Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 246
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Ааааа Делти сори Embarassed Rolling Eyes явно аз не съм разбрала за кръвопийците  Joy Joy Дааам край морето е пълно и като се стъмни чак вземат превес над хората hahaha  и почват да ядат наред Joy И аз досега спах ooooh!

# 121
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУ Hug

Лека и спорна да ви е седмицата мацуранииии!!!

# 122
  • Варна
Добро утро. Обичам кафе -фрапе,особено в горещините,благодаря. Лек ден на всички.

# 123
добро утро и от мен.аз днес започвам шоф.курс и се надявам бьрзо да се науча да карам.малко ме е срам ,че сьм дьрта магарица,а нямам книжка,нооо по-добре кьсно,от колкото никога.
  а на вас пожелавам хубав и усмихнат ден.

# 124

Добро утро ! Успешно начало на новата седмица, изпълнена с много хубави емоции и усмивки  Hug
Делти, както винаги точно си подбрала и поднесла кафето!
Слънце, желание щом има, възрастта не е важна  Wink , няма не научил се, така че смеело  newsm10

# 125
Здравейте,морски Принцеси!
Днес се чества Международни ден на моряка.
25 юни 2011 г. Хората по света за първи път в историята отпразнуват Международния ден на моряка.
За този празник започва да се говори още през 2010 г. на международна конференция в Манила, чиято цел е да се внесат някои промени на Международната конвенция за обучение и сертифициране на моряците. Също така на този форум, много представители на морските професии заради приноса си към глобалната икономика и обществото като цяло, благодарение на международния морски транспорт, единодушно се съгласяват ежегодишно от 25 юни 2011 г., за да отбелязва Денят на моряка (Day of the Seafarer).
Представителите на тази трудна професия наброяват около половин милион мъже и жени от всички краища на света, които браздят през просторите на океана, като понякога дори забравяме, че те внасят значителен принос за благосъстоянието на обществото.
Позволявам си да цитирам написаното от мой добър приятел в мъжкия морски форум.
Да са живи и здрави нашите момчета! newsm20

# 126
пьрвият ми урок мина успешно и много интересно.сигурно повечето от вас имат книжка и отдавна карат,но за мен това е нещо ново и сьм много развьлнувана.досега не исках да се уча,защото ме беше страх,но сега друго мисля.    благодаря за подкрепата.

# 127
...................ииииииииии Честит празник на нашите момчета.да са ни живи и здрави.

# 128
Ехей, хубавици ненагледници,
радвам се да ви видя в обичайната позитивна форма.
Влизам,за да честитя професионалния празник на момчетата ви newsm51. Обичайте се и се радвайте на всеки миг с тях. newsm51 newsm51

# 129
Присъединявам се към поздравленията   bouquet   
Конкуренцията в наши дни е огромна и търпението между хората като че ли липсва....Професията моряк, колкото и високопарно да звучи, е синоним на истински мъж! Моряците, т.е. нашите мъже,  са хора достойни за уважение!
Да са ни  живи и здрави ! Ние сме техния компас и знам, че те винаги ще намират пътя към дома, защото какво по добро  усещане за покой от нас има  Wink 

# 130
  • Varna
Да са ни живи и здрави момчетата!!!

слънчице,
бе и аз съм един пишман шИФИорииин ooooh! То човек като живее на центрУтУ и забраЯ ва шофира бе Embarassed
А, на тебе успех  newsm10 и да не слизаш от колЪтЪ thumbsup

# 131
Здравейте и от мен Hug  присъединявам се към поздравите за момчетата Hug
Трябва да ви кажа, че аз за жалост не успях и този път Cry Много ми е мъчно, т.к мечтата ми за дете Tired е и смисъла на моят живот ... сега незнам, накъде и как ще продължа Tired

# 132
  • Varna
Дезди,
Каквото и да ти кажа сега, ще прозвучи безмислено....мога само виртуално  Hug И въпреки всичко да ти кажа....Не се предавай! Кофти ми стана вярвай ми....... Hug

# 133
Здравейте морски Принцеси! Hug
Маме,благодаря ти,че си ни пуснала подробна информация за Международния ден на моряка.
Честит празник на нашите момчета и да са ни живи и здрави!
Моренита,радвам се,че се включи и,че не си ни забравила. Hug
Веси,толкова хубави неща си написала за нашите мъже,че направо настръхнах и се развълнувах!
Дезди, Hug Hug Hug,не се отказвай от мечтата си!

# 134
Здравейте,момичета wavey
Поздрави на всичките ни морски момчета.Да са живи,здрави обичани!    loveuuu
Завърнах се с нови водни заряди и повдигнато настроение!!!Беше чудесно!Всеки път като се върна си казвам,че май ми стига за това лято гребането,а като се минат няколко дена и усещам как ми трябва много малко да хукна пак.Тази емоция по водата не може да се опише,само трябва да се почувства.Този път ме изумиха русенската група-бяха с три дечица,едно от които беше на 10 месеца с гледачката си!То не се пускаше с каяците разбира се,обаче беше с цялата компания през цялото време с усмивка 24 карата!Голяма чаровница. 4470
За пореден път се уверих,колко е красива нашата природа.
От язовир Кърджали надолу по каскадата до Ивайловград се пускахме! smile3549 За пръв път влязох в стената на язовир Ивайловград-втората ръчно градена стена в Б-я(другата е на язовир Копринка)-беше си емоция Turn-l през едни катакомби влизахме и излизахме-стуууууд вътре-замъка на граф Дракула пасти да яде!!
Накрая закрихме похода на язовир Стамболийски с един купон,които към един часа свърши на открито с един порой и почна на закрито с един акордеон и дайре та до сутринта.Морския едва го отлепих с караница от спявката.От игра ми се скъсаха патъчките и по капли се прибирах в дъжда.Ама нали знаете на сутринта колко ти пука как се прибираш #Crazy,важното е да си улучиш леглото. Joy
Агирче,весели ти очички.Бебо вече е спокоен-има си мама и тати строени и готови за посрещане!!!   ylinfant
Дезди,успокой се и се опитай да промениш мисленето си!Не си изтезавай повече психиката.Кажи си ще стане така,както е най-добре за мен и спри да правиш тези изтезаващи процедури.Всичко си идва на мястото,когато го оставиш да си се случва.Щом сега не става,сигурно има сериозна причина за това,която още не я знаеш!Ти си още млада има време!!
Слънчице,ти си моряшка принцеса,демек оправна жена,няма как да не вземеш книжката-споко    Hands Thumbsup  Hands Thumbsup fingerscrossed
Лека вечер принцески!!!Вълшебни сънища!! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт