Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 268
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Веси чудото си заслужава, само дето нашите прагове му идват малко  високо и там запъва, а ти щом имаш стълби трябва да търсиш с виртуална стена, да ви кажа  с малката Бесотия и двете сме дълго коси има нужда всеки ден от минаване, ей това животинче ми реши проблема. Батю е на един малък пасажер за частни круизи.
Сега се стъкнах и чакам да дойде време да тръгвам, че да видим утре какво ще направи дивото, но каквото направи.
Кафенце няма, то обедно кафе, но все пак е събота и може по късно да е кафето Simple Smile))

# 241
Здравейте и от мен Simple Smile)
аз днеска пак отразих плажа Heart Eyes тоя път бях не с мама  Heart Eyes а с мъжа Joy Голям гот, тооо мене  не можеш ме измъкнеш от водата  Joy ама с триста зора де hahaha
Тея Румба, Зумба и аз съм им метнала по едно очо Wink ма хич не им знам разновидностите hahaha Веси за тоя къмпинг съм само чувала не съм ходила, ама и мене по екстремните работи хич ме няма Mr. Green
Бубке много ми хареса тази кафеварка Blush вземам я веднага Joy А за мъжа ох добре, че се  е разминал с авариите Hug И моят мъж има някакви мераци вече за тея пасажери ooooh! Чудя се как да отбивам тез атаки да се качва пак по корабите, ох аман значи Crossing Arms

# 242
  • Варна
Добро утро,принцеси.

# 243
Добро утро Hug Мари   bouquetаз точно на едно такова място  Mr. Green закусих обилно днес и сега се чудя newsm78 накъде да поемаме, т.к за плажа Crossing Arms определно закъсняхме Joy
Слънчева и безаварийна неделя на всички  Hug Hug Hug

# 244
  • Varna
ГутИн СабахлИн  wavey

Малко на тъгъдъг ви чета, та може да изпусна някой. МолА да бъда извинена, че тука от един ден гледам ей, така  #Crazy и нИмога да мисля адекватно....то това от хайманалък де Embarassed
Днеска гледам на Ат мейданЪ, демек на Хиподрума шЪ има празник на бЪклЪвЪтЪ....не съм попадала до сега на баклавян празник....да видим кО сЪ ни подготвили комшиитИ....послЯ шЪ ви разправям....
Иначе навсякъде намаления и то яки намаления, ама аз като нямам нужда само зяпам или хич и не влизам. Направо е рай за тези които обичат да тръшкат пари на воля.
И тука топло като при нас, и съм почерняла на потници, на ръкави, на пантальОни и т.н. Wink и от вчера вече мЪ метна и слънчевата алергия. Бях се учудила, че мЪ забраЙ тази година, обаче позакъсня....но не мЪ забраЙ....то от тоя хайманалък и да не страдах от такава алергия, щях да я приФана,. Laughing

Мари
за закусата  bouquet

Веселче,
как си Ма кака? Имали температура тази сутрин?

Дезди,
Отивайте някъде другаде, оставете го тоя плаж с пълни тумбаци. Само ще пъшкате след обилната закуска. Я сЪ мятайте някъде около Варна thumbsup

Бубке,
Жив и здрав да е БатЮ тИ newsm59, да си те глезунка както до сега а ти да му го връщаш тъпкано!!!
На всичк ви  Hug и да бегам аз newsm49

# 245
Добриутроооо!!
От мен за днес едно питиенце!

Делти,завид,завид за баклавата-това ми е любимо хапване!!!Може да ми се свиват ушите от сладко,амаааа не спирам да я хапвам!!Пожелавам ви още нови и интересни посещения в Стамбула!!
Веси,бубка  newsm10 -весело изкарване на почивката!!!
Дезди и аз като теб нямам нужната информация за румба,зумба или не зная как се именова тази машинка,ама май вече  имам крещяща вече нужда от помощника.Та да вземем да се образоваме за подробности-тука в къщи с тоя неравен терен не зная как ще се справя?????
Аз почвам изпращането на морския Weary-дадоха му ниския старт и до края на седмицата може би ще му връчат самолетните билети!Хич не искам сега да заминава,точно в разгара на лятото,амаааа няма кой да се съобрази с моите желания!!Ще наблегна на работата.
И в тази връзка имам питане!!!!???Търся хора за работа в една програма на Форевър-ако им хареса може да останат да си работят и след нея.Няма работно време и задължителни инвестиции и изисквания!!
Айде спорна и весела седмица!!  love001

# 246
  • Варна
Здравейте и от мен.Наде,мерси за чайчето точно за тези жеги,студено и с много лимон.Може ли повече информация ,ако искаш и на лични.Лек и прохладен ден.

# 247
Добро утро,морски Принцески! wavey
Как сте тази сутрин,още от сега е горещо.
Ние два дни релаксирахме и днес пак работни,но няма как.В края на месеца може и да откраднем седмица почивка.Първо мъжо трябва да пътува до един от корабите им,ще изпращаме сина след десетина дни  и после ще мислим за почивка.
Мари,радвам се,че всичко със здравето ти е наред. Simple Smile
Марийче,разбрахме,че сте били на протестите,има снимки във вестниците и ти с децата-начело.Поздравления  smile3501
Веси,приятен отдих , морето и слънцето да оправят болежките ти.
Делти,хапна ли баклавичка и заради нас?
Наде,неуморна си  Hands Clap
Бубке,макар и със закъснение,да е честито на Батю и за Румбата.
Дезди,имаш по-важни задачки сега,а Румба ще си купиш после.Няма да избяга.
Може и да пропущам някого  Embarassed,но на всички желая приятен ден , спокойна и успешна седмица! newsm10

# 248
Добър вечер  Hug Маме както винаги си права  bouquet Hug ама аз само искам малко да се поограмотя относно и тези джаджи Joy Пък по-натам до нея да допрем Mr. Green Наде и аз искам инфо давай направо тук Peace Делти и аз завид, завид за баклавата, като тяхната, няма друга, тукашните майстори не могат я направят такава лепкава и така вкусна сякаш Crossing Arms Бубка Hug Веси Hug приятна почивка и от мен Hug
Хайде дами, хубава и прохладна вечер Hug  bouquet

# 249
Здравейте морячки ! Влизам при вас за последен път за мое най -голямо съжаление  Sad След всички битки с живота ми било писано и това да преживея ,да ме зарежат след 25 години морска служба  Wink БЛАГОДАРЯ на всички ви за подкрепата и любовта който получих в най-трудните ми моменте .За мен вашата помощ бе неоценима .Никога няма да забравя стиснатите палчета,детелинките и молитвите който отправяхте за мен .Няма думи с който да изразя благодарноста си , мога само да ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Вие бяхте моето семейство БЛАГОДАРЯ ВИ ,ЧЕ ВИ ИМАХ И ВИ ПОЗНАВАВХ макар и виртуално    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Обичам ви и ще ми липсвате  много. Попътен вятър на всички  Hug

# 250
Хели нямам думи,много ми е мъчно какво преживяваш напоследък  Hug Hug Hug
Все пак не оставяй темичката, ако с нещичко можем да помагаме казвай. Ти самата много си ни дала с невероятния си кураж

# 251
  • Varna
Хели,
Изстръпнах докато те четох....гласно изразих това което почуствах, та чак шашнах морския та ме пита що ругая така сочно. .....Сигурно няма да може дълго да ни пишеш,...аз сигурно нямаше да мога. Но моля те, не ни изостаняй и пиши по нататъка Praynig Hug Hug
Незнам, какво да кажа, след това което написа....просто оставам без думи, без всякакво обяснение за това което се е случило.....и само мога да се питам до безкрай....защо......

Тука сме, и те чакаме Hug........

Ще те мисля Sad, и не е казано и написано от куртоазия.....бях уморена от пътя, сега не мога да заспя от яд, гняв  и възмущение #Cussing out

А, ти винаги си ни била и да пример и за кураж, и за гордост.  bouquet newsm51

# 252
  • Варна
Добро утро,момичета.   Хели,миличка много съжалявам никоя жена не заслужава такова предателство.Ти си силна,доказа го,не свеждай глава,живота продължава. Hug

# 253
Здравейте на всички! Много ми беше натоварено напоследък и нямах никакво време. Изтървала съм един куп събития вероятно, за което моля да ме извините, ако се намесвам неадекватно. Ще опитам да ви поизчета тия дни.
Идея нямам какво се е случило на Хели, но звучи ужасно! Sad
Ние, т.е. морският по-скоро, метна ремонта вече. Опразни апартамента от вехториите, сега кърти стени. Сам не знам до кога ще издържи, но след кратък обзор, просто стана ясно, че не можем да си позволим много да се разпростираме да наемаме хора за грубите неща и той ще се справя сам. Аз с нищо не мога помагам, освен да съм шофьор и да правя кафе и много ми е криво. Sad
Момичета, ще съм благодарна ако ми препоръчате фирми за дограма и интериорни врати. Всъщност, и за паркет и за подови настилки като цяло... Тя цялата къща ще се подменя.  ooooh! Направо се чудя от къде да го захващаме. То е ясно, че ще стане, когато стане, ма поне да не правим глупости.
Някой да е чувал за промоция в магазините за техника, подобна на онази великденската, от която Делти си купи машината за хляб? Защото мисля, че чух нещо подобно, но в кой магазин и кога точно, не разбрах.

# 254
Добро утро,Принцеси!
Хели,огромно  Hugот мен.Каквото и да кажа сега,сигурно няма да е точно,но се надявам да почувстваш нащата подкрепа и да ни навестяваш понякога.Ти спечели войната,пребори се с болестите,силна жена си,знаем всички.
Делти,добре завърнала се Sunglasses
Агирче,ще стане ремонта,но хубавите неща стават бавно.А и стават с пари.Млади сте,ще успеете.
Момичета,да ви се оплача.Повали ме летен вирус с температура и повръщане.Не мога даже вода да пия.Обадих се сутринта в службата и те ми се смеят,май си бременна JoyДо преди малко спах,сега съм си направила чай,ще видим как ще е .След обед съм на доктор.Няма да проявявам излишно геройство и да ходя на работа.
Лек ден,момичета!Аз оставам в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт