Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
комодчетата наистина са много малки, при мен дрехите се сгъват във фирмат А4 ( тиха лудост всичко да е подредено) и нищо не се побира. Някой беше писал по преди, за отварянето на чекмеджетата - е не се отварят до края. тези комодчета съм ги сложила като нощни шкафчета в една от спалните за гости, малко идват високи, но са ок

Да кажа аз до къде я докарах с детската стая. След лудо обикаляне по магазините не намерих легло тип джунгла/сафари и реших да използвам едно старо легло, купих бамбук, мажът ми го нацепи и ...цялото е облепено с бамбукови пръти. Сега издирвам лико да вържа тук там и съвсем да заприлича на сал (това според мъжът ми де). Иначе стаята е със сложен паркет, боядисана, остава да добоядисам первазите, да монтираме стойката за хамака, да дозалепя звездите ( остават ми към 150 броя за лепене), да монтирам слънчевата система, да залепя стикерите по прозорците и стените... снимки накрая. А имам и да донарисувам допълнителните прегради за леглото ( дето не допускат детето да падне - процесът спря защото установих, че голшм процент от акрилните ми бои са изсъхнали

# 481
Екстра са си комодчетата дето вика Visible, аз си ги имам от две години и си ги ползвам за дрешките на децата. Те като се сгънат и стават формат B5  Mr. Green, побират се. Едното е за малкия - най-горе гащи, чорапки, пижамки, по средата - тениски, долу- панталонки. На баткото панталоните са в гардероба, в комода са бельо, чорапи и пижами.  И в тази къща и в новата децата ще имат големи вградени гардероби, но те са прекалено големи за ситните неща, а така се оправят много добре сами. Не знам за вас, но аз полудявам от "мамооооо, къде ми е...." Twisted Evil а с трима мъже в къщата все нещо е безследно изчезнало... Tired

Янтра чак аз се въодушевих за твоята колекция като гледах на Tatitt линковете - кажи кога имаш РД да ти пратя един чайник дето у вас ще си е "у дома".

pina тъкмо ти завиждах как си на море, а ти само воайорстваш, бива ли  Crossing Arms

Titina сега след това описание нали се сещаш, че душата ще ти извадим за снимки  Mr. Green Звучи много интересно и приключенско!

Визи за тавана да ти кажа - точно така ще е у нас. По план трябваше в детските да има два полуетажа от по около 4-5 квадрата, идеята беше да са спални ниши,а долу - за игра. Но по регулация излезе, че покрива не може да е толкова висок от едната страна и единия лофт изчзна - драма, кършене на ръце, тръшкане...и от фирмата казаха, че за компенсация ще ни направят един лофт в частта, в която покрива може да е висок, но за сметка на това ще е 15-18 квадрата и с по-голяма височина. И хоп- къщата стана триетажна  Crazy Та чудейки се как да използваме тази, на практика допълнителна таванска стая, то си дойде от самосебе си - домашен кино салон-гейм център  Mr. Green. Прожектор с голям екран и всичкото Wee, РS и прочее устройства за междугалактическо изтребление отиват там. Чак и минибар за бирата на тати присъства в мечтанията ни, да видим реалността доде ще я докара  Mr. Green

И като стана въпрос за мечтания - мечатйте и чертайте мили дами, фантазирайте и кройте планове - това е най-приятната част. Реалността е груба, неромантична, садистична направо. Дето казваше един любим вожд "приземяване, приземяване, приземяване...." Освен, разбира се, ако в картинката няма наследствено имение от 17 век или печеливш лотариен билет. Другото е низ от компромиси и грубо дялане с теслата на мечтаните чертежи и форми, гледки и обеми.

# 482
pina този апартамент го заглеждам от няколко дни и забелязах светлосиния полилей сега.  Laughing

Купи си сини герданчета или както едно време пекохме гердани от брашно и си нанижи полилея. Hug

# 483
Аз не съм сръчна, няма да мога  Thinking Но и не бързам, имама около 300 години време  Joy

Самурайка, какво за морето и воайорстването?  Simple Smile  А, че съм във форума ли? Аз и на плаж ходя за по малко, за дълго не обичам.

Янтра, това с миялната е много добра идея. Знаеш ли, че аз май не бих се сетила. Сега не ми върши работа, защото моите прахосъбирачки не стават за миялната, ама за бъдещи колекции ще го имам предвид!

# 484
  • София
Здравейте, надявам се да ми помогнете с идеи, които при мен за съжаление тотално липсват.

Тъй като захващаме да правим ремонт, вече ме гони тиха паника какво ще се получи накрая.

На този етап страшно съм зациклила на коридора. В момента той е с ламперия, която ще махнем. Но не знам какво да сложим след това. Категорично не искам латекс, тъй като много се цапа, а не искам всяка година да боядисваме.
Лошото е, че тази ламперия е вече от 35 г., иначе за това време не се е налагало никаква поддръжка по нея и не е мръднала.

Та питането ми какво мога да сложа на нейно място, което също така да не изисква поддържане? Тапети? Някаква декорация?

P.S. Коридорът е дълъг 6 метра и широк около 1.5 м.

# 485
  • Пловдив

Янтра чак аз се въодушевих за твоята колекция като гледах на Tatitt линковете - кажи кога имаш РД да ти пратя един чайник дето у вас ще си е "у дома".
Моя е далече, ама Юлиан има рожден ден другата седмица Simple Smile

# 486
Жилище на Лени Кравиц се продава, в Сохо

http://freshome.com/2012/07/12/lenny-kravitzs-former-triplex-in- … for-1795-million/

Аз по хейтърската тема, с голямо закъснение, но и с уговорката, че съм далеч- далеч от хейтване, ама иймсите без да съм им била голям фен някога, вече ми досадиха. Ми те на всяка втора снимка! Е, не на български домове, разбира се, ама само от интериорни блогове им се нагледах за цял живот.

sladka_mama, в тази теснотия според мен най- добре гола боядисана стена. Като не искаш латекс, сложете фасаген - чисти се с влажен парцал. Избери цвят, който да носи на цапане и готово.

Искам да се коригирам - 1,50 не било много тясно за коридор, даже е добре. И все пак - боя.

# 487
  • Пловдив
Апартаментът на Лени Кравиц никак не ми е ... уютен, мисля. Просто не е мой тип. Въпреки, че има елементи, които бих желала да имам (ще се случи в някой друг живот) - стълбищата, особено това към последния етаж над камъните, големите отворени пространства с високи тавани, големи прозорци с много светлина, наклонения оберлихт над трапезарията, прекрасни тераси, страхотен дървен под, много естествени материали (мрамора особено) и естествено - гледката Simple Smile

# 488
И на мен никак не ми харесва.

# 489
Поздрав!  Mr. Green

Как ви се виждат тези столове?  С масата?  Thinking А тази маса беше на някоя от нас любима, нали?

Абе, онзи 'чужд' мъж в кухнята кой беше? Бих си го сложила, че ми се намира и стена  Thinking

харесвам го

И един приятен репортаж.

# 490

Абе, онзи 'чужд' мъж в кухнята кой беше? Бих си го сложила, че ми се намира и стена  Thinking

Ах, ти!

Don Draper от Mad men http://maisonboheme.blogspot.de/2012/04/all-i-want-to-do-today-is.html
Намерих го и на голяма снимка, ако искаш ще ти я пратя, от мен да мине Wink

# 491
  • Пловдив
Да, ето това е в мой стил. Директно отивам и се нанасям. Даже в едната спалня беше с три легла, само ще сменя покривката на цветенца на едното и сме готови.

# 492
Не мога да реша  Thinking Аз имах няколко любими и много желани фотографии за кухнята, ама са малки за печат. Още събирам смелост да се примоля на автора да ми ги прати в размер за печат. Сигурно ще иска да ми ги продаде, а аз тъй като няма да ги ползвам с комерсиална цел ще ми дойде луксозно  Thinking Не ми пращай за сега, ще мисля.

А блога чуден! 1..   Heart Eyes

# 493
Не мога да реша  Thinking Аз имах няколко любими и много желани фотографии за кухнята, ама са малки за печат.
Същата работа и при мен. Накрая моите все пак ги разпечатах като малки постери и миналата седмица ги извадих да ги слагам, но синът ми ги смачка Simple Smile Не им било писано...

# 494
Ако не ти пречи (в смисъл ако не държиш да ги запазиш за себе си, защото аз примерно се колебая дали да ги популяризирам) ще ги покажеш ли тук? Ако има интерес и аз може да се прежаля да споделя моите, бездруго явно никога няма да си ги сложа...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт