Интериорен стил по аматьорски 6

• 63 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И един глупав, но смирен въпрос: защо ми излиза, че имам само едно мнение, много повече са. Мерси за отговора.   bouquet

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

Аз лично не виждам смисъл от това ограничение, но... шефа така каза  Laughing

# 376

Хубав е, да, благодаря!  bouquet   Само POANG Люлеещ се стол бях виждала. Peace

# 377
  • Пловдив
Тоя Поанг много удобен, аз другия месец отивам да си взема един, щото тази неделя бях с целия зверилник и две бебешки колички и нямаше място в багажника. Аз особено харесах Поанг със лентова седалка. Heart Eyes

# 378
  • на североизток
Какво ще рече "лентова седалка"?

# 379
Поанг с възглавници и Поанг с ленти:

И аз много го харесвам с ленти!

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 15:09 от Barbabeau

# 380
Тези столове са много удобни, ползвам ги от около 10 години. Предимството на този с възглавниците е че може и да се пере. Да знаете, че и за кърмене са перфектни  Mr. Green

# 381
Тези столове са много удобни, ползвам ги от около 10 години. Предимството на този с възглавниците е че може и да се пере. Да знаете, че и за кърмене са перфектни  Mr. Green

Titina, предполагам имаш предвид горните два стола. А да имаш впечатления от люлеещия се? Предполагам и той ще е удобен, не знам кога ще мога да отида до София и съответно в ИКЕА да го видя наживо. Искам го за майка, тя е дребничка и ниска.

# 382
  • на североизток
В неделя ще закупя такъв за баба ми  Heart Eyes (отдавна съм й обещала) и ще дам отзиви( и ние сме дребнички и ниски Grinning ).
Иначе за пръв път виждам този вариант с лентите, но като че ли с възглавници повече ми харесва, особено този десен http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81807
А как ми се иска да взема и едно малко Поангче за детската, много са ми сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383
В неделя ще закупя такъв за баба ми...................А как ми се иска да взема и едно малко Поангче за детската, много са ми сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

iv4i_79, напиши, моля те, отзиви, аз много си мислех дали детското (наистина е много сладко) няма да стане за майка, но само в нета ги виждам тия столове, ще трябва наживо, за да преценя.

# 384
  • на североизток
Оооо, не! То е много малко и ниско, на снимката лъже, че е по-голямо. Не знам майка ти колко е дребна всъщност, но все пак е добре да го видиш, ако не си го виждала Peace На мен ми стига до кръста, а съм 152см. Всъщност то си пише, височина на целия стол 68см, а височина на седалката 25см!

Като сте подхванали темата за старите мебели, аз в момента съм в процес на изхвърляне на такива и имам един бюфет и две закачалки, за които ми е жал да ги оставя до коша. Ако някой проявява интерес ще ги снимам. Закачалките са от този тип, а бюфета е най-обикновен от тези дето всички баби имат в кухните си, но пък е здрав, голям и събира много багаж Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:35 от iv4i_79

# 385
Аз съм 164 и столът ми е много удобен ( а си се клати леко  Laughing). Малките столове ( детските) са наистина много малки. Люлеещия се стол не съм го пробвала.

# 386
labrex, ето как изглежда бебе в малкия Поанг. Виж отзад дивана и до къде му стига столчето на височина.

# 387
  • на североизток
Докато търсех снимка за подобен бюфет, попаднах на това http://stokovaborsa.com/product_details.php?id_product=1473470&a … D0%BE%D0%BD%20587  Grinning

# 388
Благодаря, момичета, наистина е малко детското столче. Barbabeau, благодаря за снимката!  bouquet Само на икейската страница съм виждала столчето, по-различно изглежда, т.е. допусках, че е по-голямо.  

iv4i_79 , майка ще е горе-долу колкото тебе на височина. А онези съкровища (уф, далече си ми), закачалките и бюфета, пусни ги в Продавалника, но първо в темата за старите мебели. Предполагам ще има желаещи, закачалките се търсят, доколкото знам.

Titina, точно толкова съм висока и аз, ако не я огрее майка, може аз да намажа! Grinning Все едно, трябва да се ходи до магазина.

# 389
Момичета, това са същите столове, но по-евтини от Комо
http://www.como.bg/living-room/armchair-1/moderen-stol-new-kinsta.html
Аз от 2 години съм с такива и спокойно мога да кажа, че това е най-удобния стол на който съм сядала някога. Имаме и табуретки. Аз си ги претапицирах.

Общи условия

Активация на акаунт