Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 800
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Ауууу, какви чаши  Rolling Eyes  Sad

Мисля, че е хубаво човек да си осигури някакъв критичен минимум от жилищна площ и да се откаже да изобретява подобни идиотии.

# 571
Кич. Липса на фантазия за нещо ново.

# 572
Замислих се, че всъщност един нормален стол, набутан под масата, заема около 5см от помещението - колкото му стърчи облегалката и малко задните крака. Кому е толкова нужно да се спести това? А, може би за допълнителни столове, когато се разтегне масата, да речем. Оф, ами не знам, по- добре да няма и така. А, сетих се, че българите сме измислили начина за пестене на пространство и оптимизиране на мебелировката - като няма място за столове няма и столове  Simple Smile Край масата се поставя диван, който поема неограничено количество гости натъпкани колкото може  Mr. Green

# 573
  • Пловдив
Аз обмислям да взема 4-5 сгъваеми стола. Нормално около масата ще има 6, и ще се използват 5 от тях (когато минем етапа на бебешките столове де). Като дойдат на гости семейство с две деца ми трябват още 3 стола поне. Мисля да държа столовете в шкаф на тавана на вътрешния коридор, не знам дали е ясно какво имам предвид.

# 574
Янтра, нали къщата ти е много голяма? Няма ли къде да ги сложиш без да са сгъваеми? Освен това ако имаш тоалетка със стол пред нея, ето ти допълнителен стол, който при гости може да отпътува към трапезарията. Децата ако имат 3 бюра, с три стола - ето ти още 3 стола за масата. Един стол може да застане артистично в някой ъгъл до картина и под лампион (примерно, не задължително точно така) и си готова. Все пак предполагам няма да купиш тези грозотии, а някакви най- стандартни сгъваеми столове, които не са лоши, ама се размислих просто.

# 575
  • Пловдив
Ще се местим в Пловдив, там е значително по-малко, от 160кв на 96кв м Grinning Как ще се събираме....

# 576

Интериори в синьо, подействаха ми разхлаждащо в горещината, а някои направо ме заплениха! Heart Eyes

# 577
Някои са много приятни наистина!

Янтра, то 96кв на 5 членно семейство никака не са много.

# 578
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аууу, продължавате ли хейтърската тема?  Mr. Green

Ужасни столове! Ама ужасни!  Crazy

Докато си ровех разни интериорни блогове, осъзнах колко много ненавиждам огромните букви и надписи, които са толкова актуални (знам, че сме говорили), ама ме удари сега колко много всъщност ме дразнят.

И за да не е пък толкова пък хейтърско - ето за такъв кът мечтая! И за време да си чета, чета в него....... Дори не е точно този, просто това усещане за закътано, удобно и светло място!

Лабрекс, грижиш се ти за мен, мила  Hug

# 579
Аууу, Лабрекс, Пина, какво ви става, момичета? В разгара на хейтването бяхте по-обрани Laughing. Столовете са ужасни! Чашките... ами и те Crazy.

Татитт, тези спокойни местенца за усамотяване и на мен ми действат прекрасно. Grinning

От мен една малко по-различна къща. Ако на друг не му харесва - взимам я Mr. Green. Laughing

За надписите си мислех. Не са ми най-любимото нещо и в никой случай не ги възприемам като трудно сменяема, основна част от интериора (издраскан под, да кажем Stop). Но не винаги ме притесняват. Пример.

Нещо което най-чистосърдечно ме разсмя Laughing. Може би е по-подходящо за цветовата тема на Пина, но все пак... Цък

# 580
  • Тракийка в Софийското равно поле....
От мен една малко по-различна къща. Ако на друг не му харесва - взимам я Mr. Green. Laughing
Heart Eyes Не се притеснявай, ще я вземем, няма да те товарим  Mr. Green Crazy

Този тип надписи не ме дразни. Само онези EAT, PLAY и т.н.

# 581
Този тип надписи не ме дразни. Само онези EAT, PLAY и т.н.

Ако някой си сложи SHIT в тоалетната ще е готино все пак. Simple Smile

# 582
# 583
И за да не е пък толкова пък хейтърско - ето за такъв кът мечтая! И за време да си чета, чета в него....... Дори не е точно този, просто това усещане за закътано, удобно и светло място!

Tatitt, аз пък ей такъв искам:

, никой да не ми се мотка и да си чета на спокойствие. Бих си сложила и едно диванчЕ, защото цял живот чета легнала, наопаки на препоръките на доктори, компютъра да ми е подръка и друго не ми трябва.  Grinning

Visible, такива къщи ги наричам човешки, така че (хайде, няма да те изпреварвам), откажеш ли се, взимВам я! Grinning  bouquet

# 584

Да добавя и едно работно кътче, допада ми! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт