Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
...... ако не дойде Брад Пит,може да дойде Мел Гибсън,
за да участва в сериала.....

Според мен накрая ще дойде Терминатор АрниLaughing И без това в една от сериите изрева гороломно :

I'll be back !....  ooooh!..... hahaha Joy

Това е попадение  в десятката  Joy Joy Joy

# 586
Невин   bouquet Gawina   bouquet благодаря Hug

Аз също като Трендафилка предпочитам Мел Гибсън Heart Eyes  Peace

# 587
Дали Брад Пит или Мел Гибсън, все ми е едно. И двамата са ми омръзнали. Не виждам с какво биха допринесли за сериала, освен както се каза по-горе, да привлекат вниманието на американската и западноевропейската публика.

# 588

Най-новият клип на Maria Purt - прекрасен, наистина свят ти се завива!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 01:42 от jupetrov7

# 589
Весел и късметлийски петък 13 !!! Heart Eyes

Скрит текст:

# 590
  • София
Lilims,много ти благодаря за чудния колаж  bouquet
Ох...толкова е готин Laughing

# 591
  • Атлантис, Галактика Пегас

Най-новият клип на Maria Purt - прекрасен, наистина свят ти се завива!    bouquet  bouquet  bouquet

Тъкмо влезнах да го споделя и видях че са ме изпреварили.  Mr. Green  bouquet
Страхотна и при това, че съвсем не е почитателка на Хюррем, каза че много се притеснявала дали ще улови духа на тази двойка.  Wink

# 592
Весел и късметлийски петък 13 !!! Heart Eyes

Скрит текст:

Подобно и на теб, както и на всички дами тук Simple Smile))

# 593
Дали Брад Пит или Мел Гибсън, все ми е едно. И двамата са ми омръзнали. Не виждам с какво биха допринесли за сериала, освен както се каза по-горе, да привлекат вниманието на американската и западноевропейската публика.

е..ще внесат малко промяна..раздвиженост в образите..различен маниер на игра, ако щеш...Simple Smile предполагам, че ще е Брад Пит..от кое време се говори именно за него...може би ще бъде московски княз, който ще помага на Султана при предстоящия му поход към Персия.. лично аз ще съм доволна да го видя в сериала, независимо каква е целта на пребиваването му! Wink
по-интересно е, че той ще да се е съгласил да играе, което пък от своя страна ще е комплимент към TIMS  и продукцията! Simple Smile

# 594
  • В Града на Липите
Здравейте.
Аз вече стигнах до еп.40 и не мога да се въздържа да не напиша поне два три реда.
Приказката дотолкова ме завладя, че снощи стоях до 4 сутринта, когато Хюррем така хитро изманипулира Сюлейман, че останах със зяпнала уста.
Убедена съм, че ако в действителната история Хюррем се беше държала по този начин, главата й щеше да хвръкне, много преди да успее да роди всичките принцове. Не знам кой владетел би допуснал такава наглост и намеса. Честно казано, на мен ми харесва такава, каквато я е създала Мерал.
В началото започнах сериала точно заради Мерал Окай, защото искрено й се възхищавам, а сега го гледам най-вече заради Хюррем. Много харесвам борбени жени, които знаят какво искат и го постигат на всяка цена. В началото не я харесвах въобще. Нито визуално, нито като характер, нито като въздействие... но постепенно така ме завъртя и мен на малкия си пръст, че дори не усетих, как започнах да й симпатизирам, да я съжалявам, да й съчувствам, и да треперя пред монитора дали и този път ще й се размине.
Другите любими персонажи са ми Валиде и Нигяр калфа. Естествено няма смисъл да посочвам Шекер, Сюмбюл и Гюл, тях вероятно всички ги харесват. Много свежо допълнение.
От мъжкия състав досега никой не ме е впечатлил кой знае колко, с изключение на Халит Ергенч, който е много въздействащ на екрана. За пръв път го гледам, но има убийствен тембър и много приковаващ поглед. Харесва ми да гледам,  как този поглед от безкрайно нежен, постепенно изтива толкова, че те кара да настръхнеш от студ.
п.п. Аз по принцип съм много чувствителна и постоянно подсмърчам на филми, но в този сериал, единственият който ме накара да заплача е Хюррем. И то няколко пъти. Много въздействаща актьорска игра, на фона на прекрасна музика.

Хубав ден на всички.  Hug

# 595
Добро утро и от мен! Виждам, имаме ново попълнение, което е супер!
Аз да се похваля, че си купих книгата "Роксолана" (момичето в книжарницата в Търново каза, че много се търсела в момента. Защо ли? хихихии)
Почнах я, и....няма спиране. Иска ми се да я изчета на един дъх. Толкова ми е приятно да "виждам лицата" на героите. Който и да се спомене, аз го знам кой е  hahaha Много се различават от филма, но все пак. Когато гледам филма се потапям в него и забравям всичко останало, но когато чета книгата - за грабежите и безчинствата по българските земи....много страшно е било.

ако моя милост визирате като ново попълнение..благодаря за гостоприемството..Wink
съвсем наскоро и аз прочетох "Роксолана", интересна е опредлено или поне интересна гледна точка, както казва сам авторът в края на книгата..
сериалът определено върви на 85 % по нея..с тази разлика че някои черти от характера на героите са пренебрегнати (например Хатидже в книгата е описана като доста злобничка, а тук не е), а други черти  са подсилени ( Паргалъ в книгата е описан само като добър любовник, а в сериала е направо романтик..Wink)) освен това и кръвожаден убиец, който дори посяга на Султана..последнот ще видим дали ще направят в сериала). в този смисъл вече нямам търпенние..! Wink)

# 596
ХРИСИ newsm51 ти почти си ни настигнала Grinning
готова си за 3 сезон Hug

# 597
# 598
# 599
В Близкия изток гневни на турските сериали

Филмите били виновни за увеличаване на престъпленията и разводите  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт