Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 267
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви много за подкрепата.  Hug
А за комари мога да препоръчам изпарителя на RAID, който се включва в контакта и е със шишенце с течност. Страхотен е, многократно изтестван с комари от различни части на България.  Mr. Green Като е включен може без проблем да се спи на отворен прозорец, а едно такова шишенце, като се включва само вечер ми стига за почти цяло лято.

Могат да ме наемат за рекламно лице.  Mr. Green

Иначе и аз съм забелязала, че жилещите гадини от всякакъв тип налитат основно на мен. Миналата година даже приятеля ми ми се смееше като бяхме на планина как все бягам и подксачам, тъй като около мен винаги имаше рояци от насекоми. Даже си направих експеримент след баня да не се мажа с нищо (та да не би някой козметичен продукт да ги привлича), но уви. #2gunfire Явно жените сме им по-вкусни.  Laughing

# 226
Опаля, ама четох четох то  вчера  май пропуснах и що така newsm78, но  днес нее
Гледам  вихри се темата за малките  гадинки  дето хапят, аз  у дома не  ги пускам, но  преди Батю да замине  ходихме вечерта на Аспаруховския плаж -уауууууу ако  ви кажа  тези там  гадини не подбират - мене, него на  рояци с нас се движеха, то ясно, че не е пръскано по този плаж, но  това хапане от тогава ми стигна за една година напред.
Веси дано тази Т да  пада.
Да сложа какво тази  вечер, след ментата със спрайта, я нещо по нашенски

Отивам да  hang лека  вечер Hug Hug Hug Hug

# 227
Ау Бубка Hug вземам всъо за ядене hahaha само бирата оставям на вас Joy Иначе аз всички прозорци съм обримчила с комарници bowuu ама гадината newsm78 от де се е промъкнала незнам newsm78 hahaha И аз вземах от тези апарати срещу гадинките Peace ама мн бързо свършват при мен Mr. Green за една вечер и айдеееее празно е бурканчето Sick Joy Нещо сметките не ми излизат и ги спрях Joy Хайди, хубава вечер мене Hug ще ме водят на една обиколка край плажа по туй време като захладни Mr. Green най-обичам да седна на пясъка Heart Eyes а ушите ми да галят звука на морските вълни

# 228
Бубче, благодарско   Hug  , класика е! От всичкото ще взема  Laughing  . Относно гадовете, ние сме със пластири, машинката е винаги със мен, на двора имаме лампа която ги привлича и пукат като пуканки  Laughing , а и да не забравя, силиконови ленти на ръцете, продават ги по аптеките, доста са ефикасни  Peace 
Дезди, завид ...завид, ама след една вечер и аз ще съм на пясъка, деноношно  Wink , сутрин като стана първото нещо което ще направя е да изляза боса и да стъпвам на пясъка....а вечер там до късно ще си пием пиенето  Wink . На температурата ще и тегля една майна  Mr. Green  , щото май дълго ще продължи това, докато точно не се намери източника, жалко че "д-р Къща" е в отпуск  Wink  .
Приятна вечер на всички Принцеси  Hug 

# 229
Ооо , от тая класика и аз не отказвам Бубке  Hug златна си душко. От как съм се забила на туй село мога само да си мечтая за морска романтика по късна доба ,ама нейсе  Mr. Green затуй само ще ви завиждам  Joy пусто морския като не е тук да ме гевези с нощно къпане и прочие екстри..... Heart Eyes Аз да не отварям дума за оная хапеща гад ,че ту са по големи от врабчета, а и не са само те ,абе селска идилиа  Joy Прохладна и приятна вечер на всички Русалки  Hug Hug Hug

# 230
  • Varna
Момичета,
буквално нямам време от хайманалък....виждате по кое време ви пиша. И бързам да се катурна, че утре трябва да ставам рано....имам тука една сраща сПИсИална. Дане се успя, че влак трябва да гоня ooooh!

На всички ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 231
  • Varna
РусалкитИИИИИ Hug
МноУ, спИтИ бееееееее ooooh! Hug
Преди да си бия камшика из Станбулските сокаци ви пожелавам един прекрасен ден. Отивам на един парк по точнУ. Там не съм била самУ Laughing шЪ разправям и за него както и за другите...и шЪ пътувам с влак....ама нека бе, и със влак да попътувам тука. дЪЙ пЪлИн екшъна newsm47

ХаДи ЕфендитУ нЪ кани на чай и кААве заеднУ Wink

# 232
Добро утро!
Делти, днес сме на кафе на пясък май  Wink , хич не се спирай, затуй си там да хайманосваш  Peace
Сутринта прочетох, че Целувката си имала свой световен ден и той се чествал на 6 юли. Световният ден на целувката се празнувал от 1988 година  newsm78
В света съществуват най-различни легенди за появата на целувката. Според една от тях целувката е измислена от средновековните рицари, които по този начин разбирали дали техните съпруги са пили вино. Според друга целувката идва от връзката между майката и бебето. Не са малко и тези, които вярват, че целувката уста в уста е изобретена от маймуните  Joy
Пожелавам интересен ден на всички Принцеси, и внимавайте кого целувате  Wink   Wink   Wink

# 233
Ехааааа Делти мерси, че ни отразяваш и оттам  bouquet Прекарай си страхотно в Турско и ние сме решили да прескочим за ден/два/три из Стамбуля наесен, кат захладнее, че съм чувала, че сега жегата там е страшна Joy
Даааа Русалки, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК НА ЦЕЛУВКАТА! Да нацелувате днес най-обичаният от вас човек  Hug
Аз днес съм домашна Joy Ще следя обстановката от вкъщи на хладинка, имам толкова много работа hahaha а първо с нета Mr. Green се залових hahaha Прохладен ден ви желая и пак ще ви нагледам Simple Smile)))) Сега я мятам hahaha ма все отнякъде и трябва да я почна hahaha че през уикенда смятам да съм в разход Joy

# 234
  • Варна
Здравейте,принцеси.Днес си взех изследванията.който правих преди седмица-всичко е на 6+,та по този повод да ви почерпя.    Делти,а снимков материал ще има ли? Веси,стегна ли багажа ?Весела ваканция ти пожелавам и на всички лека и прохладна вечер.

# 235
Сядам да отдъхна, благодаря за питиетата, имам нужда, багажа е готов  Laughing . Днес реших да го приготвя, да не е утре преди тръгване, че винаги забравям по нещо  Laughing  Мари, стахотно е, че няма проблеми и всичко е на 6+  Peace  , аз като се върна ще се подложа на това .Влагодаря за пожеланията, надявам се да е весела и приятна  Wink  .Ще ми липсвате десетината дни когато ще отсъствам.  Hug  Hug   Hug

# 236
Веси накъде поемате? newsm78 аз пак съм неразбрала Mr. Green Мари много и тъкмо навреме, аз съм бясна #Cussing out щях да ходя край моренцето на дъъъъъълга разходка, ма на, заваля  ooooh! нестига това ми и загърмя и засвятка даже  Confused Joy

# 237
ДЕЛТИ Hug чакаме да разказваш за Стамбула.
desdemona бях в Турция  една година август  месец, като се прибрахме тук ми се струваше, че е зима, на  фона  на  ония температури там. То валя и  трещя, но сега  си е  пак  задушно, става за разходка само не по тревата.
vesselaa и аз смятах да стягам багажа, но утре има време, девойката и казах да си  приготви дънки и блузи, че утре я  взимам от работа и тръгваме ама нямаше  кой да  ме  чуе.
 Първо да се похваля сдобих се с онова малко чудо - Румба робот, доволна сега  Оди  тука  като замаяно и  чисти  голям кеф, а аз си  джиткам на компютъра.
И аз с моя късмет докато се разправях с колата  пред входа Батю звънял на домашния, отидох да  изхвърля  боклука той звънал на  мобилния, #Cussing out
после четох писал, че са се запалили на кораба и се нагълтал с пушек, стягали го гърдите, чак ме хвана яд, че не можахме да се чуем Sad
Да почерпя за новата придобивка и  за здравето на  БатЮ!

# 238
И ние по цял ден хаймносваме  Grinning Предните 3 дни и на протестите ги водих дребните, че много ми е мила морската градина.
Делти  много да се забавляваш! Да ти кажа вчера най-накрая дойде ред на "Седем ключа на вода" и ти благодаря, че я препоръча, на места много ме трогна. Сега съм на Никълъс Спаркс и се разтапям тотално...
Мари взимам си един от прекрасните коктейли,откакто съм тук само се каня да оставя децата за малко при леля им и да отида на заведение и да си поръчам най-красивия и екзотичен  коктей който имат  Laughing
Бубка да ти е жив и здрав Батю и да нямат повече инциденти и честита ти придобивка  Hug И мен вчера милото малко ме изплаши, че чета из новините заради повреда в единия двигател се връщат в пристанището и докато не ми писа,че няма нищо страшно само подскачах.

# 239
Бубче честито за новата придобивка! И аз съм хвърлила мерак на нещо такова, но не мога да реша Румба или Зумба, че да може и да мие.....ама при мен много стъпала, мого нещо  Thinking
Да ти е жив и здрав морския и да няма такива аварии  Praynig . На какъв кораб е?
Дезди, заминаваме на къмпинг Арапя, ще наблегнем на водните спортове и природата, по нашето черноморие отсядаме по такива места, дълече от безумните строежи и пълните комплески....Ако си ходила там заливът е сравнително малък, но пък условията за адреналин са големи  Wink
Приятна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт