Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 226
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Ох, успокоих се  Hug Какъв е тоя вирус? Нещо опасно ли е или просто настинка? И ти искаа един късмет Blush

# 91
Агирче,тъкмо прочетох и аз какво си писала.Много неприятна тази ситуация-ние също сме имали подобни проблеми със прибирането-даже последния път  бяха забравили да му платят самолетните билети и вися три дена в Италия на хотел,че се падаха и почивни дни.Така,се бях притеснила.Едва ли във фирмата във Варна,ще имат някакава информациа,ама ти ти уведоми все пак,че поне да се задействат оттук и да уведомят когото трябва.
Ти гледай да не се притесняваш,надявам се нещата да се оправят по най-бързия начин и утре да посрещаш любимия.

# 92
Писали сме май по едно и също време.Спокойно Агирче,няма да си мислиш за болести и вируси.Ще се оправи.

# 93
Агирче спокойно  Hug Ако имаш нужда от нещо, знам че искаш да си гънчаш слънчицето  Hug но и това ще стане Peace пиши, аз мога и ще се отзова Hug

# 94
Благодаря, момичета!  Hug Размина се с малко проблема. Продължава по разписание с полетите. Да видим утре в какво състояние ще пристигне. Аз сигурно с маска ще отида на летището и ще решаваме на място къде ще спи.

# 95
Благодаря, момичета!  Hug Размина се с малко проблема. Продължава по разписание с полетите. Да видим утре в какво състояние ще пристигне. Аз сигурно с маска ще отида на летището и ще решаваме на място къде ще спи.
Супер новини Hug и маската е идеално решение на проблема Peace Ох, мен сън не ме лови Rolling Eyes и съм в едни мисли Thinking станало ли е, не е  ли newsm78 Tired

# 96
  • Варна
Добро утро.

# 97
  • Varna
Мари,
Благодаря ти  bouquet Грабвам розата, че обожавам жълти рози, а от кафето ще оставя за момичетата, че ранУ, ранУ гУ изпиФ аз мойтУ. Таман да има повече за останалите Wink

Ха ДобрЮтрУУУУ Hug

# 98
Добро утро!
Мари,кафето в леглото като за Принцеси.И на мен така ми го сервират сутрин,но без закуска и много рано.Днес по обед на линия ли си,нищо не казваш newsm78
Агирче,ама че премеждия по пътуването.Май при всички се случват такива работи.Че и болничко момчето.Но да се върне,май ще трябва мама да го лекува,а ти да го гледаш от разстояние SadНо като оздравее Hug Hug Hug
Дезди,много задачки са ти се събрали.Аз продължавам с палците и чакам добри новини.
Веси,ще направиш хубав тен.Така е винаги,ние от Варна все сме белички  Laughingне стигаме до плажа.
Чакам с нетърпение да стане обед и да се видим.
Хубав ден и да стоите на сянка или климатик.От сутринта е голяма жега.

# 99
Благодарско за романтичното кафе, Мари! Аз от тук - нататък, надявам се, по-честичко да го получавам по този начин!  Blush По изключение съм скокнала рано тази сутрин, че не ме свърта какво става. Още малко остана, но поне вече е в Европа! Не бил чааак толкова зле - пил някакви тайландски лекарства по пътя.  ooooh! Както и да е - пържолите стоят на stand by  в хладилника, убити от бой, все ще се намери с какво да го нахраня  Wink.

Дезди, стискам палци всичко да е наред с теб!!!!  Praynig Дано, дано, дано да е станало!!!!

# 100
добро утро и от мен момичета.  bouquet

# 101
  • Varna
ТайфЪтЪЪЪЪ,
Благодарско за обИднЪтЪ кУмпания. Не сЪ и съмняваФ, чи шЪ сИ изкарами както и преди Hug

АгирчИвЪ,
БраУ на тебе, успокоилъ си сЪ заради вирусЪ, таман щях да тЪ подбъзикна аз за тоя Пукетски ваЙрус ...Пукетски ощИ Тайландски Wink нИ сЪ страскай така дее, ми можИ ли така. Laughing

Аааа, слънчицеее, ти де изчезна???
кО питам и аз бееее, я де си горИ на нИбето, изгори мЪ днеска, гърбината ми зачИрвена. Изтърва обяда бе душа. ЗнаЙш как си пийнахмИ и хапнахмИ...то вътрИ с климатик и като добри деца всичко омААхме от масатЪ newsm47

# 102
Русалки, прибрахсе най-после  Wink , голямо хайманене беше  Laughing . Пък днес мого добре си хапнахме и пийнахме, както е отбелязяля Делтито  Hug
Тука дъжд пръска, ад е на вън ....луда работа с това време  ooooh!
Тази вечер збирка се заформя отново, че тукашната тайфа приритва вече  Wink , не сме се виждали от седмица, но в тая жега как ще пием и ядем на вън  #Crazy  , ще се заформи нощно парти  Wink
Спокойна и прохладна вечер на всички!

# 103
Делтииии, бъзикай ме ти!  hahaha За едната бройка верно да спи при мама  Laughing Ма, като го чух по телефона от виенското летище как почти се примоли да си го прибера вкъщи, та се смилих и обещах да отида да го взема. Натъпкан с коктейл лекарства, сега спи като заклан след 24 часа летене.
Радвам се за вас, че сте си изкарали добре на обяда! Следващият път и аз ще дойда.

Дезди, какво стана, кажи?!

# 104
кьде ходихте днес,че сте толкова развьлнувани?май тук всички се познавате лично?браво на вас.аз сьм нова и не смея много да се включвам вьв вашата темичка,а само ви чета,защото сте ми приятни.

Общи условия

Активация на акаунт