Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 770
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
shhhh...  ,страхотна кухня,страхотна трапезария.  Heart Eyes

# 121
Страхотни!!!

# 122
Олее,sahhhh,много е красива! Кухня-мечта!

# 123
Много добре стоят, евала!

# 124
  Страхотна кухня- смела, стилна Simple Smile Честити ти столове Simple Smile

# 125
Аз не мога да отворя снимките  Sad Искаааам и аз да видя смелата и тилна кухня на shhhh...

Аз съм много страхлива - и в интериора и в облеклото. И винаги всичко ми се получава пълна скука. Може би затова си падам по кича - просто се впечатлявам от смелостта на създатея му - и да го комбинира, и да гледа (носи)  всеки ден  Mr. Green
За мен "лятната къща" на пина е идеална. Пускам и това от съседната тема, май е показвано вече, поне дневната със сигурност, но в този линк има много изгледи от другите стаи и една мноооого хубаво работно място, тъкмо като за мен.

http://www.merfoto.com/foto/2228/house_in_provence

Но такава къща почти няма начин как да я обзаведеш грозно! На тези прозорци, греди и стени каквото и да сложиш все ще стои хубаво (е, сега се замислих, че една Мис би се справила с окепазяването струпвайки черен лак и маджента в дневната, но  дори и тя би видяла зор).

# 126
  • софия
Благодаря   bouquet
Наистина никога не бих нарекла кухнята си смела, защо смела, може би заради черното...
samuraika, не губиш нищо, банална си я наричам аз, черно и бяло. Но за съжаление толкова ми е било въображението и финансите...
Иначе се влюбих в тази къща
http://www.merfoto.com/foto/2228/house_in_provence
Тази кухня бих нарекла стилна и въобще цялата къща  Heart Eyes

От известно време си проектирам къща мислено. Мечтите поне са безплатни. Ще бъде много, много светла, с много прозорци (естествено няма да ги мия аз  Mr. Green) Толкова ми е писнало прекалено многото черно вкъщи и покривните прозорци... Днес пуснах и сенниците им, и те черни... ужас, стана съвсем като бункер.

Сега се сетих за окепазяването. Има едно предаване по Fine Living, House hunters, е каквито грозни къщи имат хамериканците... Едни ярко жълти и розови стаи, едни бозави мокети, грозни мебели... ужас! И на цялото избиране намират кусур на полилея примерно  Laughing  Та така...

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 01:26 от shhhh...

# 127
Mmmm shhhh...  Simple Smile
Страхотно е станало! Много ми беше любопитно доколко послуша форумните съвети  Wink и много се кефя да видя, че е станало супер (добре, че не послуша моите  Sick Blush), а на по-вещите  Peace

На мен пък на снимките не ми е тъмно, светло ми е Simple Smile

И като каза за къща и безплатни мечти, да си кажа и аз. Много искам син под. Към тюркоазен. В една квартира преди хиляда години осъществих тази мечта с балатум. Звучи ужасно, но за мен беше прекрасно  Simple Smile

# 128
  • софия
Хе хе, те форумните съвети клоняха повече към другия Иймс, с дървените крака. И аз повече го харесвам, но по финансови причини избрах този.

offtopic
Ако някой ме светне как успявам да си уморя всички цветя  newsm78. Днес замина и един сукулент, уж лесно се гледал, преди това бамбук уморих, едната ми нова туя на терасата и тя е тръгнала...
Ще каже човек, че егати и екзотичните цветя се опитвам да отгледам  Mr. Green

# 129
Докато сте още на вълна "кич" и "вази", да ви попитам как гледате на порцелановите фигурки. Имам стъклена витрина, имам и порцеланови фигурки /повечето са ми наследствени, има и доста стари/. Ама дали, как, колко? Не мога и да направя оценка на съкровищата си - ценни ли са, просташки ли са. Има някои, които много ми харесват, ама дали точно чрез тях няма да издам и подчертая плебейския си вкус и да опороча подобието на стил, който съм дюздисала с толкоз мъки.
Зависи какви са ?
Дай снимки ако ти е възможно.

# 130
Много внимавайте с кича!!! newsm43

shhhh... аз продължавам да не виждам кухнята ти, но ако за този Иймс става въпрос - и аз искам ама няма (пАрЕ). И да ти кажа реалното проектиране на къща е мъка, не чак толкова сладка, колкото си мислех. Може би ако парите не са фактор да е само удоволствие, но ако си като мен - с амбицията да получиш повече за по-малко - мъъъъъка! имаме проблем с лофтовете на къщата, покрива по регулация не пасва, ще се налагат промени в последната секунда, бясна съм.....

Шанта сега нали съм в син период - много ми хареса тази идея. И даже, мисля че точно балатум или подобна изкуствена материя би стояла добре в синьо.  Една от смелите ми приятелки има в антрето си тюркоазено сини плочки - огромни и много красиви. Антрето й е отворено към дневната и там има една стена тип твойта "зряла джанка" на фигури и една тюркоазена стена, мебелите са бял лак. Е много добре й се е получило, но точно това е типа "смелост" който на мен ми липсва.
Сега се сещам, че Барба беше пускала тук един под с ефект "рязано с трион дърво" - беше точно в синьо и много ме впечатли.
А и се сетих да добавя, че модната тенденция в интериора да се ползват старо дърво, камък, охлузени и очукани мебели, подове със следи от червей - е пар екселанс Уаби-Саби философията. Да видиш красотата в стара очукана врата с олющена боя, в изпъкналите жилки и посивелия вид на дървото, в неравния контур на античната мебел...

# 131
Ха-ха, този студен ме зарадва!  Laughing  Това си говорихме с мъжа ми, като си обзавеждахме у нас и толкова хубаво като ни става... и все нареждаме родителите си какви пънове са били и в какви тъпи жилища сме израстнали... как можело да сложат това, как можело онова..., а не не знам си кое...  Simple Smile и си помислихме, как някой ден нашето дете със сигурност няма да одобри избора ни и ще се възмущава от тъпото ни обзавеждане...  Laughing

shhhh... , аз на черното съм фен и ти го одобрявам! Кое не му харесваш?!  Simple Smile Друг нюанс бих привнесла там, ама няма да раздавам непоискани съвети.

# 132
Едно 'работно място' или домашен офис  -  1..

И една цяла къща - много лятна, пак  Crazy

http://casatreschic.blogspot.com/2012/06/reforma-de-um-moinho-de-azeite.html

# 133
# 134
Едно 'работно място' или домашен офис  -  1..

И една цяла къща - много лятна, пак  Crazy

http://casatreschic.blogspot.com/2012/06/reforma-de-um-moinho-de-azeite.html

Много е хубава, но най-много ми харесва как изглежда отвън Simple Smile Аз покрай безплатното мечтаене си мислех точно, че ако си харесвам къща, ще гледам най-много как изглежда отвън, вътре всякак може да се направи  Crazy Представям си я стара, със свой живот - но вече сме си говорили по въпроса май в тема първа  Wink

Някой ако се сеща може ли пак да пусне рязания с трион син под, нещо съм го пропуснала  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт