Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 222
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Добро утро wavey Приятни почивни дни на всички.

# 646
Здравейте Русалки!
Мари, благодаря за кафето  Hug
Желая ви чудесен месец, много късмет, усмивки и настроение!  Heart Eyes

# 647
          Щастлив , усмихнат и пълен с положителни емоции - месец септември момичета  ...   и на 20  и  на 30 по 2  ! ! !

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 12:39 от argo

# 648
Днес е чудесен есенен ден!!  love001 Hug Hug
Пожелавам ви целия месец да сте с такова слънчево и спокойно настроение!
Арго,Мари,благодаря за вкусотийките newsm53
Да ви дам отчет за фестивала "Любовта е лудост".,който откриха снощи!!
Аз останах разочарована,честно казано!!!Много инертно откриване,без кой знае каква емоция-като изключа оркестъра на военноморските сили с червения килим.Като присъствие на актьори-почти никой!!Анастасов,Гинка Станчева,която наградиха за творчество и още 4-5 артисти от старото поколение,което вече предава щафетата на младите!От младите не видях никой на сцената!!Грешка-младия Ованес Торосян беше!Той играеше и една от главните роли във филма с който откриха-"Аз съм ти"За филма,няма да коментирам тук,а като се видим на живо ThinkingХареса ми като цяло,но ако аз трябва да сложа оценка по шестобалната-за мен е 4-ри!! Crossing Arms
Повече няма да ви тормозя с моята критика Embarassed
Още веднъж весели почивни дни!!

# 649

Да ви дам отчет за фестивала "Любовта е лудост".,който откриха снощи!!
Аз останах разочарована,честно казано!!!Много инертно откриване,без кой знае каква емоция-като изключа оркестъра на военноморските сили с червения килим.Като присъствие на актьори-почти никой!!Анастасов,Гинка Станчева,която наградиха за творчество и още 4-5 артисти от старото поколение,което вече предава щафетата на младите!От младите не видях никой на сцената!!Грешка-младия Ованес Торосян беше!Той играеше и една от главните роли във филма с който откриха-"Аз съм ти"За филма,няма да коментирам тук,а като се видим на живо ThinkingХареса ми като цяло,но ако аз трябва да сложа оценка по шестобалната-за мен е 4-ри!! Crossing Arms
Повече няма да ви тормозя с моята критика Embarassed
Още веднъж весели почивни дни!!

Nade ...  Мерси за инфото ,  да не съжаляваме , че нe сме присъствали . Снощи по едно време долу от буните се видяха едни фоерверки в посока ФК. От "Любовта" ли бяха ?   Аз слязох от брега да погледам синята луна .... е не беше синееща , ама беше много красиво . И понеже и заведенията не са онази чалга история дето бяха преди , ми се видя много по на ниво . Само дето вече е хладно и е за намятане с шал примерно.

Ето една радост за  сетивата  ...

# 650
Argo, Argo.... Правиш мръсотии на мъжа ми ти с тия ягоди!  Joy Да не се наложи да търчи към най-близкото Пикадили да ми дири ягоди посред лято.  Rolling Eyes Шегувам се!!!  Hug Споко, не съм от тоя тип, за цялата бременност ми се прияде нещо точно 2 пъти и беше толкова тъпо, че чак не си струва да се разкаже.
Иначе, аз съм все така - ходя на плаж, по магазини, по гостита и на йога (Делти, няма да се дам до края!) Оказа се, че дори синята луна не се отрази на ситната - ще си излезе когато се реши - своенравна от сега.
И на мен ми се ходеше на "Любовта", ама не мога да седя дълго време в една поза и реших да го пропусна тая година. Наде, успокои ме, че не съм изпуснала кой знае какво явно. Май тенденцията е съвсем да го съсипят тоя фестивал.
Веси, каквото и да е, дано да завърши добре!  Praynig

# 651
Argo, Argo.... Правиш мръсотии на мъжа ми ти с тия ягоди!  Joy Да не се наложи да търчи към най-близкото Пикадили да ми дири ягоди посред лято.  Rolling Eyes Шегувам се!!!  Hug Споко, не съм от тоя тип, за цялата бременност ми се прияде нещо точно 2 пъти и беше толкова тъпо, че чак не си струва да се разкаже.
Иначе, аз съм все така - ходя на плаж, по магазини, по гостита и на йога (Делти, няма да се дам до края!) Оказа се, че дори синята луна не се отрази на ситната - ще си излезе когато се реши - своенравна от сега.

Agira ....... Да сменям ягодите с нещо дето не го обичаш , че знам ли  smile3521   А за малката принцеска  ..... нали писах по назад ... спокойно тя чака Богородица - на хубав празник да се появи . Ходи си на йога толкова е хубаво . Ти си я успокоила , хармонизирала  - тя си знае кога  да излезе ...  чака да и дадат ключа , за да си отключи - още е заключено .   Joy  Аз също съм се замислила да метна  йогата и да се посборя с нея .  Hug .

# 652

Закуска или обяд, кой както предпочита, но пък е за Принцеси  Laughing

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 10:55 от vesselaa

# 653
Весииии разкошотийка   bouquet
Аз се бях стегнала пак да отразим един плаж днес с дребните, ама излезе един силен вятър  Confused Може пък до следобед да утихне  Peace Не че съм от любителите на плажа, но пък децата естествено обожават да ги водя  Laughing
Агира прекрасно е, че не си спряла с тренировките  Peace Чувала съм, че има много добри йога и пилатес за всеки триместър. Аз малко късно (по-добре отколкото никога  Flutter ) се захванах с тренировки в домашни условия, има страхотна тема във форума. Сега съм на каланетика и тае-бо и сега кафето вместо с цигара е с подскоци  Joy но пък се чуствам страхотно, пък и вече виждам първите резултати. Има вероятност милото след 2 седмици да излезе в отпуска, че да го изненадам приятно  newsm53

# 654
Момичетаааа, Hug Hug тези всичките картинки,ако знаете как дезорганизиращо ми подействаха!
Далдисах си аз в градинката наобяд след доза моткане из къщи и ме обхвана работния ентусиазъм и ..... tantrumкато се сгорещих,реших да си сложа банските и да погледна в темата и.....изненада!След всички тези вкусотийки и вдигнати лапички и възглавнички познайте как ми се работи вече Thinking
Май ще се преориентирам sun с книгата-нали знаете лафа за -"И утре е ден"!!!
Веси,даде ми страхотна идея за дървото с пейката-ще си направя такова на моят бор!! newsm10
Агирче,Арго,за откриването ,амааааа въобще не съжелявайте!Не зная дали фоерверките са били от фестивала,ние с приятелката ми се изнесохме набързо,въпреки,че бяхме решили да пием по нещо после.Съмнявам се да са инвестирали средства за този гевезелък!А пък филма ще го пуснат по екраните сигурно и ще можете да го гледате,а и да не го гледате ....... newsm78 мисля,че няма какво толкова да загубите!!!
Айде приятна следобедна дрямка на тези,които ще   sleepuu и емоции newsm68 на останалите!!

# 655
Веси,даде ми страхотна идея за дървото с пейката-ще си направя такова на моят бор!!

Хихи и на мен много ми хареса и се чудих дали има начин да я реализирам около палмата  Laughing   bouquet

# 656
                   Хубав ден  .....  момичета  !!!

http://www.youtube.com/watch?v=OebIj9XYleM

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 19:09 от argo

# 657
Марийче,хайде да измислим някаква по лека конструкция-да не е метална,че много трудоемко и тежко!!Например дървена??? newsm78 Ама да става бързо и лесно,ако можем нещо да приспособим и само да го сглобим!! newsm78

# 658
  • Варна
 wavey Голямо затишие днес в темичката ни.С приятелка сме решили днес да се отдадем на филмов маратон от ,Любовта е лудост,а на всички вас,приятен и спокоен ден.

# 659
Дзззяяяяккккк  smile3503 
Днес бяхме във Варна, но не се обадих че май доста Русалки са заети, ще си направим срща друг път когано всички са на лице  Wink . Денят ми беше ползотворен  Laughing  доста неща си напазарих  Laughing ,като за последно  Wink .Морския беше с колеги на среща и аз използвах намаленията  Laughing
Наде, да ти кажа, на кино не съм ходила от 100 години  Laughing , с тия нови технологиии си гледам филмите в нас на голям екран, нищо че са със малко закъснения.....пък и в нашия град май незнам дали има работещо кино  newsm78  , предпочитам книжките.
Марийче, действай  Peace , аз като видя нещо и ми е харесало веднага го реализирам  Laughing
На всички морски Принцеси приятна вечер  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт