Всеки влиза за секунди и изфърча като изтребител нанякъде!!Човек няма на кого да се похвали!Като например,че вчера бях на концерт на Сигнал-една от харесваните от мен групи.Тази година беше много добре направен за разлика от миналата-на мен ми дойде доста хард рока дето го свириха през цялото време!!Снощи се кефихме и доста попяхме!!!
Нещо съм се измързеливила с подръжката и!!!И хубавото стимулиращо кафенце на Мари нещо не ми помага за нея!! 
като скована съм.....пък и тая темперура вече ме дразни много. На вън е жега, а мен ми е студено, не давам клима да се пуснне
, офффф как ще ги убедя
че тая става ще ми трябва още.... Но аз имам съмнения във категоричната диагноза на докторката, тя да не е ренген или шаман и с подръчни средства да прави заключения
и аз открих най-после
летния сезон
Много хубави питиета вземам си веднага едно и сядам на хладинка под климатика
поради липса на къщичка и веранда
как искам и аз
Веси
дано се оправиш! Ама потърси и др мнение, ти кога пътуваш? Агирчето
де ли скитори 
Надееее имуномодулаторите са бич за някои автоимунни заболявания! Като тези на ЩЗ! Тъй, че Фнимателно с тях

бях ей така целия ден, а какъв сеир направих на паркинга на Мола, ама нали съм си жена - беше ми простено, малко задръстване направих, но какво да направя като "баба Пена" като и пусна климатика на фул и забравя да върви.
Запасете се.Ние днес това и направихме в края на работния ден.То морето е на една ръка разстояние,но все пак.......

все още дишам
, Бубче май диагнозата е вярна щото възпалението ми се вижда с просто око, температурата ми продължава, но какво да се прави и това ще изтърпя...дано морската вода ми се отрази благоприятно 
Препоръчани теми