Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 844
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Клик, и аз си мисля ,че това ,което са ми донесли като статистика е невъзможно и даже 3 пъти исках да проверят годината дали е вярна, ще го взема и ще сравня с миналата година същата статистика ,за да видя не е ли тя, смятам ,че няма как да се разбере тази година с какъв бал ще се влиза в паралелките. абе ще видим като се върна ще пиша.
А за френската гимназия говорих вчера с една майка дъщеричката и е завършила Френската ,доволни са и сега в момента учи във Франция, вечерта пък говорих с една приятелка,нейната пък най-добра приятелка детето мин год е завършили ФЕГ и като език го е научило,но като среда се е оплакала ,че за тези 5год е имала само 3 приятелки, явно под джунгла се е имало предвид средата ,че не е била мн добра, мн деца имало и от селата ,това разбрах,а детето е мн възпитано и се учи добре.
За срещшчка аз сега отивам на главната даже и ще съм там с малката,че не е на градина - сборни групи,хем да си взема и прословутата статистика да я видим.Ако искате утре да се разберем на аптека марица само кажете как ви е удобно като час,а от там ще идем някъде да пием кафенце и да се наприказваме Laughing

# 541
  • София
Многоръкият Шива в лицето на МОМН в понеделник ще проведе конференция с анализ на резултатите, ще даде зелена светлина на инспекторатите да качат толкова чаканите статистики за успеваемостта на децата по математика и БЕЛ, ще публикува резултатите на зрелостниците,  а може даже и експерт за презентацията в телевизионното студио да прати.. Joy

# 542
Министър Игнатов е обновил фейсбук статуса си.
" петък, 8 юни, 8 ч. - Нова телевизия"
Така че утре сутрин - пред телевизорите!  Grinning

Някой успя ли да го гледа тази сутрин?

Толкова съм потресена от изказването му, че нямало да коментира "родителски слухове" и че трябвало да се изчакат РЕЗУЛТАТИТЕ  newsm78, че не мога да коментирам. Човекът още чака РЕЗУЛТАТИТЕ!!! Какво повече да кажем за него - живее в друго времево измерение, явно е заобиколен от екип, който не го информира, изобщо Mr. Green ... чудна действителност!

# 543
Нашето училище гнездо(Смирненски) ще работи събота и неделя(16,17.06) за приемане на документи- инфо от РИО Добрич- Тодоров.

# 544
........  каза, че анализ на резултатите  ще има на 11.06.

Ндценила сте го, според мен.
Той каза:
"Колега, предлагам да няма никакви слухове на тема седмокласници, преди да обявим резултати и .... всичко, .... както си му е реда. Защото родителите са нетърпеливи да изчислАт. Чакайте малко! Да изчакаме понеделник!"
Аз имам чувството, че той обърка седмокласниците със зрелостниците, които наистина си чакат резултатите на 11.06. Ние какво да чакаме до понеделник? Нашите резултати са излезли и формулата е ясна, както и фактът, че 100-те точки нямат общо с формулата Simple Smile

# 545
Докато си чакам статистиката, в главата ми се въртят най-различни подреждание на училища. В списъка ни е и втора английска, разбира се! Понеже не знам, къде точно се намира , ще помоля някоя мама да ми разясни възможностите за пътуване до там. Ние сме в Люлин, и то не къде да е а в първа част. Общо взето е доста далечко , но ако ни стигне бала не бих направила компромис с пътуването. Та може би, ще пътуваме с метрото до Опълченска или Сердика - и отам на къде ???
И още нещо - на двусменен режим на обучение ли е училището или ходят само първа смяна? Хелп ми!

# 546

Той каза:
"Колега, предлагам да няма никакви слухове на тема седмокласници, преди да обявим резултати и .... всичко, .... както си му е реда. Защото родителите са нетърпеливи да изчислАт. Чакайте малко! Да изчакаме понеделник!"
Аз имам чувството, че той обърка седмокласниците със зрелостниците, които наистина си чакат резултатите на 11.06. Ние какво да чакаме до понеделник? Нашите резултати са излезли и формулата е ясна, както и фактът, че 100-те точки нямат общо с формулата Simple Smile
Някой беше направил мейл sedmiklas2012@abv.bg с идея да се праща там инфо от общ интерес.
Преди два часа пратих там мейл с два атачнати файла в които има всички 9063 оценки за София.
Вземете си ги и си ги гледайте на спокойствие и не притеснявайте мин Grinningистъра.

# 547
  • София
Докато си чакам статистиката, в главата ми се въртят най-различни подреждание на училища. В списъка ни е и втора английска, разбира се! Понеже не знам, къде точно се намира , ще помоля някоя мама да ми разясни възможностите за пътуване до там. Ние сме в Люлин, и то не къде да е а в първа част. Общо взето е доста далечко , но ако ни стигне бала не бих направила компромис с пътуването. Та може би, ще пътуваме с метрото до Опълченска или Сердика - и отам на къде ???
И още нещо - на двусменен режим на обучение ли е училището или ходят само първа смяна? Хелп ми!
Oт сайта на училището:

Удобни транспортни връзки:
Автобус: 74, 76, 83, 102;
Трамвай: 1, 7;
Тролей: 2, 8;

# 548

Той каза:
Някой беше направил мейл sedmiklas2012@abv.bg

Аз не знам за такъв мейл, имам достъп до sedmiklas2011@abv.bg. Би ли ги изпратил и там, защото не вярвам само аз да съм мераклия да ги видя.

# 549
Oт сайта на училището:

Удобни транспортни връзки:
Автобус: 74, 76, 83, 102;
Трамвай: 1, 7;
Тролей: 2, 8;

Дали е далече от центъра, понеже не съм пътувала в тази посока!

# 550
  • Пловдив
RobotIT дай такава и за Пловдив  Hug

Предлагам - утре, събота 17.00 на аптека Марица - градинката  Hug ( аз до 16.00 съм заета, а и да се наспят малчовците)

# 551
Нашето училище гнездо(Смирненски) ще работи събота и неделя(16,17.06) за приемане на документи- инфо от РИО Добрич- Тодоров.

Кодовете на учебните заведения ще ги има вероятно в училището гнездо, нали? За тези кодове научих от форума, необходими ли е да си ги препиша предварително.

# 552

Той каза:
Някой беше направил мейл sedmiklas2012@abv.bg

Аз не знам за такъв мейл, имам достъп до sedmiklas2011@abv.bg. Би ли ги изпратил и там, защото не вярвам само аз да съм мераклия да ги видя.
Ето паролата и акаунта за достъп
user: sedmiklas2012
pass: 7klas2012

# 553
Някой беше направил мейл sedmiklas2012@abv.bg с идея да се праща там инфо от общ интерес.
Преди два часа пратих там мейл с два атачнати файла в които има всички 9063 оценки за София.
Вземете си ги и си ги гледайте на спокойствие и не притеснявайте мин Grinningистъра.
А можеш ли да пуснеш и за Варна на този sedmiklas2012@abv.bg  Mr. Green, а аз ще издиря пас-а по-назад, че го пропуснах

# 554
Здравейте мами!Много се извинявам за отклонение от темата, но искам да попитам за мнения относно 73-то училище, така нареченото Втора немска! Дали немският език се учи на ниво като в 91 НЕГ, че като гледам резултатите ни няма да стигнат за 1-ва немска? Много моля, някой ако има информация да сподели! Благодаря Ви!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт