Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 239
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Агирче,весели ти очички! Hug
Много се радвам за теб.Нека морския да си почине хубаво,че да се оправи по-бързо.

# 106
Агирче  Hug весели ти очички   bouquet Hug Момичета  bouquet Hug незнам какво да мисля Confused Cry теста е може би положителен,  нооо може и да е фалшиво такъв Thinking Rolling Eyes от някои лекарства ... Трябва да го повторя пак в понеделника и ако се  е покачила ст-ста Praynig значи има шанс Praynig ако ли не ... то е ясно. Така, че продължавайте яко да стискате, палците ви са вълшебни, нали знаете Hug
Хубава вечер на всички аз незнам как ще преживея тези 2 дни в неизвестност Tired

# 107
Дезди, Praynigимаш вълшебните палчета.Как така,нали днес доктора каза да е теста.Не може да е фалшив.С теб сме,опитай се да се успокоиш и да се наспиш.В понеделник - двойна и тройна стойност.
Агирче,весели ти очони.Утре като си отспи и почине морския,ще си най-щастливата Принцеса.Че сте и две с малката бъдеща Принцеска.
Слънце,нали написахме къде и кога е срещата.Щеше да ни е приятно да се запознаем.
На мен ми се стори ,че времето отлетя бързо,но нали се видяхме.Другия път - повече.Заредих се с положителна енергия.
Приятна вечер,морячки!Ние гледаме мача,но дали ще го догледаме.Уморени сме.
Но да кажа едно: "Наздраве!"

# 108
  • Варна
Добър вечер, Агирче, весели очи. Чета ,че весело сте си изкарали днес,много се радвам.Аз не можах да дойда ,бяхме на шопинг в Констанца,а утре от сутринта ще имам майстори ,ще слагаме още един климатик,че се очертава горещо лято. Весел и прохладен уикенд на всички.

# 109
  • Varna
АгирчИвЪЪЪ,
Весели ти очоните отновУУУ 1dating kiss dancing и кВа мама беее Shocked никакви мами не играят в мУментЪ.  Хайде утре морския да е вече добре след този коктейл от лЮкарства newsm10

Мари,

Какво заслужава да се пазари от братята руманещИ?

слънчице,
щом си в темата, значи идваш с нас !!! За другият път вече шЪ знаЙш. И ние не се познавахме преди, ама се запознахмИ по тия збирки. Wink

Много комари тука във Варна бе Shocked

Веселче,
Уж, топлУ и нямаше да ядем, но отидохме да опитаме едно ново място до нас, че както знаеш, ДелтУФ в мУмента не е многоходен. И както нямаше да сЪ черпим, тъй сЪ почерпихме по топлУтУ. А не беше ощИ срИднощ. И при вас ще се получи, вече ще е прохладнУ Wink

ХаДи аз да отпусна морна снага на лИглотУ и да погледам малко криминалнУ, ....докЪт мЪ приспи Laughing

# 110
  • Варна
Добро утро,преди да са почнали да пробиват у нас да ви почерпя. Делти,нали знаеш,ние жените къде ходим да пазарим-имат три мола с различни от нашите магазини,града е приятен за разходка,пътя до там след границата е песен, 50км по този път не се осещат.Лек ден. Simple Smile

# 111
  • Varna
Мари,
Точната закуска душата, точнатаааа newsm10 Точно тези кроасанчета и охлювчета на лагард обичам за закуска. А във охлювчетата има и стафидки, та лееекинко сладнеят. НапраУ разкошТ.
Какво шЪ пробиват у вас, така и не разбрах? Или съм пропуснала, ако е така извинявам се.
С пожелание бързо да приключват пробивачите!!!
И във връзка с пътищата, тъкмо си писах с една форумска дружка,...беше на почивка във Варна, та си се виждаме всяка година....Та тя каза, че пътя Варна-Плевен са го взели за 4 часа като са спирали на всято ОМВ...значи доволна. Не сме шофирали нататъка, не мога да кажа нищо за онези пътища.
Та ще видим ние след седмица, как ще са пътищата до Туркията и за колко време ще ги вземем....от там нататъка, пътища кЪт слънцИ.  Може да шофираш и със затворени очи, както се казва.....пътища кът слънцИ!

ХаДи спорен ден на всички Сирени Hug

# 112

Добро утро! Сега ставама и съм точно така  Laughing  Мари, ще взема само витамините, имам нужда от тях, че снощи доста тежко беше  Wink . В Констанца хидех преди няколко години, когато морския беше на ремонт с кораба, хубав град, но незнам защо мого ми заприлича на Варна   Thinking  ...направо като огледало ...крайбрежната зона....центрото, все едно че се разхождах на познати места.
Делти, пътища хубави уж, ама няма такава разбита магистрлала като тая Хемус, всеки път все по-зле и по-зле  ooooh!  , ще трябва да мисля за друг транспорт докато стигам до морето  Wink
Дано да е спорен денят  Wink ми , на вас приятен и забавен ден  Hug

# 113
  • Варна
Делти,ще слагаме климатик в спалнята,досега бях против това,но много горещо,не се спи.

# 114
Откопчих се за малко да ви видя Simple Smile Морския, след като се увери 3 пъти, че нямам нужда от него за нещо спешно и неотложно, отиде да гледа мач при брат си и аз малко свобода Simple Smile

Мари, без кроасаните и аз такава закуска получих - решил е да ме държи във форма и цял ден ме тъпка с плодове!  Joy

Делти, това за "мама" беше много краен вариант. Освен ако не беше на умиране, нямаше да го пусна, много ясно!  Blush
И за комарите - направо е кошмарно тази година! Преди няколко вечери седях край морето с приятелки - наядоха ми дупето през стола и полата! Какво мога повече да кажа?!  ooooh! Скрие ли се слънцето и настава техният пир.

Веси, това за Констанца все едно аз съм го писала! И аз имах същото усещане, че съм си във Варна, с може би малко привкус от малките градчета на юг. За пътя до там - думи нямам! Веднага се разбира кога си минал границата. Просто бъбреците ти го усещат светкавично.

# 115
  • Varna
Мари,
Увесиха ли ти кандишъна? Аз си имам от доста време и съм доволна. Така е поставен, че не ни пречи. Зимата кеф, лятото пак кеф. Обаче ще го сменяме, че нещо ми се струва шумен. Но догодина, че тая година други нещо се купуваха. В хола сменяхме миналата година и съм страшно доволна,  ще изпляскаме още един такъв и във спалнята.
ХаДи, чИститУ и да ви върши Убава работа newsm10 Няма да съжаляваш.

Агирче,
Диването, направо си ходи с репелентите за комаряците ooooh! купил ми и на мене един, че тази сутрин ме видя как съм станбирана на плюски. А уж комарите не обичат хора със хладна кожа, налитали много на ония със лИбоФната група Б. Laughing Ама тая година явно не подбират ooooh!

Веселче,
Казваш, магистрала Хемус като Кабул, а newsm78...ама що ли не се учудвам. То навсякъде Кабул в България Sad  ега ти и АврУпейския съюз дето сме ooooh! #Crazy

Ай, наздравИ момичета

Страхотно е това вино, повярвайте ми. Черпи ме една българка която се оказа собственичка на последният хотел в който спахме в Испания...че и една бутилка подарък за изпроводяк ми даде. сЯ ще търся дали не го внасят в България това същото.

# 116
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

ХаДи пак Ино тИматичнУ кААве smile3503

пУ лИглата ли стИ ощИ мацки? То нИделя де да сте....ама на мене не ми сЪ спешИ и докато си приготвях сака за Зумба, викам да ви сложа и по Ино кафенцИ.

ХаДи да ви е лек деня и дано днеска да е мааалко по хладен. Praynig Много обичам топло, ама то много топле бе ooooh! Казаха за хладан фронт снощи, да се надяваме да дойде скоро и тука. Praynig

# 117
  • Варна
Здравейте,от кафенцето си взимам сега и в компанията на морския,който гледа формулата ще му се насладя. Делти,спах като принцеса тази нощ,а сутринта и закуска ми направиха и поднесоха.Дано се сбъднат прогнозите за по-хладно време тази седмица.Лека вечер на всички.

# 118
Здравейте и от мен  Hug
Понеже коментирате пътищата из родната ни страница Mr. Green аз вече 5 година търкам пътищата по маршрута Варна-Плевен, в последните година две пътя е много зле ... магистралата е на юфка ooooh! Whistling в пряк и преносен смисъл ooooh! За да заобикаляш дупките трябва да си много пекан кат шофъор инак влизаш наред и караш с 70-80 за да предотвратиш спукване на гуми в най-добрия случай Naughty И както гледам оправия няма ... лошото е, че на мен ли само ми се струва но и хубавият ни град изостава вече доста, нито пътища се правят (дупки по улиците колкото си щеш) нито се коси, нито нещо по благоустрояване и озеленяване се прави! Не така стои въпроса със София или например Бургас Peace ами този град дръпна светлинни години напред Thinking И така ...
Стискайте ми палци Praynig ще повтарям утре пак кръвния тест! Маме Hug имам прегнил естествено назначен от доки но и той дава за жалост фалшиво полож резултат, така че сефа се молим ст-тс да се е удвоила и да показва, че има нещо наистина а не от лекарството Praynig
Делти де ги тез комари newsm78 при нас няма Shocked Thinking ама, може би, защото съм обримчила всичко прозорци с ролетни комарници Joy
Тука също мн добре се разхлади, че не се трае тая жега  hahaha

# 119
  • Varna
Дезди,
Комари у дома няма, обаче на морето и тука на центрУтУ като седнахме да се почерпим вечерта, започва пира на комарите. А у дома пукнат комарник нямам. Явно комарцИтИ са станали многУ умни, щом налитат само там, където има многУ Ора Wink Повече мИсО и кръв Wink

Как ще спя довечернаа...нИнам....като се прибрах от тренировки и скочиФ У лИглотУ та до преди около час спах ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт