вътрешно се надявах този път да си успяла.Но не се предавай,почини си,събери сили.А и може нещата да се случат,когато най-малко очакваш.

преди да съм излязла
и от мен. Мамето ти е казала, точно когато най-малко очакваш, нещата се случват.
, няма по-голяма авантюриска от теб. И аз обичам да обикалям, но на 4 колела

Но аз не съм се отказала и няма да се откажа от мечтата си, ще бъда мама
най-добрата на света!!!
прекрасно кафенце поднесено по един разкошен начин 

Сега той ходи на лекции по правилника за движение по пътищата, а аз на такива по отглеждане и прочие бебешки истории. По някое време сигурно ще се включи и той, че да не е съвсем бос в материята. Иначе с такъв ентусиазъм хукна с мен по магазините да купува принадлежности за бъдещата малка дама. Че и компетентно се намесва - това такова, онова ... 
ужасно съжалявам, миличка!
Просто нямам думи, с които да опиша разочарованието си. Днес като влязох да ви чета и първо теб потърсих да видя какво е станало...
Много ми е мъчно. Мисля, че момичетата са ти казали много мили думи и утешения вече и аз съм напълно съгласна с това, че има причина за всичко. Не мога да давам рецепти за живота, аз самата съм твърде млада за това, но си мисля, че е хубаво човек да не се вкопчва в дадена идея, а да се радва на всички неща, които животът предлага. При нас нещата станаха относително лесно и бързо, и въпреки проблемите в началото, мисля, че извадихме голям късмет, което разбира се, не значи, че на моменти не изпадам в моите си тихи лудости, че още не съм готова за това, което се случва...
Но в такива моменти се спасявам с нагласата да правя едно по едно нещата и да ги мисля, когато настъпят. Уверявам те, че това помага. 
Щом аз не се отказах след 3 годишни опити с книжката и накрая я взех успешно, няма да ти се опъне и на теб. Докато бях тема за майтап на всичките ми приятели с мойто постоянно късане на изпити по кормуване, защото се стъписвах зад волана, сега за година и половина имам 15 000 км зад гърба си.
И даже бременна, никой не е в състояние да ме свали от колата.
и сега ще се отдам на живота .Нямах възможност да ви следя
Сега ще се върна да ви изчета ,че минах само набързо по диагонала .ДЕЗДИ
миличка ,сигурна съм ,че много скоро ще успееш /когато много силно искаш нещо то непременно се случва ,просто вярвай и изчакай с търпение ТВОЯТ момент / а и щом аз успях на 2 пъти да се преборя то и ти ще успееш
ти си силна жена
Само се зареди с положителна емоция и не се подавай на черни мисли ,а с подкрепата на всички тези прекрасни момичета чудото обезателно ще се случи и за теб
Вярвай !.Лек ,прохладен и усмихнат ден на всички
ХаДи мацкО, сЯ шЪ черпиш за Убавата новина
иии Живот, здравей, здравей

Най- мий кеф на фризьор, повече от колкото на масаЖЖЖ.

Препоръчани теми