Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 227
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
прЮвет-мрЮвет Wink
Ей, сЯ включвам Хампютъра, ..............
Налява съм си Ино бялУ студенУ шардоне ....
                                   Наздраве и на вас      Русалчици Drunk

Delte  ...   cheers

Хубав   усмихнат   ден  и  от  мен  Русалки ...   Hug
            От мен сладичкото   и  нещо  за  радост  на  душата  ...

http://www.youtube.com/watch?v=G2Q8K3Z5UJg&feature=player_embedded                  

smile3548    wavey    Angel^wings   valivana   Илиева   rodito   marka_74   mim_d   DELTA_DELTA   helinci   mamaR   _KIARA_   tutune   argo   reni niki   GALI-GALI   shanika   kelson    scorpita   iv4i   Danu-Ani   АНИТО   yohaved   Nataliiiiiii   Нали Мъжете Не Плачат   desy    liliqn   пасхаля   Dobitu   Julyy   Vania_84   flower84   puphi   Kruela   lunen kamyk   evita83   bambi2009   luchkata   darito_71   Лято   Anndi   Veselani   kriss_82   ♥reni-pld♥   GALIKOT   reni_bs   viktoria   мария_п   Ejika

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

p.s.   Днес пиша за 2-ри път , защото не си виждам поста в темата  . Публикувах всичко ОК  -  сега поглеждам изчезнал   newsm78

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 18:31 от argo

# 631
Момичета,помогайте  Shocked
Отдавна не съм посещавала сайта на БМФ със сведението  ooooh!
Какво е станало  newsm78 не успявам да вляза а ми трябва инфо за Осогово
Извинявам се за късното нахлуване а и много отдавна не съм се включвала,но в момента не разполагам с толкова време ще съм ви много благодарна ако ми подскажете какво се е променило и как мога да ползвам информацията.
Спокойна и прохладна вечер на всички очакващи,посрещнали и изпращащи моряшки съпруги  newsm51

# 632
Момичета,помогайте  Shocked
Отдавна не съм посещавала сайта на БМФ със сведението  ooooh!
Какво е станало  newsm78 не успявам да вляза а ми трябва инфо за Осогово
Извинявам се за късното нахлуване а и много отдавна не съм се включвала,но в момента не разполагам с толкова време ще съм ви много благодарна ако ми подскажете какво се е променило и как мога да ползвам информацията.
Спокойна и прохладна вечер на всички очакващи,посрещнали и изпращащи моряшки съпруги  newsm51

GALI  ....    ето появявам се като newsm52     Пиши на л.с.

Писах ти на лични получи ли го  Peace  В БМФ всичко е станало много тайно и засекретено . Явно понеже  ги е страх , че ще разберем  къде и колко кораба са оцелели все още и не са нарязани или продадени .   Joy Joy

Лека и спокойна от момичета .....     Hug

лека нощ

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 23:34 от argo

# 633
  • Варна
Принцеси : wavey Прохладен и спокоен ден на всички.

# 634
  • Varna
Eй, ви тука едно цитатче от Мъжки моряшки форум, за тези които се интересуват от БМФ-тУ. Надявам сЪ не ми се сърдите, че не съм го изпляскала на Лични...Пък нека повече Ора да видят бре smile3521

" Днес дочух, че още 6 кораба отиват "на плаж" и предстояло съкращаване на 200 човека плав състав. Някой има ли по-подробна информация?

Някой знае ли нещо по тоя въпрос?

Практиката показва, че единственото което знаят най- кадърните и най- компетентни съветници на сегашното ръководство е как да режат кораби, и как да съкращават хора. През емблематичната 2008 година беше така, и сега явно такива са настроенията. Как за толкова време не им стана ясно, че без подготвени и кадърни хора във всеки един отдел, тяхната работа няма да я бъде. Ще цитирам колегата ............, който много сполучливо каза : УЖ останаха " най- качествените хора", с най-новите кораби, и загубите все по-големи. Laughing "

Ха, ДобрЮтрУ wavey

И чайче тази сутрин, че има момичета които предпочитат чай Hug

# 635
Добро утро и от мен!
Делти,грабвам от чайчето ти.
Относно сведението за БМФ.Отваря се с ЕГН и дата на раждане на съответния моряк,който те интересува и е на борда на кораба.Вижда се движението на кораба през последните 3 месеца.Инфо дава и Марината,но там кораба трябва да е в обхват ,т.е.района да е покрит от УКВ.
Това е от мен ,за сега и аз не знам къде е нашия кораб,очаквам обаждане от сателитния телефон.
В момента корабите на БМФ са 31,виждат се на сайта им.
 newsm78Какви са тези призиви за писане на лични
Хубав ден ви желая,мили морски момичета! Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 15:59 от mamaR

# 636
Добро утро и от мен!

newsm78Какви са тези призиви за писане на лични
Хубав ден ви желая,мили морски момичета! Simple Smile

Хубав и усмихнат ден и от мен момичета    bouquet

Mari_60 ...  ,  Delte ...  ,  mamaR ...  wavey

Nade  ...  Peace  Не си влизала днес . Ако влезеш потърси тук из форумите -  темата за компютри :  "Дзен, или изкуството да потдържаш компютър" .  Преди малко го научих от мъж тук от БГ-мама . Не ти пускам линк , защото не съм открила още къде е , а той не е дал активен линк . Ще търся в хоби , ама не съм сигурна дали е там . Това е от мен . Hug

Да отговоря ... на    newsm78     Пиша много бавно    Embarassed ,  а тя  явно имаше зор .  Не ми стана ясно посред нощ как ще помогне сведението  ..... То и без това го актуализират когато искат , а не ежедневно . Тя е писала , че не го е ползвала отдавна - може да не знае . Та исках да и дам телефона си да ми звънне и да и обясня . Щеше да стане по бързо с телефонната комуникация .  Най   newsm78  е , че нито писа тук в темата повече , нито на лични . Та кой е на Осогово - и за кого търсеше посред нощ инфо така и не се разбра .
         Понякога  се случва и така ....  губиш си от времето ,  за да помогнеш на някого  ..  В следващият момент  той  получава това , което търси и "вдига гълъбите"  и  "по живо - по здраво " . Изчезва така както се е и появил .....  без дори  едно благодаря  !  
     p.s.      Дори без да искам  явно подразних mamaR   Hug  Не съм забелязала някой да си поства тел. тук . Дори снимките , които преди момичетата  след сбирките слагаха бяха видни за всички . И всички им се радваха . scorpita ... пусна толкова хубави снимки от почивката им из BG . Сега има нова мода  -  албум и парола за определени хора . Не визирам тук ... виждам го на мн. места . Така , че не съм имала намерение да крия нещо , то какво излезе ... ooooh!

Не си виновна ....,  че не знаеш колко бързо пиша .  /  с Делта съм споделяла и може да го потвърди - от нея знам , че пише страшно бързо . Аз не мога .     А и самата аз се  newsm78  .....    Пита толкова късно и толкова спешно и няма време  .  Скоростно през главата ми минаха  един куп притеснителни мисли .  Спомняш си Хели .. и страшния повод , който имаха нейни близки ...  нали търсеше телефони  и питаше тук ...  към кого да се обърне в БМФ .
     Да пази Бог - както се казва .  Делта знае - говорили сме с нея за "Хера" . И тя има познати почернени там .  На приятелката ми съпруга загина там . Да почиват в мир и светлина всички , които не се върнаха живи при близките си . Ежедневно виждам какъв е живота им и как се борят  сами - а болката в душите им - тя ще намалее ли ? От преживеният стрес се разболяха  и освен , че са сами им се налага да дават от малкото си средства и за животоспасяващи лекарства .  ..   Прочете ли писанията за "Ванеса" от онзи ден ?  Пак гледах филма с разказа на оцелелия Николай , след като прочетох изявленията на Ц.Ц. .  Типично по нашенски да им лепнем едно петно - нали са мъртви ..  няма как да се зашитят .  Останал един Николай само ....  по лошотиите много сме добри  ,  ама много  ooooh!
За пореден път доказателство за силата на вярата . Капитана ги пратил бързо да вземат най-ценното от кабините си и да се върнат на мостика . Той взел иконата и се върнал ....  не само на мостика  , а и у дома ! Да е жив и здрав и Св. Никола да го пази !

който иска да глада филма            Maritime.bg             desant.net

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 15:49 от argo

# 637
  love001   love001   love001  за всички Принцеси със стиснати палчета от мен.

# 638
Благодаря на всички момичета  smile3525 smile3525 smile3525
Извинявам се още веднъж за среднощните тревоги,които съм ви създала но нямам възможност за продължително ползване на компютър в момента и това беше единствената причина да пиша толкова късно иначе аз поне не съм чула за нещо обезпокоително на Осогово Peace
Срокойна вечер на всички от мен Hug
А за лошите моменти на море съм ги изпитала/моят беше свидетел на събитията с Хера/

# 639
          smile3548    wavey    Angel^wings   valivana   Илиева   rodito   marka_74   mim_d   DELTA_DELTA   helinci   mamaR   _KIARA_   tutune   argo   reni niki   GALI-GALI   shanika   kelson    scorpita   iv4i   Danu-Ani   АНИТО   yohaved   Nataliiiiiii   Нали Мъжете Не Плачат   desy    liliqn   пасхаля   Dobitu   Julyy   Vania_84   flower84   puphi   Kruela   lunen kamyk   evita83   bambi2009   luchkata   darito_71   Лято   Anndi   Veselani   kriss_82   ♥reni-pld♥   GALIKOT   reni_bs   viktoria   мария_п   Ejika

Усмихнат и позитивен 31 ,  последен , петъчен августовски ден !!!  Денят на синята луна  !!!

Благодаря на всички момичета  smile3525 smile3525 smile3525
Извинявам се още веднъж за среднощните тревоги,които съм ви създала но нямам възможност за продължително ползване на компютър в момента и това беше единствената причина да пиша толкова късно иначе аз поне не съм чула за нещо обезпокоително на Осогово Peace
Срокойна вечер на всички от мен Hug
А за лошите моменти на море съм ги изпитала/моят беше свидетел на събитията с Хера/

GALIKOT  ...    Hug  Радвам се , че при теб всичко е  ОК и си се справила с проблема . Да благодарим на  Бог и Св. Никола , че  пазят момчетата ни !!!  Ти си поредното доказателство за нас , как като имаме  някаква материална придобивка ....... в следващ момент , така я взимаме за даденост  и не можем да допуснем , че по нчкаква причина на другите това може в момента да им липсва . Аз самата на 2 пъти оставах без Нет . Хели ... и тя дълго време не пишеше поради същата причина . Причини много .... Хели нямаха доставчик . Аз пък исках определен доставчик , защото ми харесваше - скороста и цената му . Смешно - големи доставчици около Ч. площад нямат подземни комуникации . Моите искренни извинения     smile3525

http://www.youtube.com/watch?v=DNDEzdkyiuQ&feature=player_embedded

helinci .....     Само хубави неща и усмивки през целия ден ! Изпращам ти от ласката на морето и от топлината на пясъка !!!

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 18:32 от argo

# 640
Добро утроооо принцесите!!!! newsm51
Арго,наистина е усмихнат и позитивен петък и  аз ви пожелавам да е и мнооооого спорен!!! newsm44
Благодаря за кафенцето!!Аз ще го префасонирам в мляко,че оня ден направих една грешчица!!От много години не съм пила кафе и се изкуших от едно ледено айскафе,като ме увериха,че вътре има много малко кафе!!Да,ама не!!!Като ми се разхлопа сърцето и цяяяла вечер броих звездите!Ако тогава беше луната синя,сигурно щях да я изуча поооооодробно!!
Да се похваля,вчера бъбрихме с морския по телефона щото беше на сушата и имаше обхват! newsm03
Аз предлагам да се видим в най-скоро време!!Вече стана много,стига сме се уфлянквали!!Арго,специална покана ти изпращам,  bouquet докато морския ти се върне,ползвай нашата компания за развлечение.Дано и на теб ти подейства така добре,както и на нас които се забавляваме и на живо!!
Довечера съм на откриването на фестивала"Любовта е лудост"Ще ви докладвам дали ми е харесал българският филм с който откриват!
Аз ви пускам две хубави нещица,дето ми харесаха днес!!

И второто дето аз го използвам от доста години е:

Айде от мен   love001  love001  love001

# 641
Добро утроооо принцесите!!!! newsm51
         Арго,наистина е усмихнат и позитивен петък и  аз ви пожелавам да е и мнооооого спорен!!! newsm44
          Благодаря за кафенцето!!Аз ще го префасонирам в мляко,че оня ден направих една грешчица!!От много години не съм пила кафе и се изкуших от едно ледено айскафе,като ме увериха,че вътре има много малко кафе!!Да,ама не!!!Като ми се разхлопа сърцето и цяяяла вечер броих звездите!Ако тогава беше луната синя,сигурно щях да я изуча поооооодробно!!

Арго,специална покана ти изпращам,
bouquet
Айде от мен   love001  love001  love001

Nade  ....    
  Заповядай  ...    И покрай  ...  млякото   прочетох и това   Peace Joy
   Тази нощ аз ще се опитам да я изучавам "синята луна"...  просто от любопитство   Joy   И благодаря за специалната покана    smile3525   ...   Винаги има време за хубави неща!  Когато им дойде времето се случват сами  ... като малко чудо .  А кой знае може вече да сме се виждали на някое позитивно събитие  Joy   ..  само още не знаем , че едната е nada8 , a другата argo  smile3521   smile3503 . Аз съм открила една стара тема за     позитивното мислене  , която ми хареса и я съживих вчера с разрешението на създателката и .
   Благодаря за  хубавите нещица  . Пощата и Л.Т. ти тръгнаха ли  Peace  ?

Момичета  ...      Не зная дали четете старите ни теми ...  аз си ги отварям , че има периоди в които не съм ви чела . Та по този повод  отворих стара тема и с учудване забелязвам , че нашата desdemona  ...  , на която толкова дълго стискахте палци и се скара с вас  за благодарност ...  До преди няколко дни имаше голяма лента в подписа си , че е бременна . Днес няма лента - май нещо е станало ...  да се помолим за нея  Praynig  .  Макар да си помислих и другото  : "Не прави непожелавано добро"
Зарадвах се за нея най-искрено , ...  още едно българче ще се роди . Макар , че думите и казани на  mamaR  ..  не и правят чест . Толкова я подкрепяхте всички , стана ми много мило  mamaR ...  като и е казала : " Дезди,разбира се че няма да пускаме палците.Всичко да мине и да се развива,както си му е реда.Ако трябва 9 месеца ще ти стискаме.Успех! " Май от щастие забрави и да ви благодари  Hug

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 12:47 от argo

# 642
Здравейте морски принцеси! Hug
Едва сега се завърнах ,като посвърших повечето набелязани задачки за деня.
Наде,аз съм на линия за срещичката-само трябва да уточним точно кой ден ще е,така,че на всички да им е удобно.
Приятен и прохладен ден на всички! Hug  love001

# 643
Здравейте мили Русалки!
Днес съм вече съм посвободна и имам достатъчно време внимателно да ви проследя  Wink  и да изкажа моето мнение.....относно минали факти и събития.
 Въпроси от рода на "какво би станало ако", "къде са ....." "старите теми"...... особено когато са в минало време са просто безсмислени.  С риск да си навлека критика, колкото и да се рови.... не може да се разпознае или анализира всяко малко нещо, което е накланяло  везните в едната или в другата посока, но вече е останало в миналото......  Единственото което може да се направи е да се приеме реалността, новите членове на форума и новите преживявания на момичетата списващи тук, по-рядко да се оставя човек миналото да го обсебва и постояно да го влече към някаква дума или събитие, които така и така вече са история.... няма ги....., които са били и са останали само в спомените му .  А и там сигурно са доста идеализиранани.....
Съветът ми е да се гледа напред - миналото си е минало и последствията от взетите или невзети решения, от извършените или неизвършени действия е факт. Факт, който не можеш да се промени, нито с някаква вината или назидание и напомпяне......, нито с опустошителното ровене.... минало свършено.......
А що се отнася до реалните контакти и срещи, ние си ги продължаваме, а на  всички останали  които имат желания са добра доши  Hug  

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 16:45 от vesselaa

# 644

Здравейте,морски Принцеси!
Да почерпя,че днес се сдобихме с нова кафемашинка.Старата сдаде багажа и днес шефа ни зарадва Simple Smile.
Наде,добро е предложението ти за среща.Но дали ще намерим удобно за всички време.Нали има 4 почивни дни другата седмица,ще има пътуващи и почиващи сигурно.
Днес прочетох нещо,което много ме впечатли.Интервю с голямата ни актриса Таня Масалитинова,която става в неделя на 91 години.Тя пише книга за  своя живот и заглавието е реплика на една нейна героиня:"Всичко е в миналото"
Приятен следобед и още по-приятни събота и неделя ви пожелавам! Sunglasses

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 14:29 от mamaR

Общи условия

Активация на акаунт