Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Аууу последните две снимки са убийствени ... на горната снимка много са ми симпатични пердетата. Peace

# 586
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аууу последните две снимки са убийствени ... на горната снимка много са ми симпатични пердетата. Peace
И на мен! Май с Лабрекс можем спокойно да си направим къщи близнаци  Laughing

# 587
И на мен! Май с Лабрекс можем спокойно да си направим къщи близнаци  Laughing

ЪхЪ! Grinning Хич няма да е лошо! Hug Де да можеше само..........  bouquet

Във всеки случай етапът "размечтала се" (на него съм) е много хубав! Joy Peace

# 588
много уютно е наистина, убеждавам се и от по-горните снимки, че боядисаните в бяло мебели така отразяват всичко около тях, че създават голямо настроение
едни спални, не знам дали са разглеждани тук  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 589
   jos  еее спалната с розов таван е направо убиец, страшно ми хареса точно моят любим цвят за спалня.Това нещо ако го бях видяла преди години да съм си боядисала и моят таван така в спалнята,сега ме хвърли в размисли и страсти Hug
И да попитам ,някой дали знае от къде се купуват такива механизми за да се направи такава врата  каквато е на 4 стр.първата снимка/ама как го обясних само/

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:17 от златен дъб

# 590
  jos  еее спалната с розов таван е направо убиец, страшно ми хареса точно моят любим цвят за спалня.Това нещо ако го бях видяла преди години да съм си боядисала и моят таван така в спалнята,сега ме хвърли в размисли и страсти Hug
И да попитам ,някой дали знае от къде се купуват такива механизми за да се направи такава врата  каквато е на 4 стр.първата снимка/ама как го обясних само/
ахъ, яко, а. аз много неща си харесах за следващия интериор, за по-натам демек  Mr. Green
все си мисля, че тия механизми могат да се поръчат от интернет или някоя фирма да може да ги направи тук.

# 591
Това се чудя и аз към каква фирма трябва да се обърна за да ги потърся  newsm78  идея си нямам , а ще ми свършат страшна работа на село за къщата.

# 592

Скрит текст:

jos, и да са пускани, красивото не омръзва. Само "ах"-ках и "ох"-ках, много хубави интериори има и отделни елементи.  Heart Eyes Направо си запазвам линка, благодаря!  bouquet

златен дъб, това е плъзгаща врата, нали? Може би от фирмите, които ги правят. newsm78

# 593
Да плъзгаща врата е но ще трябва повечко да се поразровя.Моята идея беше да си купя механизмите и на село това да го направя от старите врати които имам прибрани прилежно.Но ако някой вече е правил подобно и сподели много ще се радвам .

# 594
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Скрит текст:
Прелест! Последната на трета страница ми е тотален фаворит. С това светло кътчеее....... Оххх!

# 595
Tatitt  и тази е разкошна,но моята е 9кв, а може и по-малка да е  и в апартамента няма как да то осъществя. В момента спалнята ми е тази

та се ядосвам защо не съм си направила и тавана в розово ами е бял.

# 596
  • Австрия

..та се ядосвам защо не съм си направила и тавана в розово ами е бял.

Твърде розово би станало, златен дъб  Naughty  С бял таван е идеално! - дава повече светлина и пространство - подходящо за по-малки помещения. Много ми харесва бордюра с розите  Heart Eyes

# 597
 DimS  сигурно си права,пък и полюлея е розов но този розов таван направо ме замая.Бордюра с розите найстина е невероятен,и сега си търся нещо подобно но не откривам,та ако някой види нещо подобно да свирка

# 598
Златен дъб , да не ми се обидиш, но на мен розовота ми идва в повече, та и тавана....

# 599
Рoсна kитка  не се притеснявай няма за какво да ти се обидя,всички си имаме своя вкус , своите виждания за нещата така че спокойно Hug,пък аз обожавам розово и затова и спалнята ми е в този цвят.
Това е от хола

макар,че има леки промени но това е в основни линий

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 16:10 от златен дъб

Общи условия

Активация на акаунт