Хасково - 18

• 153 484
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря момичета!!!   bouquet
Женимон отказа ме за Памукова...аз искам да ми се обяснява всичко подробно...значи отпада...
Валентина за Стоев четох добри отзиви тук,но доколкото разбрах той работи само на частно...т.е. трябва да плащам всеки преглед...така ли е?

# 691
Стоев работи по ЗК с бременните.
При всички останали случаи- не.
Но бременните не плащат.

# 692
За д-р Стоев, както Елена Ди е отговорила  Simple Smile Можеш да отидеш и да прецениш дали искаш при него да останеш. Всеки ден от 14 - 18ч. е в кабинета, събота е от 09 - 13ч.  Peace

# 693
Сряда, 6 ноември, 11ч. в детски кът "Пуканката" - бул."България" 168 (бившото "Тепро")- ЛЛЛ лекция:  "Подготовка за кърмене. Избягване и преодоляване на често срещани трудности". За повече информация - тук. Wink

# 694
Момичета, имам нужда от препоръка за добър УНГ специалист - и детски, и за възрастни. Благодаря  предварително  bouquet

# 695
Латев е много добър УНГ.
Мен ме е оперирал 2 пъти за премахване на сливиците. И след двете операции много бързо и лесно се възстанових.
Водила съм и детето си за проблеми с ушенцето 2-3 пъти, пак съм много доволна.
Веднъж , като го заболя ухото се случи петък вечер и се наложи да ходим до УНГ отделението в Окръжна болница. Няма да ти обяснявам какви хайвани са там. Първият път се опитаха да му продухат ухото , а то беше на около годинка. Толкова бяха груби, че не издържах и си грабнах детето от масата. В понеделник ходихме при Латев и излезе, че му няма нищо на ухото, просто го боли, защото му никне зъб.

# 696
Благодаря, Елена  Hug
А някаква насока да ми дадеш - къде се намира кабинетът му, и дали работи със ЗК?
За отделенията в болницата аз съм без коментар  Stop, меко казано положението е плачевно  Confused

# 697
Благодаря, Елена  Hug
А някаква насока да ми дадеш - къде се намира кабинетът му, и дали работи със ЗК?
Кабинета му е във Втора поликлиника, 2 кабинета след Петров/Попиванов.
Работи с направление, да.
Телефона му е 0878801177, звънни му предварително, защото не съм сигурна какво му беше работното време.

# 698
Благодаря ти още веднъж, определено ще го посетим   bouquet

# 699
Здравейте момичета,
можете ли да ми препоръчате добър дерматолог. Ходила съм вече при Балабанова, нея нали я хвалят много, но не успя да ми помогне.Ще се радвам да споделите ,ако имате добри отзиви от някой кожен лекар, който на вас ви е помогнал.
Благодаря предварително

# 700
Балабанова нищо не разбира, водила съм детето при нея. Аз съм много доволна от Василева. Работи в Минерала.

# 701
Здравейте момичета,
можете ли да ми препоръчате добър дерматолог. Ходила съм вече при Балабанова, нея нали я хвалят много, но не успя да ми помогне.Ще се радвам да споделите ,ако имате добри отзиви от някой кожен лекар, който на вас ви е помогнал.
Благодаря предварително

Д-р Янков, доволна съм много

# 702
  • Mostly in my mind
аз пък от Нора Дочева съм много доволна. Peace

# 703
Ами сега.... Wink Peace

# 704
Кажете момичета от къде мога да купя покани за рожден ден / или всъщност къде мога да поръчам /?

Общи условия

Активация на акаунт