Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 698
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, аз ви чета от време на време и много ме кефите  Flutter, та да предложа помощ на тези които им е трудно с изчертаването, ако пуснат схема на жилището с размери на помещенията, аз мога да ги изчертая и да сложа обзавеждане с реални размери, а вие да давате идеи върху него.
браво, чудна помощ ще е за някои Simple Smile надявам се да пишат.

# 661
Ох, това е не чудна помощ, а безценна. До сега се мъча, но то не става и не става. Ще се възползвам от предложението като взема по-точни размери.

# 662
  • Варна
Здравейте, аз ви чета от време на време и много ме кефите  Flutter, та да предложа помощ на тези които им е трудно с изчертаването, ако пуснат схема на жилището с размери на помещенията, аз мога да ги изчертая и да сложа обзавеждане с реални размери, а вие да давате идеи върху него.

Е това е! От аматьорство към професионализъм  Joy

Наистина ще е от голяма помощ.

# 663
И у дома фурната е до хладилника, казаха, че не проблем, на фурната имало нещо изолиращо.
Знаех си, че сте златни ginger tea , ще ти пратя снимка на един чертеж правен с молив, става ли, на него поне има точни размери.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 19:25 от Рoсна kитка

# 664
  • София
И у дома фурната е до хладилника, казаха, че не проблем, на фурната имало нещо изолиращо.
Знаех си, че сте златни ginger tea , ще ти пратя снимка на един чертеж правен с молив, става ли, на него поне има точни размери.
Запавядайте Hug

# 665
Изпотих се, но ето го моя апатрамент:

Първо , това, което ще ремонтирам и размествам

И целия апартамент:

клик

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 19:41 от Рoсна kитка

# 666
Китке, и аз така рисувам по кариранки листя, но си имам мерна единица - 4 квадратчета = 1 м. Ти как ги размери чертежите? На очо Laughing

Хубава ти е всекидневната, какво те притеснява?

# 667
https://picasaweb.google.com/101173878720596830813/DropBox#5769157535518073282

снимки на остъклената ни тераса- последните две в албума,ако линка не се отваря точно.
Виждате дървената ламперия на тавана и предната стена и клоните на едното дърво отпред, тераската е леко очукана,но това я прави още по-етно  Laughing
Много ми харесва, откровено казано. Пейката- миндер ще бъде на късата стена, ще си намеря някаква малка масичка, колкото да събира 4 чаши върху плота си, в срещуположния край някакъв шкаф мисля да разположа, ровя в продавалника за нещо тясно и високо. Чудя се за завеси, ето сега е лято и се справяме без тях, може би ще е по-добре да си оставя гледката към дървесата.

ginger tea , страхотно предложение за аматьорите,ще ти пратя и аз моята схема, аз я дадох в линк преди 2-3 страници,но ще я пусна пак.

# 668
Ох , Птицо , не питай, много пот излях Grinning Но от кога го моля ММ не ще , вечер не ще да види компа, нали по цял ден това прави. А и приказката за обущаря я знаете...

На очо, да и после видях, че имам пропуски, понеже е усвоена тераса съм пропуснала една колона, която ми е трън в очите и още неща, но ако някой мия "обзаведе" на картинката ще доуточнявам.И всичко е юг , както вчера писа за южните тераси, аз оставих тази на детската и е използваема , и цветя растат откакто си купих , тента, от плат обаче , не от гумените, че спарват.
Амели, ама аз разбрах , че терасата не е остъклена защото не позволявало..А сега възкликвам - страхотна тераса! Много ми хареса!
Изобщо има ли дърво, камък , ковано желязо - няма да възкликвам - вие ще си знаеате Peace

Втория ми чертеж май много голям размер съм го качила , да на намаля ли?

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 08:40 от Рoсна kитка

# 669
Спалнята без прозорец ли е? Така си беше или сте я преграждали или сега искате така да я преградите?

# 670
Преграждано е. Има плъзгащ се прозорец по цялата ширина , но не до долу, има около метър зид а пред него в хола/ то по- скоро се ползва като кабинет/ има диван. Като го купихме имаше разградени 3 стаи с два големи балкона и само банята можеше да се индетифицира - по клекалото.  И бременна вече се започна голямото зидане и бутане , без панели и носещи стени. ЕПК е. Grinning Спалнята няма да я пипам за сега малка , но удобна си я направих.
Защото тогава бяхме 4 човека, а това явно беше жилище за семейство без деца. Аз от суеверия не исках по- голям , защото малкия нещо се бавеше... И така вече 16 години. А като излети и малкото пиле ще събарям пак. Grinning

# 671

Амели, ама аз разбрах , че терасата не е остъклена защото не позволявало..А сега възкликвам - страхотна тераса! Много ми хареса!

две тераси имаме, тази остъклената е към спалнята, а другата неостъклената е към бъдещия хол. Неостъклената е грозна- с оригиналната си сива мозайка и бяла замазка на стените, предишните собственици са сложили метална сива решетка за сигурност.

# 672
  • София
http://www.prikachi.com/images.php?images/81/5058081h.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/84/5058084u.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/86/5058086F.jpg
Амели, това са първите три варианта, съобразила съм се горе долу с твоите желания и писаното от съфорумките. Ако можеш да ги визуализираш, че на мен нещо не ми се получава.

# 673
Един комплимент към Пина, който ми е на стената в трапезарията:

http://s44.radikal.ru/i104/1207/d0/90778cd0ba6f.jpg

Подарък ми от е художника, а виждам, че си от КОТКИТЕ Wink

# 674
Ох, Пина, моля те напиши ми в скрит текст какви са тия К.О.Т.К.И., че ме изяде
любопитството.

Общи условия

Активация на акаунт