Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 802
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
На сайта на РИО София има списък с резултати по музика, рисуване и хореография
http://www.rio-sofia-grad.com/

Тези списъци ми напомниха, че няма причина СМГ и другите МГ в страната да си направят специален изпит по математика. Щом може да изпитват допълнително децата, които ще учат в общински училища в паралелки "Изкуства", би трябвало да може да изпитат допълнително и децата, които ще учат в математически паралелки. Все за способности става дума!

# 631
Благодаря за помощта, но ние сме от В. Търново и софийските оценки по рисуване не ни вършат работа. Все пак е някаква надежда, че скоро ще публикуват и нашите.

# 632
  • Варна
Докато чакаме статистиката по пол, може да си представим, че и през 2012 г. съотношението момичета:момчета е същото в отделните групи по оценки и да си направим една прогнозна статистика. Ето, на който му е интересно: http://dox.bg/files/dw?a=845578431e - в DOX на sedmiklas2012@abv.bg

# 633
Благодаря за помощта, но ние сме от В. Търново и софийските оценки по рисуване не ни вършат работа. Все пак е някаква надежда, че скоро ще публикуват и нашите.

Не обърнах внимание извинявай, познато дете държа изпит за ХГ София и се заблудих.

# 634
  • гр. София
Сега остава да видим и колко са местата по гимназиите с по-висок бал.  

# 635
Докато чакаме статистиката по пол, може да си представим, че и през 2012 г. съотношението момичета:момчета е същото в отделните групи по оценки и да си направим една прогнозна статистика. Ето, на който му е интересно: http://dox.bg/files/dw?a=845578431e - в DOX на sedmiklas2012@abv.bg

Ясмина, благодаря, страхотна си!  Hug

# 636

Езиковите с квоти (НЕГ, 73-о, Испанската, 1 АЕГ, 2 АЕГ, ФЕГ) - са по 520 момичета и 520 момчета.

# 637
СМГ, НПМГ, двете немски, френската, двете английски и испанската местата са 1450.

# 638
  • София
Дъщеря ми има 5,75 на из. изкуство.  Shocked Къде го тикам аз, къде се сили то. hahaha

# 639
  • София
Това добре ли е или зле, че има шестица?  Rolling Eyes Защото аз бих се радвала да го оценят толкова високо по рисуване.  Grinning

# 640
Да кажа и аз за статистиката у наше село. Няма никъде изнесени обощени резултати. Обадих се  в РИО, казаха че няма такава практика да се вади подобна статистика. Реших сама да си я направя и тръгнах с един тефтер по у-щата. Но #Crazy това било лична информация и в трите у-ща, където ходих няма изнесени списъци за децата които учат там. Проверявало се само по инернет .Отказах се да обикалям по другите защото то просто си губи смисъла

# 641
Дъщеря ми има 5,75 на из. изкуство.  Shocked Къде го тикам аз, къде се сили то. hahaha

Ако моят син има такава оценка на изпита по рисуване, ще ме чуете чак в София. На нас ни трябва за интериорен дизайн в Строителен техникум.

# 642
  • Варна
Да кажа и аз за статистиката у наше село. Няма никъде изнесени обощени резултати. Обадих се  в РИО, казаха че няма такава практика да се вади подобна статистика. Реших сама да си я направя и тръгнах с един тефтер по у-щата. Но #Crazy това било лична информация и в трите у-ща, където ходих няма изнесени списъци за децата които учат там. Проверявало се само по инернет .Отказах се да обикалям по другите защото то просто си губи смисъла

За кой град става въпрос?
Всяка година РИО вадят статистика, не винаги е в един и същи вид, но поне БЕЛ, Мат, БЕЛ + МАТ в диапазони би трябвало да изнесат. И как се нервирам като чуя "няма такава практика"!

Неда поздравления за художничката!

# 643
Невероятни сте ! Господата чиновници трябва да  вземат пример от вас как се работи!  bouquet

# 644
Мама Съни,
По-лесно е да проверяваш по входящите номера в интернет, за което дъщеря ми ме нарече "мамо, ти си луда!". Луда или не,  аз вече минах половината. Вместо парола пиша "123 or egn". Излиза все едно и също име, но оценките са по вх.номер. Ако си от по-малко село, ще стане и по-бързо. Аз съм от Варна. Трябва да мина общо 3840 номера, някои от които са празни. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт