Жарко лято, простотия, бира и море-за туй подскача малкото кокошишко сърце-26

• 31 485
  • 698
  •   1
Отговори
# 345
Хилоууу!  Mr. Green

Току-що чух ето това по радиото: Ако искате да отслабнете трайно и качествено има един много лесен начин за това, който гарантира успех: изтеглете банков кредит с по-висока лихва и после теглете една майна на шефа си, успеха е ганатиран!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобе, и аз те виждам как си се опънала hahaha

Дени, чак ми се допи бира Mr. Green

Паликарова, в комбинацията е истината Joy

Точе, да те поглези хубавичко мама  Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 10:10 от zuzi_79

# 346
само ме вижте колко съм зла  hahaha hahaha hahaha

Нери остави на човека апарата  Shocked ooooh! hahaha

# 347
Бобе, аз вече не се мокря, виж мъжо как ме почиства   smile3533 hahaha hahaha hahaha hahaha
http://relaxic.net/dusty-cat/

# 348
  • загубено
Здрастиииииии Mr. Green

Ели от де и ги купи тия неща?

hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейти ставай ще изпуснеш прИмоцията hahaha

Днеси си се решила в розово hahaha hahaha hahaha hahaha
Как е коремчето?Как си в жегите? Hug

Зуза се прибира hahaha

Бобо вратата към кухнята ли ти затвориха?

# 349
Бобе, аз вече не се мокря, виж мъжо как ме почиства   smile3533 hahaha hahaha hahaha hahaha
http://relaxic.net/dusty-cat/

той да не реши да те изтупа през терасата, че тогава  да видиш  Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
  • София
Хилооууу Hug

Зузке, хубаво си прекарала рд-то с близките ти, няма нищо по-хубаво от това Hug

Точе и ти добре да си изкараш вкъщи  Grinning

Дени, ти си ценител, поздравявам те за стихчето и високо го оценявам   bouquet  Laughing

Бубанке, отговорът на загадката е 4 броя  Heart Eyes малки-големи сладури Simple Smile

Ели много си натюр бре hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy В тая жега само това е спасението, във Въшката ме остригаха, то е ясно  Joy Joy Joy Joy

ето ти една блузка направена  за теб  hahaha hahaha hahaha

Mr. Green мда, обаче вместо турист, би трябвало да пише-алпинист  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Е, тука вече съм напълно съгласна  Joy Joy Joy

само ме вижте колко съм зла  hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Виждам, че си открила кой ти е сложил табелката на хладилника  Mr. Green

# 351

Бобо вратата към кухнята ли ти затвориха?

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели, какво точно правиш, душа? Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha

# 352
  • София
Ели, какво точно правиш, душа? Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha

Зузе, явно пак халюцинации ме гонят  ooooh! Joy Joy Joy Joy

А ти що го степа тоз колега  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобе, ти си открила своят...принц, въпреки себе си Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейти, никакво ходене до МОЛА днес  #Crazy Shocked  Naughty

Нерка
, тоя филм не си ли го гледала? Готин е, Йован Макклейн е главният герой  Joy Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 353
Бобе, ти си открила своят...принц, въпреки себе си Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама не е ли вярно това а Peace  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нерка
, тоя филм не си ли го гледала? Готин е, Йован Макклейн е главният герой  Joy Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Нери банка ли ще обираш  Shocked Shocked ooooh! hahaha

Фейт на фльонга си се вързала  ooooh! Whistling hahaha

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 11:58 от mibobo

# 354
  • Varna
Банбини, тука съм душички Hug
ВчерЪ сЪ прибраФмИ, ама като мИкицИ бее, кО станаааа, нИнам ooooh! нИ моЖ сЪ нЪспим и да ви обърна Фнимание Embarassed

Таман сядам да пиша и синковеца сЪ обажда и вика....маме ударихати новата Жипка Shocked Пуснах го да води КотЬО Ошо на лекар с нея, че има климатик....пУбиснЯФ....лекУ. Изкомандорих мъжО да ходИ да сЪ УпраЯт и идаМ да вЪ вИда. Ей, тВа е, жипка на няма и месец и вече ударИна rotfImao как карат, кО праЯт....нИзнам ooooh! Ако сЪ са загледали и у кУлата....ясна работата...оффффф.
Карай....шЪ карам чукнат жиП newsm45 tooth То освен на майтап на кО да го обърнИ човек.

За Ели ,
съм си правила сПиСиални снимки, да види как я гоня в пиенИтУ...ДелтУФ мЪ снима с големите чаши сангрия и сервеса и У двете рУкИ...Само не обичам да си пляскам снимките по темите, шЪ видим как ще ви я изпляскам.
За Бобата,
сЪ снимах пред едни бутУвИ от шунка....щото там нямат ФаФли rotfImao

И те така дружина, няма да ви пляскам снимки, че съм в голямо напрежение...чакам си мъжовете. Нямам кеф да търся сега....то да вЪ замолА да ми простите smile3525 кЪт сЪ успУкУи пУлУжениетУ....шЪ пляскам Hug

# 355
Делте добре дошла  Hug
Това кофти с кУлата  Rolling Eyes, ама нищо всяко зло за добро да сте живи и здрави и това е  Hug

За Бобата,
сЪ снимах пред едни бутУвИ от шунка....щото там нямат ФаФли rotfImao

Joy Joy Joy Joy Joy ша чакаме като разпуснеш да пуснеш фотото  hahaha

# 356
Делте, радвам се да те видя, какче!  Mr. Green Кофти за Жипката, важно е вие да сте здрави!  Hug

За снимките може да си пляснем Ино албумче в снимка. бг и там да си слагаме снимки, които не са за тук  Mr. Green Само ние ще си знаем паролката и ще си гледаме прелестите  Joy Joy Joy

# 357
ето да ме видите колко съм добра с препятствията щом наблизо има храна  hahaha hahaha hahaha

Ели като се ходи на такива публични мероприятия се внимава с чашките  hahaha hahaha hahaha

# 358
ето да ме видите колко съм добра с препятствията щом наблизо има храна  hahaha hahaha hahaha

Ели като се ходи на такива публични мероприятия се внимава с чашките  hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 359
  • София

Охх, как ме заболя  ooooh!  Бобе, подхлъзнах се.... с чашките ...и вместо 4, ударих 5 и ето го резултата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ола Делте, добре завърнала се кака Hug Давай ги снимките, Зузата да стъкми едно албумче в снимката, та да те видим до пийеньето и до прошутото  Laughing
Ни са идосвай за жипа, шъ гу пуправят без пари, след като друг е виновен. Щом самУ лекУ си пУбесняла,
това е дУбре  Mr. Green  Дишай дълбокУ и мисли пУлУжителнУ  Hug

Ааа, Бобе , видяхме тъ къде ходиш да обядвъш  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт