Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 260
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Не ми остава време да си проверя пощата напоследък, момичета!  ooooh! Три дни си чета отчетната тема и минавам да се разпиша с два-лафа. Радвам се, че сте добре всичките. Аз раста с часове, което не ми пречи да фуча насам-натам по задачи всеки ден. Днес даже и до плажа стигнах - на любимата ни кръчма на "Ной" Simple Smile Та, по тоя повод - нещо за душата.

# 181
Добро утро,  морячки!

да сложа  каЙВето.
DELTA_DELTA  инжекциите  бяха за батьо, на мен  ми каза, няма да стане твоята работа, трябва да се режим , викам - не стига, че искате да ме режете ами и  да ме  бодете, в инжекциите, които слагат нашите лекари /ортопеди/ има една съставка , която за мен не  се препоръчва
vesselaa да се оправяш  бързо.
velivana на драго сърце, вчера  отворих  сезона на срещите с  приятели и кафенца  Hug
Agira аз тази година още не съм слизала по морето, мислех, че я няма тази кръчма, трябва да се отрази , въпреки, че там малко ХЕЙ трябва да ги  мине, че хигиената е  Sick
Вчера, рЪгнах да правя на принцесата, палачинки, хоп на втората - газта  ми свърши и аз нали съм си  газифицирана само, остана без палачинки, че сега чакам да стане приличен час и да се моля тези от газта да работят.
  bouquet Усмихнат ден дами!

# 182
  • Varna
ДобрЮтрУУУ!!! wavey

Бубке,
Благодарско каке, за кААветУ  bouquet Отивам сЯ и аз да го матрЯлизирам при БатЮ ....Юнжекциите и на мене ми ги спрЯха от година и половина, ама метнаха батЮ ми преди около седмица ooooh! Казаха ми за рязанИ, ама не стана на докторите. Добре съм точно там, дето ми казаха, че трябва да режат.  Може да са сбъркали, така си мисля, щото правя по големи натоварвания от прИдИ Wink

АдИ отивам да пия кААветУ и да му метна ИнИ маааазни, маааазни милинки, дет ми ги купи ДелтУФ тази сутрин от фурнЪтЪ Wink

# 183
Добро утро!
Бубке,добре завърнала се,благодаря за кафето.Имам нужда,че снощи под нас се вихри купон до 3ч.
Май трябваше да идем на морето за Джулая newsm78
Хубав неделен ден ви желая,Принцеси морски! newsm47

# 184
  • Варна
Добро утро,принцеси. Мерси за пожаланията,вече е в хотела в Осака,утре се качва на кораба.Грабвам си кафенце,че не мога да се отлепя от леглото,чаках до 3 посред нощ да ми се обади,че е кацнал.Спокоен ден  на всички.

# 185
Здравейте Морски Принцеси!
Бубче, обожавам такова кафе еспресо крема, вече съм поела двойна доза  Wink
Маме вие сте на морето, трябвало е на брега да сте  Laughing   Веднъж съм била на тоя празник на брега, уникално е, увството е неуписуемо......изгрева над морето е надеждите ни към нашия живот и новото начало в него  Wink  , нищо че сме на годинки  Wink 
Момичета, благодаря за вниманието   Hug  утре ще каже доктора какво ми е, ще се задоволя с неговото мнение, но каквото и да е спиране няма за мен  Wink , ще пътувам.

Искам да съм там!
Хубав ден на всички  Hug

# 186
Здравейте,момичета!! wavey  Nature Sunny
Джулая морнинннг го изкарах сладко в леглото,щото тая романтика ми идва в повече като не мога да си отспя човешки!!Миналата година с няколко клечки на клепачите посрещнах изгрева,наистина както казва Весито е преживяване,което си заслужава да се почувства,амааааа на мен ми стига един джулай на няколко години.Разпределям си романтиката на няколко порции и като ми се свърши,отивам пак на следващия !!Като се науча да лягам рано и да ставам сутринта по изгрев слънце-всеки ден ще ми е джулай супер морнинг и ще е чудесно.Ооооообаче  Weary още съм далече от тази ми ти проява.Два дена си пазих люлката на сянка с една книжка дето ви я препоръчвам-"Бог пътува винаги инкогнито" и се кефих ,че жегата не може да ме тормози.
Не съм ви се похвалила от хайманосване! newsm53 Имам си малко кученце Дино на три месеца - мъжка каракачанка.Юнаците ми го подариха да не взема да остана без някой дребен да ме тормози по цял ден с детинщини!!Сега събирам из целия двор чехли,щипки и всичко каквото се остави без надзор.Ако седнеш и си събуеш за секунда обувките-те веднага си сменят местото,понякога доста далече от теб  animal037!!С две думи -НИКАКВА СКУКА!!!
Бубка ,добре дошла отново на миндерчето!!Радвам се,че всички тези премеждия са останали в миналото и сега всичко е наред!!!
Веси,дано се разминеш с ножа-да се окаже нещо лесно за корекция!! fingerscrossed
И за да не бъде отчетна темата ни Агирче както казваш,предлагам да поговорим по един цитат,защото днес го срещнах в една статия и се замислих дали наистина е така-дали е задължително да излезеш от зоната си на комфорт за да си постигнеш целта!!
Цитата е следния:
„За да стигнеш там, където искаш, ще трябва да си бил и там, където не ти се е искало да бъдеш.“
Хубава неделна вечер ви желая   love001 1dating

# 187
Здравейте момичета,
Хей аз забравих , Джулая морнинг, то аз докато се сетя и то станало -джулая ивнинг.
nada8 направо си ме накара да вникна в този цитат, а бих го разбрала така"Преди да ти е хубаво, трябва да ти е  гадно" Simple Smile))по пуберитетски казано, ама до сега се  занимавах с една така лИбоФ у дома и затова може би така си ми дойде, ей тъй от вътре.
vesselaa и да не му  вярваш много на доктора, ако трима кажат едно и също аз тогава вярвам.
Mari_60 ти направо си посрещнала джулая, хайде тази вечер да се  наспиш и дано твоето момче да има по малко проблеми на  кораба.
mamaR ей тези купони са ми познати, придружени с пиратки, ама добре, че комшията  вече порасна и се кротна.
DELTA_DELTA е защо  не  изръга  Батю да ходите  на джулая, аз миналата  година мъжО нави часовника и ходихме /да си призная беше за първи път/ преди не  съм ходила, красиво е наистина, стига да не е придружено с гледката на разни напушени хлапета.
И сега по вечеря  какво да ви почерпя, я нещо сериозно

Лека вечер! Hug

# 188
  • Varna
Бубке,
БлагодарскУ,  bouquet Мятам от ХенеситУ, мятам и от бонбонкИтИ и ти казвам, за Джулая, ....ми бяхмИ на рЮстУрант с яки авери, и кЪт сЪ прибраФмИ и пУзнай кога станахмИ Embarassed Laughing...спестихме си, напушените лапИта Wink

Веселче,
чакам утрЯ да дойде, и да идеш на доФтУр Hug ХаДи душата, всичко да е нещо безобидно babydust7 thumbsup

# 189
  • Varna
ХаДи на тИматичнУтУ кААвеееееееееееее smile3503

ДобрЮтрУУУУ!!!! И спорна седмица, Русалкитеееее wavey

# 190
  • Варна
 wavey                                                                                                                                                        Добро утро. Делти,благодаря за кафето,аз ще си го изпия в беседката на двора.Усмихнат ден,русалки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 191
Здравейте русалки ! Делти ,благодарско за тематичното кайве  Hug и аз като Мари под сянката на беседката сред цветята ще го пийна ,а така ми е залипсвало моренцето ... newsm08 Спорна и усмихната седмица на всички  Hug Hug Hug

# 192
Здравейте Русалки!
Седмицата започва не толкова добре, но пък новините са обнадеждаващи  Laughing  , още няма да се мре  Laughing  .На тия годинки само имената на болежките са стресиращи, оказа се ревматоиден артрит, да се смея ли ...да вярвам ли ....но начина си на живот не мисля да променям  Wink , друго мнение няма да търся за сега....ако се влаша чак тогава.....тия коите ме познават знаят колко съм търпелива и издръжрива, особенно на болка.
Делти, кафето е чудно, сега с кеф ще си изпия едно.
Мари, Хели, моята градина е по-скромна, през деня е доста слънце и не става закафе, но виж вечерта е идеално за други питиета  Wink
Приятен слетобед, аз малко ще релаксирам, че нещо не можах да спя тая нощ.

# 193
Опа принцеси,
vesselaa тоя Доктор няма ли друга  работа, какви са  тези имена дето ги е измислил.
DELTA_DELTA аз днес съм закъсняла за кайвето  , но съм тук за  питието:))
Ей момичета с тези  градинки и беседки - моята мечта. На Батю съм му казала: виж  в къщичката не ме интересува какво ще има, важното е веранда да има, чак съм му казала каква ще е верандата.
Днес малко по задачки, утре са повече задачките, но след обяд  newsm44 newsm68 маникюр и педикюр - голяяяяяяям кеф и ако тази седмица  мога да си спретна  някой масаж  ще е добре.
И сега  питието:

newsm46 лека вечер  дами

# 194
  • Varna
Бубек,
Перкам си от питиетУ преди да сЪ тръшна У лИглотУ, УмотвЪм сЪ Инооо хубУУУУ и заспивам тежък сън.  sleepuu
Вчера минах педикюра, днеска маникюра и масажа.....ти си наред сИга newsm10

Общи условия

Активация на акаунт