Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 261
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добро утро.

# 196
  • Varna
Мари,
Благодарско  bouquet Второто кААве, пУ за мен Wink

гЮтмЬОрнинг smile3503   wavey

# 197
 wavey
Добро утро и от мен!
Мари,благодаря,вземам си една от чашите.Днес ще ми трябва второ кафе,че съм станала в 5 часа.
Но поне вече прлиключих с обиколката на корабите и сега ме чака само писмена работа на хладничко.
За всички,които не могат да идат на плаж

Приятен ден! Hug

# 198
Добро утро дами! Мари ,грбвам си кафенце и бегам на плажа на Мамето да си ги пийна с кеф  Wink благодаря и на двете ви  Hug Аз пък ще се мъча да приведа градината в приличен вид ,че доста се е позанимарила докато ме нямаше . Лек и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug

# 199
Добро утро принцеси!! Hug
Ама вие като вихрушка бе!! newsm49 Всеки влиза за секунди и изфърча като изтребител нанякъде!!Човек няма на кого да се похвали!Като например,че вчера бях на концерт на Сигнал-една от харесваните от мен групи.Тази година беше много добре направен за разлика от миналата-на мен ми дойде доста хард рока дето го свириха през цялото време!!Снощи се кефихме и доста попяхме!!!
Веси,ако това е наистина диагнозата-демек лекаря е познал-добре дошла в групата на автоимунните болежки!Носят се (поне за сега) до края на живота.Спасението ти е в имуномодулаторите,които трябва да пиеш постоянно,за да ти облекчават дереджето!!
Мамеее,направо си ми за пример-това със ставането в 5 часа е smile3501
Хели,да вземеш да прскочиш и в моята градинка ли???? Weary Нещо съм се измързеливила с подръжката и!!!И хубавото стимулиращо кафенце на Мари нещо не ми помага за нея!!  Thinking
Айде хубав ден на всички почиващи  Nature Sunny 4470  Hands Thumbsup,аз слагам пак перката,че днес имам работа в Добрич и ще се разгилдисам до там на женско парти!!!  love001

# 200
Добър ден на всички!  Hug
Днес ми е толкова отпаднало, че чак не мога да стана от леглото  Sad  като скована съм.....пък и тая темперура вече ме дразни много. На вън е жега, а мен ми е студено, не давам клима да се пуснне  Mr. Green
Наде, искаж да ми кажеш, че собствените ми клетки нападат собствената ми става  #Cussing out  , офффф как ще ги убедя  newsm78  че  тая става ще ми трябва още....  Но аз имам съмнения във категоричната диагноза на докторката, тя да не е ренген или шаман и с подръчни средства да прави заключения  Mr. Green  .Когато си върна от почивката ще търся други компетентни мнения....
Сега ще пия хаповете и ще чакам да ме пуснат болките  Crossing Arms

# 201
Добър ден и от мен  Hug и аз открих най-после Whistling летния сезон Mr. Green всеки ден плаж, плаж, плаж, вече имам цееееееели две бани Joy Много хубави питиета вземам си веднага едно и сядам на хладинка под климатика hahaha поради липса на къщичка и веранда Joy как искам и аз bowuu Веси Hug дано се оправиш! Ама потърси и др мнение, ти кога пътуваш? Агирчето Hug де ли скитори newsm78
Само да коригирам леееко Надето Hug Wink Надееее имуномодулаторите са бич за някои автоимунни заболявания! Като тези на ЩЗ! Тъй, че Фнимателно с тях Peace

# 202
Здравейте Морски принцеси! Hug
И аз като Дезди днес бях на плаж-вече съм на 5-тата баня.Надявам се да успеем със сънът ми и утре да отидем на плаж,че после в четвъртък и петък няма да можем.
Веси,да се оправяш по бързо и утре вече да нямаш температура.Като си край морето,ще видиш,че всички болки ще отшумят и ще се заредиш със много положителна и слънчева енергия.Имам съмнения в много бързата диагноза на личната ти лекарка,затова като се върнеш от почивката се консултирай със специалист.
Наде,много се радвам,че сте се забавлявали на концерта на  Сигнал.Много ги харесвам и знам,че е бил купона на макс.
Лека и спокойна вечер на всички! Hug

# 203
Опа, морячки
Весе, така както казваш за тази температура, хич не ми харесва тази работа и ако доктора ти е поставил диагноза без ренген и изследвания - кажи му да си гледа работата
Мари тези кафенца  как имах  нужда  от тях днес в жегата и петте можех да  ги  гаврътна.
Наде - харесват ми Сигнал  но миналата  година - леко бях разочарована.
Днес   animal037 newsm01  animal037 бях ей така целия ден, а какъв сеир направих на  паркинга на Мола, ама нали съм си жена - беше ми простено, малко задръстване направих, но какво да  направя като "баба Пена" като и пусна  климатика на  фул и забравя да  върви.
И след обяд вече се докопах до маникюристката и там се разложих.
Тази вечер  предлагам нещо разхлаждащо

# 204
Бубке   bouquet това да не  е Ментичка Mr. Green веднага си вземам една и сядам на терасата hahaha сега е хладинка и там Mr. Green ХУбава вечер  на всички Hug

# 205
А аз отивам да спя.Вече съм гроги.Но след работа направихме с мъжо малко магазининг и се обзаведохме с по няколко дрешки.
На плаж не сме и стъпвали,аз с тази слънчева алергия хич и не мога да се показвам на слънце.
За тези,които живеят по широкия център - очертават се 24 часа без вода #Cussing outЗапасете се.Ние днес това и направихме в края на работния ден.То морето е на една ръка разстояние,но все пак.......
Лека нощ,Принцеси морски! Hug smile3524

# 206
Добро утро момичета!!! Two Hearts
Днес май аз съм на ред да сложа сутрешната напитка  love001
Затова слагам един ободряващ чай,щото сигурно вече сте си изпили кафенцата!!!

Бубка,много важно,че си направила задръстване!!Хич да не ти пука!!!Българите трябва да се научим на търпение,щом си го направила значи си има причина!!Мечтая си за света,когато няма да има крясъци и почервенели физиономии от злоба и завист!!
Дезди,ти вероятно ми говориш за имуностимулаторите,които наистина не е желателно да се употребяват,когато има автоимунен процес!Те стимулират имунната система,което е противопоказно при случаите,когато тя дава неправилен отговор.А имуномодулаторите я модулират за да бъде тя в необходимите граници и да работи нормално!!
Маме,честито за придобивките.Много е хубаво като се поглезиш с малко магазининг!
Честно да ви кажа въъъъъобще не съм фенка на плажа.Ако има още като мене обаждайте се да си правим компания с едно разхладително питиенце на някоя дебееееела сенчица!!Маме,давай да основем "Клуб на дебелата сенчица!!! Joy Joy Joy
Аз продължавам да действам от сенчицата в къщи и ви пожелавам спорен и весел ден!!! Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10

# 207
  • Варна
Здравейте,момичета.Наде и аз към вас ,,недолюбващите плажа,,.Кафенцето го изпих,но и на чая няма да откажа.Прохладен ден на всички.

# 208
Здравейте и от мен! Simple Smile
Наде,първа ме пиши в този клуб.Хареса ми заглавието,а в твоята компания ще ми е много забавно.
Момичета,чухте ли неприятната новина от вчера.
http://www.maritime.port.bg/2012/07/03/9328-korab-seawind/
Един български "корабособственик" мошеник по-малко.Жалкото е,че и тези моряци няма да получат нищо за труда си. Sad

# 209
 smile3503  все още дишам  Wink  , Бубче май диагнозата е вярна щото възпалението ми се вижда с просто око, температурата ми продължава, но какво да се прави и това ще изтърпя...дано морската вода ми се отрази благоприятно  Praynig
Наде, мен не ме бройте хич  Laughing  към новото здружение,  аз съм прекалено любеща и плажа и водата  Laughing
Маме, тоя пич, корабособственика, май е искал схемата на Онасис да приложи и бързичко да забогатее ...ама тя топлата вода вече е измислена, жалко че има хора които още му вярвт....щото морския разправя, че като този кораб, с ткава съдба и преди време е имало към тая аенция.....

Общи условия

Активация на акаунт