Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 736
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
персийският килим нещо не ми се връзва, но иначе диваните и столовете са чудесни  Hug

# 601
Диваните случайно да са модел "Рок" на Тедива ?

# 602
Честно да си кажа не знам кой модел са диваните,купени са преди 6год.  newsm78 Килимът може да идва в повече,но пък ми харесва все още и му се радвам,когато ми омръзне ще сложа нещо в чисто бяло пред диваните.

# 603
в подкрепа на Златен дъб и ние сме с персийски килим, малко по-голям в червено-синичко, и аз много му се кефя, особено като с малката започнем да се търкаляме по него Simple Smile
не знам защо винаги съм искала в хола персийски килим.
Не ми е омръзнал още  Rolling Eyes

# 604
Здравейте!
Отделих се от темата за няколко месеца,но това не бива да ви заблуждава,че сме напреднали в обзавеждането  Laughing
Все още имаме само една постна спалня и две голи стаи с кашони.
Обаче ни откраднаха колата и сега чакаме обезщетение. Чудя се дали да не използвам част от парите, за да си наема дизайнер и да се приключи с тия драми по обзавеждането. Тогава вече няма да имам право на достъп до тази тема, но нямам енергия да измисля нищо сама. Мъжът ми пак натиска да правя концепции и когато получим обезщетението за колата, да се втурваме да купуваме мебели, но в главата ми е хаос. Много идеи, много неща ми харесват, но не мисля,че съм способна да направя приличен интериор. Страх ме е да не съчиня някакви бози и да хвърля парите на вятъра.
А най-голямата ни драма всъщност остава какво разпределение по стаи да направим,за да има самостоятелна детска. Явно ще се ходи при дизайнер.....

# 605
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Амели, добре дошла обратно и съжалявам за преживените неприятности.

Я дай тук подробни чертежи и да кроим им мажем малко докато дойдат парите, пък като не го измислим - не пречи да потърсиш дизайнер  Mr. Green

# 606
в подкрепа на Златен дъб и ние сме с персийски килим, малко по-голям в червено-синичко, и аз много му се кефя, особено като с малката започнем да се търкаляме по него Simple Smile

И аз в отбора с персийско (българско производство), и на мен ми харесва. Като стигнем до пране все си викам, че ще взема да го сменя с нещо по-леко, но иначе наистина е добър за търкаляне с деца. Те и другите стават, де! Peace Grinning

Amelly, познато ми това чувство на безпомощност, особено когато гледам хиляди прекрасни неща и както се изразяват вкъщи не знам какво искам, просто ми е трудно да реша. Дано попаднете на свестен дизайнер, да се съобрази с исканията ви и да направи нещо, което да харесате. Мен лично ме отказа дизайнерски апартамент на позната, която не го хареса в крайния му резултат, и на мен не ми допадна, някак студено беше, уж добре, но нещо не е то. Та обсъждайте и съгласувайте хубаво. И не пречи пак да показваш в темата, като стане! Laughing

А, Tatitt вече има предложение! Нищо не се знае, може и да се получи докато дойдат парите!  bouquet

# 607
Amelly, съжалявам за преживяното с колата Hug

Представете си на какво ще заприлича хола на Златен дъб ако махне персийския килим? На болнична стая! Той май е най - точното нещо.  Належаща ли е нуждата от стъклото на масата? И всичките прахосъбирачки на нея и м/у диваните. Ако масата е хубава няма нужда от покривка, че пък отгоре й и стъкло. А между двата дивана бих сложила лампион...

# 608
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И на мен килима ми харесва!

Не ми харесват плочките, столовете и масата......  Blush този килим е за хубав дървен под, тежка маса и дървени столове според мен  Blush Прости ми Златен дъб! Ама да си призная и аз!  Praynig

# 609
Стъклото си беше заедно с масата и ми върши много добра работа.На мен ми харесва да има нещо върху масата,особено когато са цветя и свещници,аз не ги приемам за прахосъбирачки.
За масата между двата дивана си права ,там трябва да сложа една лампа но тъй като си я ползвам в сегашното жилище няма как да стане.
 Tatitt  не се притеснявай,радвам се че си казвате мненията,аз и затова показах снимки.Масата наистина е тежка и е дървена,но пък столовете ги взех заради диваните.Ако имаше дървени столове с кожа да съм купила тях ,но ...Сложих плочки за да ми се чисти по-лесно.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 17:57 от златен дъб

# 610
Златен дъб, и аз не бих пипнала тавана. Бял бих си го оставила Grinning.
За дневната да си кажа, на мен ми е уютна. Единствено столовете бих сменила по възможност с такива, като единичния, който се показва. На масичката между двата дивана бих трупнала книги, и малко книги Laughing. На стената зад дивана бих сложила картина, защото ми стои гола. Както и бялата, над трапезарната маса. На самата нея бих редуцирала красотите до една по-голяма ваза с цветя.
Но аз така и не видях питане по въпроса Blush.
Най-важно е да е твоето!  bouquet

Амели, и аз като Татитт се нареждам на опашката. Давай да го мислим заедно Grinning.
Много неприятна случка с колата! Съчувствам ви!

Да споделя докъде се докарах.
Бях споделила, че към трапезарната маса ще има ракла, на която ще шия покривало. Гледах платове, десени, мислих, умувах... Осени ме!
Прибира се един ден половинката у дома след работа, жега, 40 градуса, термометърът аха и се е пръснал. Посрещаме го двама - голо подивяло дете, и милата съпруга с любимото си дънково яке от осми клас Mr. Green. "Добре ли си, Визи?" - пита ме. "Екстра." - с усмивка отговарям. "Какво правиш с това яке?", "Студено ми е" се изплъзва, след което и "Казвам му довиждане от мен и добре дошло в новата ни къща." Laughing Моментът в който видя всичките си дънки, които не е носил от едно известно време се усети, че нещо неподходящо се случва в главата ми.
Всичко е разпорено, всичко е нарязано. Гледа ме тази вечер, потя се, разказвам приказки на шевната машина. Гледа и резултата, който вече едва излиза изпод иглата. "Е, не си го представях точно така", каза. Поглеждам го готова да скоча и да го удуша със собствените му някогашни дънки. А той бързайки към спалнята добавя "Знаеш, че аз обичам дрипи. Няма проблеми. Лека нощ!"
 Joy
Толкова от мен, скоро ще показвам.

Споделям едно бяло работно място. Бял под, бели стени, бели мебели. Heart Eyes
Малко притеснителни портрети. А аз много обичам...
Една грозна лампа.
И нещо... друго. Ама пак грозно. Laughing

Отивам при спалните на Джос Grinning.

# 611
Избрала съм едни зловещи столчета за трапезария (ИКЕА), исках да вземем пластмасариите на Иймс, но Златко каза, че няма да седи на пластмасов стол, жалко, на мен ми харесват пък и нямам блог, тъй че няма как да бъда изловена в масовост. Mr. Green

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S39861423/ Crazy Crazy Crazy

# 612
  • у дома с любимите си хора
Да споделя докъде се докарах.
Бях споделила, че към трапезарната маса ще има ракла, на която ще шия покривало. Гледах платове, десени, мислих, умувах... Осени ме!
Прибира се един ден половинката у дома след работа, жега, 40 градуса, термометърът аха и се е пръснал. Посрещаме го двама - голо подивяло дете, и милата съпруга с любимото си дънково яке от осми клас Mr. Green. "Добре ли си, Визи?" - пита ме. "Екстра." - с усмивка отговарям. "Какво правиш с това яке?", "Студено ми е" се изплъзва, след което и "Казвам му довиждане от мен и добре дошло в новата ни къща." Laughing Моментът в който видя всичките си дънки, които не е носил от едно известно време се усети, че нещо неподходящо се случва в главата ми.
Всичко е разпорено, всичко е нарязано. Гледа ме тази вечер, потя се, разказвам приказки на шевната машина. Гледа и резултата, който вече едва излиза изпод иглата. "Е, не си го представях точно така", каза. Поглеждам го готова да скоча и да го удуша със собствените му някогашни дънки. А той бързайки към спалнята добавя "Знаеш, че аз обичам дрипи. Няма проблеми. Лека нощ!"
 Joy

Много сладко! Simple Smile

# 613
Amelly, добре завърнала се  Hug
Нареждам се и аз след Tatitt и Visible да "помагам"  Mr. Green Давай размери!

Иначе аз се губя тук http://chutzpahrummage.tumblr.com/

# 614
Visible  много забавно разказваш,имах чувството че стоя от страни и наблюдавам какво се случва.Хареса ми и (грозната лампа, дори си я запаметих. ) А картини над масата вече има, едни такива от времето на прабаба ми са може би.

и над дивана се мъдри един малък гоблен,почти не забележим.

За над дивана ще има и други,чакат се реда да се поставят в рамка.
Друго се чудя аз сега,дали да отделя трапезарията от хола посредством тези етажерки,или да сложа етажерките до стената срущу диваните.

Общи условия

Активация на акаунт