Сега се стъкнах и чакам да дойде време да тръгвам, че да видим утре какво ще направи дивото, но каквото направи.
Кафенце няма, то обедно кафе, но все пак е събота и може по късно да е кафето
))
))
)
тоя път бях не с мама
а с мъжа
Голям гот, тооо мене не можеш ме измъкнеш от водата
ама с триста зора де 
ма хич не им знам разновидностите
Веси за тоя къмпинг съм само чувала не съм ходила, ама и мене по екстремните работи хич ме няма
вземам я веднага
А за мъжа ох добре, че се е разминал с авариите
И моят мъж има някакви мераци вече за тея пасажери
Чудя се как да отбивам тез атаки да се качва пак по корабите, ох аман значи

и нИмога да мисля адекватно....то това от хайманалък де
и от вчера вече мЪ метна и слънчевата алергия. Бях се учудила, че мЪ забраЙ тази година, обаче позакъсня....но не мЪ забраЙ....то от тоя хайманалък и да не страдах от такава алергия, щях да я приФана,. 
, да си те глезунка както до сега а ти да му го връщаш тъпкано!!!
и да бегам аз

-весело изкарване на почивката!!!
-дадоха му ниския старт и до края на седмицата може би ще му връчат самолетните билети!Хич не искам сега да заминава,точно в разгара на лятото,амаааа няма кой да се съобрази с моите желания!!Ще наблегна на работата.

Маме както винаги си права
ама аз само искам малко да се поограмотя относно и тези джаджи
Пък по-натам до нея да допрем
Делти и аз завид, завид за баклавата, като тяхната, няма друга, тукашните майстори не могат я направят такава лепкава и така вкусна сякаш
Бубка
Веси
приятна почивка и от мен 
След всички битки с живота ми било писано и това да преживея ,да ме зарежат след 25 години морска служба
БЛАГОДАРЯ на всички ви за подкрепата и любовта който получих в най-трудните ми моменте .За мен вашата помощ бе неоценима .Никога няма да забравя стиснатите палчета,детелинките и молитвите който отправяхте за мен .Няма думи с който да изразя благодарноста си , мога само да ви
Вие бяхте моето семейство БЛАГОДАРЯ ВИ ,ЧЕ ВИ ИМАХ И ВИ ПОЗНАВАВХ макар и виртуално
Обичам ви и ще ми липсвате много. Попътен вятър на всички

........
, и не е казано и написано от куртоазия.....бях уморена от пътя, сега не мога да заспя от яд, гняв и възмущение 
Направо се чудя от къде да го захващаме. То е ясно, че ще стане, когато стане, ма поне да не правим глупости.
от мен.Каквото и да кажа сега,сигурно няма да е точно,но се надявам да почувстваш нащата подкрепа и да ни навестяваш понякога.Ти спечели войната,пребори се с болестите,силна жена си,знаем всички.
До преди малко спах,сега съм си направила чай,ще видим как ще е .След обед съм на доктор.Няма да проявявам излишно геройство и да ходя на работа.Препоръчани теми