Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 255
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,открих темата и мисля,че е страхотна.Присъединявам се към вас веднага.И аз чакам вече 1 месец,остават още 3:)лятото ще мине малко самотно..  Sad сега като открих темата започнах да я чета от началото обаче наваксвам бавно..виждам,че си организирате срещи,което е супер,и в този ред на мисли искам да попитам има ли момичета от Бургас?Май повечето са от Варна..? хубава вечер на всички дами,аз съм още в еуфория от откритата тема:),ще си чета цяла нощ  Simple Smile

# 151
Момичета минавам да ви пожелая лека и спокойна нощ! Дано и моята е такава, че нещо цял ден ми е притеснено.....имам възпален апендикс, от доста време не се е обаждал какво го провокира днес незнам....от обяд съм на легло....сега чакам да ми се поуспокои, ако не болницата ме зове  Rolling Eyes
Хели, толкова се радвам за теб, чак не мога с думи да го изкажа  Hug  Наслъждавай се на веки и всичко, какво по-хубаво от това да се отдадеш на удоволствия  Hug
Дезди, недей така, мила ....помисли си за това че до теб има толкова хора които те обичат и подкрепят....това с гемиите няма да помогне.....знаеш че след тъмната нощ винаги идва зората  Peace
 plodova-salatka, добре дошла   bouquet  Дано ти е приятно на нашата седянка и да споделяш свободните си  минутки с нас на сладки приказки.
Принцеси сладки сънища и без грахови зърна под завивките  Wink

# 152
  • Varna
plodova-salatka wavey

Ей, ти едни тЪрлЪчки кака, даваме ги така за Добре дошла и да сЪ чувстваш УдобнУ Wink

И наздраве Wink

# 153
хаха благодаря за топлото посрещане с терличките и виното :)vesselaa здравей,вярвам,че ще ми бъде много приятно.Много е хубава да споделяш с хора,които са в същото положение и разбират тъгата от липсващата половинка.Айде малко инфо.да дам за себе си.Приятелят ми пътува от 2 години и съм още нова в областта,но сигурно всички си спомняте колко е било гадно в началото.Е свиква ли се?Аз се успокоявам като си помисля колко е хубаво когато си идва..приказка Simple Smile и само като го видя на летището забравям колко ми е било мъчно и всичко грейва.Този миг..ее не мога да го опиша ама вие поне разбирате за какво говоря.. и това е супер. Wink

# 154
  • Varna
Не сЪ свиква каке, не сЪ свиква, ....ама пък посрещането компенсира това несвикване и чакане с месеци....това с посрещането знаеш как е smile3521
Важното е чуствата да останат свежи, да съумеете да ги запазите.....или както казва кака ти Делта...с длани огъня покривам.....тогава и чакането колкото и да е трудно и тежко минава по леко.

# 155
  • Варна
Добро утро.Делти ,много си права-няма свикване,с годините става все по-трудна раздялата.Моя морски заминава в събота,скапано ми е,тъжно ми е,кога ще минат четири месеца.Лек и усмихнат ден на всички.

# 156
Добро утро,момичета!!
Мари,тамаааааан да сложа един чай,че темата останала без напитка и ти веднага поднасяш тази вкусотийка!!Оставям за утре чайчето!!
plodova-salatka,добре дошла на нашата моряшка седянка!
Тук сме се събрали да си помагаме колкото ни е възможно и да си споделяме ежедневието ,за добро и лошо винаги да има с кого да го споделиш!Дано ти е комфортно при нас!А колкото до свикването-аз лично вече съм свикнала какво да правя за да не го чувствам така болезнено заминаването.Забивам се в хиляда и една задачки ......и.....дошло време да посрещам!!!
Хели, Hug  bouquet добре дошла!!Успех в начинанията!!! newsm10 Ти доказа,че нищо не може да те изплаши!!! smile3501
Агирче,това са най-сладките приготовления за появата на малката принцеса!!Тя сигурно се кефи в тумбака,като чува как се суетят всички за нея!! pregnantЗа
За да ви хубав и ползотворен деня, ви поздравявам с това хубаво стихотворение!!  love001

Предай нататък добротата!

„Здравей” ти казвам в този слънчев ден,
усмихвам се,подавам си ръката.
Не се цупи!Усмивка дай на мен,
върви,предай нататък добротата!

Защо си тъй унил и умъчнен,
навярно се страхуваш от злината?
Човекът от любов е сътворен,

Аз зная,никой лош не е роден
и има светло кътче във душата.
Нещастен е човекът озлобен,

Усмихна се!Ех,вече си герой!
Готов си да се справиш със злината!
На слънцето с лъчистия порой,

Свилена Димитрова

# 157
Здравейте,морячки! wavey
Тази сутрин закъснях за срещата с вас,но имах доста работа.Нали знаете при мен е на приливи и отливи.
Мари,благодаря за кафенцето,ще го пийна след малко.
plodova-salatka ,добре дошла при нас.Скачай в терличките на Делта и сядай при нас на миндерчето на раздумка.Надявам се да ти е уютно.А колкото до свикването - не се свиква,както са казали момичетата.Може би с годините се учиш как да се приспособяваш и да е по-леко чакането.
Много  Hugи  Simple Smileза всички!За сега - толкова.Нямам време за повече.Хубав и приятен ден! newsm10

# 158
Здравейте дами ! Благодаря за топлите думи  Hug Мари, разкошно кафенце грабвам си веднага ,че имам нуждa. Plodowa-salatka, добре дошла сред нас на слдка раздумка.А за свикване ...ами не се свиква само стискащ зъби геройски и уплътняваш времето с приятни неща  smile3503 ,а като ти дотежи тичешком на миндерчето за доза потупване по рамото и  Hug Хубав и усмихнат ден на всички  Hug   love001

# 159
Здравейте момичета! Имам малък въпрос. Някой от вашите мъже да е към БМФ и да се е случвало да бъде на кораба повече от 4 месеца, както е по договор? Интересно ми е дали е обичайна практика.

Слънчев и усмихнат ден ви желая!  Hug

# 160
Drop ,договорите за офицерите са 4+/- 1 месец,а за изпълнителския 4+/- 2 месеца.Смяната става в удобно пристанище,най-често в Европа.Обикновено спазват 4-те месеца,но не винаги.А и сменят екипажите на две части.Дано да съм била полезна.

# 161
Здравейте Морски Принцеси!
Днес още не съм излизала на вън, но при нас е прохладно и чудно за разходки, само дето на мен никъде не ми се ходи  Sad  , ама и по добре да си почевам докато напълно ми отшуми болката.
Мари, благодарско за кафето, сега ще пия такова  Wink! Така е, с годините още по-тежко при и изпращането става....отстрани някой казват, че се свиква, свикване с раздялата няма.  Винаги съм предпочитала лятото да съм сама, дните са дълги и имаш доста развлечения....но напъследък все зимата съм сама....Мамето точно го е казала, въпрос на приспособяване е. 
Вече нямам търпение да заминаваме, тази година ще се наслаждавам деноношно на свободата която предлага морския бряг.....ще заспиваме и събуждаме на брега, дълече от шума и бетонните безумия на големите курорти.....надявам се до тогава да имам нов телефон, за да мога да не загубвам връзка с вас.

# 162
Еми...жалко,че не се свиква ще се уча с времето:)ами и аз харесвам лятото защото наистина има много повече развлечения..ама предпочитам той да си е тука лятото..че сега все го няма лятото..Sad до сега по празниците сме си били заедно освен на неговия рд ама...ще дойде и тоз момент дето няма да е тук чак ме плаши мисълта Sad

# 163
Drop ,договорите за офицерите са 4+/- 1 месец,а за изпълнителския 4+/- 2 месеца.Смяната става в удобно пристанище,най-често в Европа.Обикновено спазват 4-те месеца,но не винаги.А и сменят екипажите на две части.Дано да съм била полезна.

Благодаря ти за информацията. Hug

# 164
Минавам да пожелая сладки сънища, ама то принцесите по това време май спят   Heart Eyes
До сега бяхме на двора, времето е перфектно, идеално за софри,  и се живее, иде ми на вън да си опъна един хамак и там да легна  Laughing  щото у нас е ледник, направо белите мечки  Laughing са тук,  малко остава лед да хвърчи от клима  Laughing , ще трябва да изключа ледогенератора  Wink
Плодова салатка, да не си разочарована от отговорите  Wink  ни.... колкото повече инфо, толкова по-добре   Wink  , но педполагам, че знаеш,  качество и количество са различни величини...
Хайде и аз отивам вече в леглото, че като гледам колко е часът ...ще стана пак по обед, ама нали не съм първа смяна, мога да си го позволя   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт