Отговори
# 720
# 721
Аз, ако съм на мястото на Азра ще се обидя, че К. не ме е завел  на церемонията по награждаването. Ами, как беше с тази Идил на финалното парти на ЗП. Автоматически правиш това сравнение. И не е в полза на Азра. Излиза, че с нея само си бръмчи по ресторантите. И тя няма статут на официалното гадже на К.

# 722
  • Toronto
Аз, ако съм на мястото на Азра ще се обидя, че К. не ме е завел  на церемонията по награждаването. Ами, как беше с тази Идил на финалното парти на ЗП. Автоматически правиш това сравнение. И не е в полза на Азра. Излиза, че с нея само си бръмчи по ресторантите. И тя няма статут на официалното гадже на К.
Да, странно е. Дори да е била заета или каквото ще да е, не е нормално да не придружава гаджето си на такова събитие.

# 723
  • Toronto
Да врътна и аз кристалната топка Joy
Мисля, че болногледачката на Шермин Кофлу ще помогне на Кузей, затова името й нищо не му говори. Peace

# 724
Мисля, че болногледачката на Шермин Кофлу ще помогне на Кузей, затова името й нищо не му говори. Peace
Аз направих такова предположение в края на епизода !  Peace Мисля, че от това "храстче" ще изкочи нещо ! Мисля, че тя ще го потърси и ще поиска помощта му ! Peace

# 725
Новият превод в сайта на Тупарова  Hug за мен лично предизвиква 2 въпроса.
Разводът със Симай. По принцип, имам обяснение защо още не изключват Симай и я държат близо до Фърат. Но какво печели Фърат с това проточване на развода, освен да лази по нервите на Кузей. Да не би съдът да принуди Кузей да си  прибере Симай и да си я обгрижва като законна съпруга. Което ми се струва пък невъзможно. Щом по статистика имат само 1 % разводи, значи нещата не са никак лесни за решаване.
И друго. Това обяснение между тримата герои ми звучи като финал на историята.Точката. В този си вид интригата не може да се развие през втория сезон. Просто вече няма интрига. Всичко се въртеше около тоя инцидент, но вече се знае истината. Вариантът, който се споделя от някои потребители, да гледаме как Кузей ще пристъпи думата си,негов ред е да признае чувства, не може да бъде основа за цял сезон.
Защото Кузейката става Фатмагюл номер две. 40 серии,половин сезон, докато намери сили да признае любовта си  към Керим.
Друга ще е интригата през втория сезон. Връщането на Г. към Джемре. newsm78 Може би!

# 726
Аз направих такова предположение в края на епизода !  Peace Мисля, че от това "храстче" ще изкочи нещо ! Мисля, че тя ще го потърси и ще поиска помощта му ! Peace

Да, тя ще е! Камериерката го видя  и чу името му в детската градина. Може би затова Кузей така крещеше и вдигна шумотевица. За да се чуе името му, от когото  трябва.

# 727
Дафне, ами някъде пишеше - втория сезон ще е преодоляване на предразсъдъците .
Пък кой както го разбира.
Кофти че до края на сезона няма дори да е разведен.

# 728
Изгледах епизода с превод искам да благодаря на всички който са превеждали страхотна серия според мен много силна... очаквам и другата да е такава ...  Hug  Peace

силна впечатление ми направи нещо което не бях видяла по време на серията в сряда: Чичо Бекир как погледна Джемре и то точно в компаса интересно беше

Лудостче, и мен това ми направи впечатление.
Веднага загря кое е гаджето на Кузей и неслучайно заби поглед в компаса.
Струва ми се, че този човек няма да забрави Джемре и ако тръгне срещу Кузей не ми се мисли.

# 729
Дафне, ами някъде пишеше - втория сезон ще е преодоляване на предразсъдъците .
Пък кой както го разбира.
Кофти че до края на сезона няма дори да е разведен.

Това за предразсъдъците, Вие си го пишете. И това не са предразсъдъци. Защо напр. в този случай Джемрето  няма проблемите и задръжките на Кузей.

# 730
Изгледах епизода с превод искам да благодаря на всички който са превеждали страхотна серия според мен много силна... очаквам и другата да е такава ...  Hug  Peace

силна впечатление ми направи нещо което не бях видяла по време на серията в сряда: Чичо Бекир как погледна Джемре и то точно в компаса интересно беше

Струва ми се, че този човек няма да забрави Джемре и ако тръгне срещу Кузей не ми се мисли.

Според мен се загледа в дълбокото деколте и не всеки носи копмас като бижу.

# 731
А бе, хич не гледаше компаса, Бекир, ами - нейсе ! Mr. Green

# 732

Дафне, случайни неща няма. Този веднага схвана за какво иде реч, и че това аз съм само приятелка на Кузей, ала бала.....Разбра веднага че е много скъпа за Кузей и ще използва това по-нататък.
Мое мнение.

# 733
А бе, хич не гледаше компаса, Бекир, ами - нейсе ! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Виждаше се дантелата на сутиена.

# 734

Дафне, случайни неща няма. Този веднага схвана за какво иде реч, и че това аз съм само приятелка на Кузей, ала бала.....Разбра веднага че е много скъпа за Кузей и ще използва това по-нататък.
Мое мнение.
Ако и Бекир се влюби в Джемрето, просто думи нямам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт