Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 764
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ау, shhhh... , направо страхотна къща, а аз не съм фен на черно и бяло уж. Направо се изкефих много.

Аз от години "проектирам" новото си жилище (желателно къща)  Mr. Green. И не се уморявам.... То луд умора няма де...........
Моята любов към тюркоаза във всичките му отенъци май е пословична, та няма да казвам в какви цветове проектирам  hahaha hahaha

Сега остава да намеря пари и поле за изява  Whistling

# 136
Някой ако се сеща може ли пак да пусне рязания с трион син под, нещо съм го пропуснала  Flutter

Мисля, че тази снимка бях пуснала, понеже на нея се вижда добре фактурата. Но според мен това е сиво. Simple Smile

Ето още снимки на този тип обработка.

# 137
Мерси Barbabeau, много е хубаво, но вярно е сиво. Аз си го представям съвсем синьо ето толкова. Виждала съм син паркет, но сега вярно се замислих ако не е такова лъскаво/огледално как ли ще стои  Crazy
Не ми е спешно да реша  hahaha

# 138
Не ми е спешно да реша  hahaha
hahaha hahaha hahaha Heart Eyes

# 139
Simple Smile

Мен не са ме вълнували къщи до сега, но напоследък си давам сметка, че друго си е къща с дворче и че детето ми е доста ощетено в това отношение, мда има паркове, но не е същото  Naughty
То и аз съм израсла в блок, но тогава не беше проблем да кръстосвам улиците сама на преклонната възраст от 5 години...

# 140
  • софия

И тази много ми хареса.

Само ме обърквате значи, тамън си измисля нещо  Laughing
Единственото, в което съм сигурна е, че спалните ще са на полуетаж, мецанин ли се казва?

# 141
  • Бистрица
Чувала съм,че на полуетаж не е добре от към фъншуй.

# 142

Понеже енергията циркулира само на цели етажи ли?

# 143
Два шамара на циркулацията и фъншуя ще си седне на четирибуквието!  box

# 144
Shhhh, честито  bouquet! Много са хубави трапезарията, кухнята! Столчетата стоят превъзходно Grinning.

Ох, така ме разсмя Laughing! Имам време да му мисля.

Къщата на Пина е много спокойна и приятна.

Но аз към безплатните мечти, ако се зачисля... Бих искала ваканционен апартамент в планината, относително близо до ски пистите. Мъничък, с две небрежно обзаведени стаи. В едната бих искала кухненски кът от този тип; по-симпатична и с една идея по-голяма (с повече работен плот ), и открити рафтчета отгоре. Бих сложила няколко изтеглящи се легла, постери и фотографии по стените. За другата стая в мен ще се бият момичето и майката, и на почти 1200% сигурно е, че втората ще надделее. Купонджийска хралупа, иначе казано.
Бих искала и някоя малка селска къщичка. Спомням си колко бях впечатлена преди хиляда и няколко години, когато бивше гадже ме заведе на гости при дядо си. Ситно, спретнато, дивотия. Мечта... за някой и друг уикенд, повече от максимум - седмица Blush.  Дори наскоро се шегувах с половинката, че ако се засилим за нещо подобно ще потърся въпросното момче, за да му дам оферта Laughing. За тази въпросната със сигурност знам, че под кухненската мивка ще нанижа шарени завески.
И друг път ще ви споделя за морската ми гледка и вълните.
Да не обсебвам изцяло темата, ще оставя място за още мечти Laughing.

# 145
Барба или мозъка ми е тотално посинял, или беше друг паркета, който показа, но трионният ефецт е същия!
И за компенсация 1, 2 и цяла серия

В безплатните ми мечтания - това и нищо повече. Даже мога и с по-малко. Една палма ми върши работа. За какво ми е интериор с такъв екстериор!

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 06:49 от samuraika

# 146
samuraika и аз искам! За хубави неща мечтаеш,значи ще се сбъднат!

# 147
samuraika и аз искам! За хубави неща мечтаеш,значи ще се сбъднат!

Виж как стана при мен!

# 148
  • Бистрица

Понеже енергията циркулира само на цели етажи ли?
Така мисля.

# 149
Една снимка, която много ме грабна днес - пода, пердетата, цветовете....  Heart Eyes

Тук бих си прекарала няколко дни САМА, ама съвсем сама. Само аз и Кинделът  Mr. Green

И докато си гледам снимки се замислих за една своя особеност. Вижте например тази снимка - бихте ли спали добре на това легло? Аз лично осъзнах (чак виждайки я), че не бих могла да спя така "висящо в пространството. Имам нужда от стена зад леглото. И като цяло светлина, но без толкова много въздух в спалнята. Интересно - не бях мислила никога за това, а сега направо ме връхлетя чувство на безсъние като я видях. А иначе е толкова красива снимка....  newsm78

Е не мога да спра - уникални снимки събрани тук - разгледайте и другите страници  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:14 от Tatitt

Общи условия

Активация на акаунт