Много се радвам за теб.Нека морския да си почине хубаво,че да се оправи по-бързо.
весели ти очички
Момичета
незнам какво да мисля
теста е може би положителен, нооо може и да е фалшиво такъв
значи има шанс
ако ли не ... то е ясно. Така, че продължавайте яко да стискате, палците ви са вълшебни, нали знаете
имаш вълшебните палчета.Как така,нали днес доктора каза да е теста.Не може да е фалшив.С теб сме,опитай се да се успокоиш и да се наспиш.В понеделник - двойна и тройна стойност.
и кВа мама беее 

Точно тези кроасанчета и охлювчета на лагард обичам за закуска. А във охлювчетата има и стафидки, та лееекинко сладнеят. НапраУ разкошТ.
. В Констанца хидех преди няколко години, когато морския беше на ремонт с кораба, хубав град, но незнам защо мого ми заприлича на Варна
...направо като огледало ...крайбрежната зона....центрото, все едно че се разхождах на познати места.
, ще трябва да мисля за друг транспорт докато стигам до морето 
ми , на вас приятен и забавен ден
Морския, след като се увери 3 пъти, че нямам нужда от него за нещо спешно и неотложно, отиде да гледа мач при брат си и аз малко свобода

Скрие ли се слънцето и настава техният пир.
Няма да съжаляваш.
купил ми и на мене един, че тази сутрин ме видя как съм станбирана на плюски. А уж комарите не обичат хора със хладна кожа, налитали много на ония със лИбоФната група Б. 
...ама що ли не се учудвам. То навсякъде Кабул в България
ега ти и АврУпейския съюз дето сме

Страхотно е това вино, повярвайте ми. Черпи ме една българка която се оказа собственичка на последният хотел в който спахме в Испания...че и една бутилка подарък за изпроводяк ми даде. сЯ ще търся дали не го внасят в България това същото. 

Много обичам топло, ама то много топле бе
Казаха за хладан фронт снощи, да се надяваме да дойде скоро и тука.

в пряк и преносен смисъл
За да заобикаляш дупките трябва да си много пекан кат шофъор инак влизаш наред и караш с 70-80 за да предотвратиш спукване на гуми в най-добрия случай
И както гледам оправия няма ... лошото е, че на мен ли само ми се струва но и хубавият ни град изостава вече доста, нито пътища се правят (дупки по улиците колкото си щеш) нито се коси, нито нещо по благоустрояване и озеленяване се прави! Не така стои въпроса със София или например Бургас
ами този град дръпна светлинни години напред
И така ...
ще повтарям утре пак кръвния тест! Маме
имам прегнил естествено назначен от доки но и той дава за жалост фалшиво полож резултат, така че сефа се молим ст-тс да се е удвоила и да показва, че има нещо наистина а не от лекарството 
при нас няма
ама, може би, защото съм обримчила всичко прозорци с ролетни комарници 
Повече мИсО и кръв 
Препоръчани теми