Добро утро
Приятни почивни дни на всички.

Хареса ми като цяло,но ако аз трябва да сложа оценка по шестобалната-за мен е 4-ри!! 
Хареса ми като цяло,но ако аз трябва да сложа оценка по шестобалната-за мен е 4-ри!! 
Да не се наложи да търчи към най-близкото Пикадили да ми дири ягоди посред лято.
Споко, не съм от тоя тип, за цялата бременност ми се прияде нещо точно 2 пъти и беше толкова тъпо, че чак не си струва да се разкаже.
Да не се наложи да търчи към най-близкото Пикадили да ми дири ягоди посред лято.
Споко, не съм от тоя тип, за цялата бременност ми се прияде нещо точно 2 пъти и беше толкова тъпо, че чак не си струва да се разкаже.
А за малката принцеска ..... нали писах по назад ... спокойно тя чака Богородица - на хубав празник да се появи . Ходи си на йога толкова е хубаво . Ти си я успокоила , хармонизирала - тя си знае кога да излезе ... чака да и дадат ключа , за да си отключи - още е заключено .
Аз също съм се замислила да метна йогата и да се посборя с нея .
. 
Не че съм от любителите на плажа, но пък децата естествено обожават да ги водя
Чувала съм, че има много добри йога и пилатес за всеки триместър. Аз малко късно (по-добре отколкото никога
) се захванах с тренировки в домашни условия, има страхотна тема във форума. Сега съм на каланетика и тае-бо и сега кафето вместо с цигара е с подскоци
но пък се чуствам страхотно, пък и вече виждам първите резултати. Има вероятност милото след 2 седмици да излезе в отпуска, че да го изненадам приятно
тези всичките картинки,ако знаете как дезорганизиращо ми подействаха!
като се сгорещих,реших да си сложа банските и да погледна в темата и.....изненада!След всички тези вкусотийки и вдигнати лапички и възглавнички познайте как ми се работи вече 
с книгата-нали знаете лафа за -"И утре е ден"!!!
мисля,че няма какво толкова да загубите!!!
и емоции
на останалите!!
. Денят ми беше ползотворен
.Морския беше с колеги на среща и аз използвах намаленията
, предпочитам книжките.
, аз като видя нещо и ми е харесало веднага го реализирам
Препоръчани теми