Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 252
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Добро утро.  Наде,вчера си мислех за теб ,къде се загуби.Лек ден на всички.

# 136
Добро утро! Simple Smile
Аз вече си поработих към 2 часа.Колегите се грижат за фигурата ми,разходиха ме из един форпик, сега релаксирам на хладно с изплезен език и чаша студен чай.
Наде,големи емоции по тези реки и язовири са били.Да не забравя морския за водата Joy
Дезди,ужасно съжалявам, Hugвътрешно се надявах този път да си успяла.Но не се предавай,почини си,събери сили.А и може нещата да се случат,когато най-малко очакваш.
Слънчице,ще изкараш курса.Давай смело напред.Аз карам вече 30 год. и ми се иска да не слизам от колата.Но в града паркирането е авантюра и затова понякога ползвам градски транспорт Sad
Мари,защо сме без кафенце тази сутрин?Май ремонтите ти взеха здравето. Wink
На всички вас,морски Притцеси,желая успешен ден!  newsm10

# 137
  • Varna
И аз чаках на Мари,кафенцето...
но като няма, викам да сложа това от 10 часО Wink преди да съм излязла

Наде,
Екшъните ти да имам....самУ знаЙш,..... дЪн сЪ по палатки  Embarassed но то тогава няма да са като твоите екшъни. шЪ метна един рафтинг  за около ден като отидем на Родопите, и пак на хотелЯ.

ХаДи да бягам сЯ аз newsm49

# 138
Оооо кафето е сервирано на време, аз сега ставам  Laughing  . Тука е валяло на разсъмване, и от чистия въздух и хладината сме спали, като заклани  Laughing .За малко да си пропусна процедурите днес.
Дезди, каквото и да ти казваме е излишно в момента....само  Hug  Hug   Hug  и от мен. Мамето ти е казала, точно когато най-малко очакваш, нещата се случват.
Наде, поздравления  Hug , няма по-голяма авантюриска от теб. И аз обичам да обикалям, но на 4 колела  Laughing
И от мен прохладен и интересен ден!

# 139
  • Варна
Веднага се поправям-романтично кафе за след обяд

# 140
Благодаря ви мили- мои  bouquet Hug
За жалост, при нас нещата, няма как да се случат от само себе си, принудени сме, да се възползваме от напредъка в репродуктивната ни медицина Peace Но аз не съм се отказала и няма да се откажа от мечтата си, ще бъда мама Praynig най-добрата на света!!!
Мари  bouquet прекрасно кафенце поднесено по един разкошен начин  bouquet
Наде емоциите ти са страхотни, пак ти казвам завид, завид за тях и за ентусиазма който струи от теб и позитивизма който лъха от всеки един твой пост  bouquet Hug
На всички принцеси хубав следобед  bouquet

# 141
Ехоооо!!!  Party

Аз от препускане насам-натам, не ми остава време да се мерна онлайн. Но знаете как е - като си дойде морякът и иска да навакса навсякъде за изминалото време. По институции, че личната му карта изтекла, гостита в роднини и приятели, по кръчми, на шофьорски курс се записа  Shocked Аз чак не можах да повярвам, защото толкова години упорства, че не иска да кара кола и корабът му стигал. Но явно детето променя много неща в главата на мъжа, а моят има особено дебела македонска такава и му е нужно доста време да узрее.  Joy Сега той ходи на лекции по правилника за движение по пътищата, а аз на такива по отглеждане и прочие бебешки истории. По някое време сигурно ще се включи и той, че да не е съвсем бос в материята. Иначе с такъв ентусиазъм хукна с мен по магазините да купува принадлежности за бъдещата малка дама. Че и компетентно се намесва - това такова, онова ...  Rolling Eyes И постоянно - не псувай зад волана, каква дама ще отглеждаме ние?! Няма да се нервираш, аз нервозно дете не ща!  ooooh!

В тази връзка... ДездиCry ужасно съжалявам, миличка!  Hug Просто нямам думи, с които да опиша разочарованието си. Днес като влязох да ви чета и първо теб потърсих да видя какво е станало...  Sad Много ми е мъчно. Мисля, че момичетата са ти казали много мили думи и утешения вече и аз съм напълно съгласна с това, че има причина за всичко. Не мога да давам рецепти за живота, аз самата съм твърде млада за това, но си мисля, че е хубаво човек да не се вкопчва в дадена идея, а да се радва на всички неща, които животът предлага. При нас нещата станаха относително лесно и бързо, и въпреки проблемите в началото, мисля, че извадихме голям късмет, което разбира се, не значи, че на моменти не изпадам в моите си тихи лудости, че още не съм готова за това, което се случва...  Blush Но в такива моменти се спасявам с нагласата да правя едно по едно нещата и да ги мисля, когато настъпят. Уверявам те, че това помага.

Надееее, ти си мойта гордост!!! Страшни вълнения и преживявания! И така ги разказваш, че съвсем ми се приисква да мина по твойте стъпки възможно най-скоро. Много, много ви завиждам за тоталното проветряване на главите из красотите на страната ни, прекрасно е!  Hug

Слънчице, хич да не ти пука!  Hug Щом аз не се отказах след 3 годишни опити с книжката и накрая я взех успешно, няма да ти се опъне и на теб. Докато бях тема за майтап на всичките ми приятели с мойто постоянно късане на изпити по кормуване, защото се стъписвах зад волана, сега за година и половина имам 15 000 км зад гърба си.  Wink  И даже бременна, никой не е в състояние да ме свали от колата.

# 142
Агирче   bouquet Hug

# 143
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Wink

А сЯ, отивам и аз да си напраЯ newsm47. Да виЙ сладкУ, другарки thumbsup

# 144
добро утро и от мен.май днес пьрва си пиинах от кафенцето.пожелавам ви един приятен ден изпьлнен с усмивки   Grinning

# 145
Здравейте морячки ! Най-после се прибрах на родна земя след последните тестове и мога да се похваля,че вече официално ме броят за здрава   newsm44 и сега ще се отдам на живота .Нямах възможност да ви следя  Embarassed но много ми липсвахте  PeaceСега ще се върна да ви изчета ,че минах само  набързо по диагонала .ДЕЗДИ  Hug Hug Hug миличка ,сигурна съм ,че много скоро ще успееш /когато много силно искаш нещо то непременно се случва ,просто вярвай и изчакай с търпение ТВОЯТ момент / а и щом аз успях на 2 пъти да се преборя то и ти ще успееш  Peace ти си силна жена  Peace Само се зареди с положителна емоция и не се подавай на черни мисли ,а с подкрепата на всички тези прекрасни момичета чудото обезателно ще се случи  и за теб smile3521  Вярвай !.Лек ,прохладен и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug

# 146
  • Varna
Божеееййй, Хелиии,
Туко що писах на Русалките, че ме разсмяха на глас, ти пък ме зарадва още повече  bouquet ХаДи мацкО, сЯ шЪ черпиш за Убавата новина Hugиии Живот, здравей, здравей smile3501 newsm10

Аз УтивЪм на фризИорИн да ми боядисЪ кратуната Wink Най- мий кеф на фризьор, повече от колкото на масаЖЖЖ.

ХаДи дУскорУ newsm49

# 147
Хели Hug
Много се радвам,благодаря че сподели с нас прекрасната новина.Действай,както си решила и все така смело и с положителна мисъл към бъдещето.
А може би ще имаме и възможност да се запознаем лично с една борбена Русалка.
Делти,ей сега ще си чопна от твоето кафе,сутринта не успях.
Слънце,как върви курса,напредваш ли?
На вас и на всички останали момичета желая хубав и ползотворен следобед! newsm47

# 148
  • Варна
Здравейте,момичета.Браво на Хели,чудесна новина.Дезди много Hug и от мен,вярвай,че чудото ще стане.Приятен след обяд на всички.

# 149
Хелииии  bouquet Hug много се радвам че си вече ОК по-прекрасна от тази новина няма Hug  bouquet
Благодаря на всички ви много сте мили Hug а на мен и много скъпи  bouquet В момента, са ми потънали гемиите, но се надявам скоро да се възстановя, както физически, така и емоционално Tired
Хубава вечер на всяка една от ВАС Hug

Общи условия

Активация на акаунт