78

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 14:30 от lady Green

# 607
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
silvi mama,  Hug и без статистиката по пол, сега знам на кое място е в общата класация Simple Smile

# 608

Възможно е, може да проверим, но май по-скоро ще гадаем. Вече знаем, че 22ххххх е за София. Вероятно последната цифра от номера е контролно число, така че аз залагам на това, че предпоследнта цифра е за пол. И понеже предпоследната цифра на моята девойка е нечетно число, то ако мъжките мами подскажат, че предпоследта цифра в техния номер е четна, то може и да разгадаем кода, но това е само ако правилно предполагам, че кода е в предпослената цифра. От друга страна,  при кодирането на ЕГН нечетна предпоследна цифра показва точно женски пол, така е ако в МОН използват тази система, значи съм права. 

# 609
За класирането в училищата в София, ще трябва да имате предвид и факта, че ще кандидатстват дечица и от областите, техният брой е непредвидим. Съветвам ви да напишете повече желания.
"245 деца с много добър бал останаха извън класацията в София през 2010 г." - това се случи в
годината, преди нашето кандидатстване. Родителите се бяха съобразили само с минималния бал по паралелка от предишни години, без вземат предвид по- високата успеваемост за 2010г. Посочените
недостатъчно желания, доведе до това децата, да не се класират въобще на първо, съответно и на
второ класиране, независимо от сравнително добрият им бал и трябваше да се записват в училища с останали свободни места на трето класиране.

УСПЕХ!

# 610
Здравейте мами и татковци на седмокласници!Нова съм в темата и аз като вас се вълнувам за предстоящото класиране.Ако за Стара Загора някой разполага с информация моля ви качете я тук!Ако се повтарям , моля да бъда извинена.

# 611
Пред последната цифра за миналата година за момче (поне за моето) е ЧЕТНА

# 612
А ние още си чакаме оценката от изпита по рисуване. Още във вторник всичко е било проверено и оценено. Не мога да разбера защо пак ще публикуват резултатите в последната минута според заповедта  #2gunfire .

# 613
  • гр. София
И аз съм с момиче - предпоследната е нечетно число.  Peace

# 614
  • София

Възможно е, може да проверим, но май по-скоро ще гадаем. Вече знаем, че 22ххххх е за София. Вероятно последната цифра от номера е контролно число, така че аз залагам на това, че предпоследнта цифра е за пол. И понеже предпоследната цифра на моята девойка е нечетно число, то ако мъжките мами подскажат, че предпоследта цифра в техния номер е четна, то може и да разгадаем кода, но това е само ако правилно предполагам, че кода е в предпослената цифра. От друга страна,  при кодирането на ЕГН нечетна предпоследна цифра показва точно женски пол, така е ако в МОН използват тази система, значи съм права. 

Няма цифра, номерата са поредни.

Общи условия

Активация на акаунт