Жарко лято, простотия, бира и море-за туй подскача малкото кокошишко сърце-26

• 31 266
  • 698
  •   1
Отговори
# 15
Исфинявам съ  Embarassed

Зузич  Hug
Утивъм да спъ, че ей гу четвъртъкът наближил...

# 16
Мумче, ма за кво ми съ сфиняваш, ма кака  Hug Hug Hug

Сори, ама днес не е ли четвъртък Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Делте, то бива красота, ама твоето не е човешко  hahaha hahaha hahaha

Бубана не ги спря тези цигари  Joy Joy Joy

# 17
Мииии, аз тоз четвъртък вечи съ наработих
 и за туй съ притесних- другия наближава  Joy

# 18
Мда, виждам колко си притеснена  за другия четвъртък hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо, някакъв гаден колаж са ти направили...туй не може да си ти Naughty Никога не би посегнала на нещо, дет' не е расло на кокал  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 19
  • Varna
ЗузоооУУУ,
НапраУ мЪ уби Ма какаааа Joy Предната картинка ДелтУФ си я сложи към Фейвъритите, сЯ и тая сигУр шЪ я гепнИ Laughing

Бубанката,
нЪ слИдИ и подслушва...маЙ newsm78

Гепих тЪ Нерке,
как ходиш по масажи......Ама Й хУбавУ, нали Hug

Ей, я Еликсата,
пак сЪ уреди....че и я возят биля Shocked

Абе що така дразнят МумитУ newsm78
тя нЪл каза, чИ Утива да спинка.

Точеее, Точеее,
шЪ кажИш ли кака, що си Фанала пищоФа и що гледаш така тъжнУ??? Rolling Eyes

оФ, нИ гледаш тъжнУ, най гледаш доста прИцИняващУ де да изшаткаш куршума Shocked

# 20
Делте, вадя компромати от дет' сваря  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ето я Боба пак, невероятно е, но пак папа Joy Joy Joy Joy Joy

Ели, като ти казах, че в чайника има ром и ти хоп, веднага се нацеди вътре hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 21

Бобо, някакъв гаден колаж са ти направили...туй не може да си ти Naughty Никога не би посегнала на нещо, дет' не е расло на кокал  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе реших да ги пробвам тези зелени топчета...ама не стават  Naughty, ша ги дам на ели да си прави хомеопатия hahaha hahaha hahaha

Искам ей тъй кат Фейт  hahaha hahaha hahaha

# 22

Бобо, някакъв гаден колаж са ти направили...туй не може да си ти Naughty Никога не би посегнала на нещо, дет' не е расло на кокал  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе реших да ги пробвам тези зелени топчета...ама не стават  Naughty, ша ги дам на ели да си прави хомеопатия hahaha hahaha hahaha

Тя даже ги оползотвори вече Ели hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

По въпросите за излежаването, аз нямма нищо против ей тъй да мЪ прострат  hahaha hahaha hahaha

# 23
Зу .... чудесна нова тема, както винаги  Hug Hug Hug  bouquet

Искам ей тъй кат Фейт  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha ами  пробвай ... лесно е  Joy Joy Joy  Hug

Скрит текст:
Момичата, ще помоля за едни вълшебни палчета за тази вечер. Ще ходи на лекар с мъжо да видим малкия ни тропчо и най-вече легенчето на бъбречето, където на предния преглед док каза, че е било увелечено, но било нормално и се оправяло често от само себе си  Praynig Не се надявам да се е обърнал, защото още го усещам седалищно  Mr. Green ... но дано поне бъбречето е добре  Praynig Praynig Ще пиша като се приберем  Hug

# 24
Фейти, наистина много често се случва това с бъбречетата, не се тревожи, вярвам, че всичко е и ще е наред с Тропчо  Mr. Green Praynig Имаш палците ми!  Hug

Не мога да не те покажа как си се накиприла за срещата с Тропчо  Mr. Green

# 25

Скрит текст:
Момичата, ще помоля за едни вълшебни палчета за тази вечер. Ще ходи на лекар с мъжо да видим малкия ни тропчо и най-вече легенчето на бъбречето, където на предния преглед док каза, че е било увелечено, но било нормално и се оправяло често от само себе си  Praynig Не се надявам да се е обърнал, защото още го усещам седалищно  Mr. Green ... но дано поне бъбречето е добре  Praynig Praynig Ще пиша като се приберем  Hug

Фейт готова си  Peace, всичко ще е ок не се тревожи  Hug. А за обръщането има време, моят син се обърна доста късно Mr. Green.

Зузулина една снимка не може да си направи човек без теб  Crossing Arms, къде се подаваш там отзад  hahaha hahaha

# 26
Фейти, наистина много често се случва това с бъбречетата, не се тревожи, вярвам, че всичко е и ще е наред с Тропчо  Mr. Green Praynig Имаш палците ми!  Hug

Не мога да не те покажа как си се накиприла за срещата с Тропчо  Mr. Green

Ооооооо ... наистина съм ослепителна  Mr. Green даже ще си сложа и новите чепици дет си ги купих сутринта  Joy

Благодаря ви момичета  Hug

# 27
  • загубено
Нова тема имало Mr. Green

До кат дода и вие сте навъртяли две старници hahaha

Изкопах се за да ви видя какви ги творите hahaha hahaha hahaha

Умнотия до умнотия hahaha hahaha hahahaБравос девойки Hug Hug

# 28
Мерси Нери  bowuu

не ме оставят да се наям  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Зу тъжна си ама пък ти отива шапката  hahaha hahaha

# 29

Зузулина една снимка не може да си направи човек без теб  Crossing Arms, къде се подаваш там отзад  hahaha hahaha

Дето не ме сееш, там никна, като плевел съм  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хади ма Нериндоооо, побелях да те чакам  Whistling Joy

Добър начин за придвижване си избрала  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт