Хасково - 18

• 153 490
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Има ли желаещи за разходки? Аз вече съм в 45-дневен болничен преди раждане и не познавам никой с дете или бременна, да за обменяме опит. Ще се радвам на всеки, който иска да се запознаем и да поддържаме връзка. Simple Smile

# 676
Ако темите за кърмене, захранване, хранене, отбиване и родителството чрез кърмене ви вълнуват, заповядайте на Бебешко кафе, организирано от Ла Лече Лига. Повече информация за времето и мястото можете да намерите на страницата на ЛЛЛ-Хасково.  Hug
Срещите са безплатни, не е необходимо предварително записване. Peace

# 677
Ако темите за кърмене, захранване, хранене, отбиване и родителството чрез кърмене ви вълнуват, заповядайте на Бебешко кафе, организирано от Ла Лече Лига. Повече информация за времето и мястото можете да намерите на страницата на ЛЛЛ-ХасковоHug
Срещите са безплатни, не е необходимо предварително записване. Peace

Аз идвам, от кога чакам новата срещичка, тъкмо съм и свободна Simple Smile

# 678
  • И аз не знам къде
Здравейте на всички. Искам да ви попитам знаете ли къде мога да лея куршум на детето си. Благодаря

# 679
В уличката на торти Афродита има една жена. Като попитате нкого там ще ви покажат къщата.

# 680
Има ли в Хасково детски гинеколог/ за 8 год.момиче става дума/???

# 681
Такова нещо като "детски гинеколог" не съм чувала да има, можеш да я заведеш при жена гинеколог, за да не се стресира толкова, поне това е моят съвет.

# 682
Такова нещо като "детски гинеколог" не съм чувала да има, можеш да я заведеш при жена гинеколог, за да не се стресира толкова, поне това е моят съвет.
Как да няма?!
Има, разбира се, дори в Хасково има една " докторка", която се пише детски гинеколог- Тенева от 1-ва поликлиника, но тя е абсолютно некомпетентна дори за зрели жени, какво остава да й повериш дете.
Детски гинеколог в Пловдив.

# 683
 jenimon   Живея на Раковски 30 ако те устройва пиши!

# 684
# 685
Здравейте на всички! И аз съм вече от Хасково, живея тук от година...Нямам много познанства и затова се обърнах към вас...за съвет .....Вчера видях двете черти на теста  EFP но втората е доста бледа, може би е защото е само трети ден от закъснението....Малко се шашнах,но вече се поуспокоих...Моля ви,кажете кога трябва да отида на преглед, притеснявам се да не отида прекалено рано....бебчо е заченат на 19.10, МЦ е започнал последно на 04.10.
Не знам и други лекари освен Честименова и Памукова...май от втората съм по-доволна...Моля за съвет към кого да се насоча и кога да отида на преглед!Благодаря предварително   bouquet ...връщам се да ви чета!

# 686
Здравей Nina_88, за Памукова изобщо не я препоръчвам, тя ми следи сега бременността и никак не съм доволна,само чакам да си ми даде документите за раждането и вече никога няма да отида при нея отново. Бих ти препоръчала Петров или Попиванов, преглеждат във Втора поликлиника. Аз не съм ходила при тях до сега, но има много мами, които са доволни, смятам след като родя да ходя при Петров на прегледи.
А относно кога да идеш на преглед, моето мнение е да изчакаш, за да не се надяваш напразно.
Надявам се, че съм помогнала Simple Smile

# 687
Благодаря ти много!А защо не си доволна от Памукова?Прегледах темата не видях много отзиви за Петров и Попиванов,моля и други мами да изкажат мнение  Praynig

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 16:36 от Nina_88

# 688
Значи за Памукова и аз нищо хубаво не чувам, направо се чудя как практикува още, има ли пациенти тя. За д-р Петров аз съм ходила при него, доволна съм, но просто с него не можахме да се разберем за някои неща, затова го смених. Отидох при д-р Стоев и останах много доволна, мога да препоръчам и д-р Добрев. Ако искаш да те изражда доктора, които ти следи бременността, не ти препоръчвам д-р Петров - той не изражда. Друго, което се сещам в момента, е че при Петров си плащаш по 20лв. на преглед, тъй като касата поема само 2 видеозона, за всеки следващ след това си плащаш. Така съм чувала от много момичета, които са се следили при него. С тази информация мога да помогна, дано съм била от полза Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug

# 689
Благодаря ти много!А защо не си доволна от Памукова?
Защото е компетентна и прегледите минават през пръсти, горе долу на принципа:"добре ли си-добре съм",ехографа е точно за 2 секунди без да каже как се развива бебето, колко е наддало и такива работи, трябва да й вадиш думите с ченгел и постоянно да питаш.Всеки си има мнение, но аз мисля, че тя е най-неподходяща за следене на бременност и най-лошото е ,че ме навива да раждам в Селена и след като отказах, започна да се държи грубо.

Общи условия

Активация на акаунт