Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 838
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Визи, според мен точно това "за всекиго по нещо" ще го направи "домашно". Иначе ще е списанийско  Hug Laughing
Hug Hug

Пина, аз планирам подобно нещо за таван, а е по-малък и с колона в средата. Искам да го направя стаичка за нещо. Още не съм измислила нещото Laughing. Първоначално предлагах на половинката да е за него и сина ни. Да си замъкне там телевизора с компютъра, плейстейшъна... Всичко, което не използвам и само му бърша прахта Mr. Green. Но, не би. Не е съгласен. Друго си е филм за роботи в битка след вечеря, без да се налага да катериш стъпала Laughing. Хич не ми се иска да е празен с няколко рафта и инструменти, и зимните гуми на колата, примерно.
Изхвърлянето на боклуците е доста трудно, но... ако го вършите сами. Ние си платихме Blush. Опитахме сами и се отказахме. Половинката остана при хората, да казва кое за изхвърляне - кое - не, защото си има и съкровища по тези места. Уморително е и доста прах-поглъщащо, но не е лошо. Имаме и мазе, по принцип, с малко прозорче и санитарен възел, но... далеч сме мноооого от него. Иначе също бих го преобразила. Лошото при нас е, че за всички мазета има и общ санитарен възел, който някой използва, но така, че... Оф. На мен ми става лошо от миризмата, дори не съм слизала да го видя. Tired Пък на съседите не им е до ремонт на тази обща тоалетна; на първо чете е покрива, след него фасадата... Дори си мислех стълбището сами да си направим; има няколко момчета симпатични, мисля да ги строя с по едно мече и да се почва. А те дали и как го мислят hahaha.

За строежа - браво! Ние също често обсъждаме ваканционния ни апартамент в Пампорово. Дотам, че вчера кухненска етажерка си харесах Joy

# 466
О, нашата къща не е ваканционна или поне не ми се иска да бъде  Thinking Аз, пък, съм си избрала полилея за дневната, всъщност не съм решила още да го мъча ли за над трапезна маса или за в антре направо  Thinking Споделяла съм го, пак да го покажа

# 467
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Нали знаеш колко съм влюбена и в полилея и в столовете сега  Crossing Arms

И аз непрекъснато чертая планове за къщи и гледам разпределения, преходи и т.н.  Blush

# 468
Столовете ще ти отстъпя, но полилея -  Naughty

# 469
И аз непрекъснато чертая планове за къщи и гледам разпределения, преходи и т.н.  Blush

И аз! И от толкова гледане и чертаене не мога да си подредя къщата, ту така ми харесва, ту инак, май не знам какво искам........ Embarassed
ПолЮлейчето го оставям на pina и Tatitt, на мен ми харесаха столчетата, масата, стените, шкафчето със свещниците в дъното, палмата..........цялата обстановка. Става за ваканционната ми къща нейде край море! Mr. Green Joy

# 470
  • Пловдив
От жегата откачихте Simple Smile

# 471
Laughing

Да ти кажа няма да е от жегата - при нас е студ и дъжд.
От едно известно време навсякъде виждам чайници   Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Laughing

И аз, днес закупих още един. Много мъничък и сладичък.

# 473
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Laughing

И на мен
Аууу, отекох - зарових се! Не знам дали е съвсем тематично, ама пък ще гледате малко чайници сега...  Crossing Arms
Колекция, 1, 2, 3, cool .... Спирам, че така мога да продължа до утре....

Янтренцее, снимчицааа  Flutter Sunglasses

# 474
  • Пловдив
Садистка, чайници 2 и 3 Heart Eyes 

# 475
Аз се интересувам 'колекцията' от чайници - кой ѝ бърше праха?!  Rolling Eyes  Иначе 2 и 3 са разкошни!

# 476
Пинааа , махни тия маслинки и тоя зехтинец моля те .. че лигите ми потекоха . Mr. Green

# 477
Аз мисля и малко паста да добавя, ти - да ги махам  Laughing

# 478
Аз мисля и малко паста да добавя, ти - да ги махам  Laughing
С това ще ме довършиш направо . Crossing Arms Joy

# 479
  • Пловдив
Аз се интересувам 'колекцията' от чайници - кой ѝ бърше праха?!  Rolling Eyes  Иначе 2 и 3 са разкошни!
Моя план е през месец- два свалям и в миялната, бръс на изчистената полица. През останалото време с ония рошавите четки за прах.

Общи условия

Активация на акаунт