Съпруги, чиито мъже пътуват по море-28

• 51 237
  • 725
  •   1
Отговори
# 615

Момичета, благодаря ви за стиснатите палчета  Hug

# 616

Успешна седмица,морски Принцеси! newsm10
Да бъде изпълнена само с добри новини!  Praynig

# 617
Ама много ни е шареничка темичката днес  Laughing благодаря ви русалки  Hug много ми е весело като ви 'видя'  Hug
Панайоти живот и здраве след 2 седмици започва предучилищна, но за Иси още чакам резултатите  Confused то тук никой за никъде не бърза  ooooh!
Сега грабвам едно от прекрасните кафенца и продължавам да се трепя  Crazy че местя мебели, дрехи и играчки на децата на горния етаж най-накрая в тяхната стая   bouquet

# 618
Здравейте,момичета!! Hug
Днес деня ми не беше от най-щастливите,като се има предвид ,че технически ми се срина бита отвсякъде!!Скапа ми се лаптопа и пощата. newsm45
Дано админите могат да ми помогнат,щотооооо ....отиде ми инфото там дето си го събирах !!Трябва пак наново!!
Марийче,целуни малкото даскалче от нас  love001!!!
Арго,тоя светец за пръв път го чувам!!!Благодаря ти за инфото!!Много ми хареса фануропитата!! newsm53 При първия удобен случай ще я пробвам!!!
Лека вечер от мен Hug Hug Hug

# 619
Арго,тоя светец за пръв път го чувам!!!Благодаря ти за инфото!!Много ми хареса фануропитата!! newsm53 При първия удобен случай ще я пробвам!!!
Лека вечер от мен Hug Hug Hug

Хубава вечер момичета  nada8 ... wavey    mamaR... wavey  DELTA... wavey    мария ... wavey   helinci ... wavey   velivana ... wavey    vesselaa ... wavey

Избрала съм ви за тази вечер един от любимите си клипове - за морска русалка . Дано хареса и на вас . Аз съм влюбена в него .  http://www.vbox7.com/play:cc3e3b6db7

Nade....  ти нали си на вълна езотерики и енергии . Времето - силно сензитивните хора казват , че все повече се забързва . Аз мисля ,че има причина /духовна/ да се случи това с твоя Л.Т. Анализирай малко нещата - сигурно ще я намериш и ще се успокоиш .
За Свети Фанурий научих преди 15 години . Чрез моя леля имаща приятелка в Бургас . Нали са с по силно гръцко влияние там - Созопол е близо . Тук рецептата не я погледнах каква е , ще я проверя . Имам рецепта от Бургас . Милото беше тогава  на "Чумерна" и дълго време "джъткаха" едни рулони , Та така поседях в Б/с  и то по това точно време . Така се сдобих и с автентична гръцка рецепта на фануропита . Мари_п ще ни даде от Гърция на нейните роднини   Heart Eyes Невероятна е на вкус защото е с мн.подправки ./който обича /
В Малката Богородица има негова икона - нали е гр.махла . Голяма - до съда със св. вода - точно над него и е с красив сребърен обков .   Hug

http://www.vbox7.com/play:700ff6e3&al=2&vid=13099928

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:41 от argo

# 620
Ехоооо!!! Аз още продължавам да съм 2 в 1. Не иска и не иска да се ражда това дете, и това си е!  ooooh! И продължавам да фуча из града по ремонтните дела, че да не се панирам излишно. Гледам - добре сте, в доста по-богат състав.  Hug Радвам се много! Не ми остава много време за висене пред компа и затова рядко влизам напоследък - колкото да видя "оттатък" при бременните мозъци дали някоя не е родила или не е излязла някоя нова простотия, за която не съм чувала. Какво да се прави - кой каквото му е на дневен ред.  ooooh!

Хайде да си компенсирам липсата - тази сутрин кафето е от мен!

Целувки, момичета! И ударете по една молитва да се сети малката да излиза, че умирам от ужас да ме режат!  Hug

# 621
  • Варна
Добро утро,принцеси.Агирче,мерси за кафенцето,а за бебчо-то си знае ,когато е готово ще си излезе,имай търпение и от мен Hug на теб и бебенце.Прохладен ден се очертава днес,да му се насладим.

# 622
Добро утро и от мен!
Агирче,мерси за кафето,а за бебето не се тревожи.Имаш още дни до термин.То детето си знае работата.Хубаво му е в мама.
Приятен ден ви желая.Прохладно е,но с този вятър е ужасно.
 newsm10

# 623
Добро хладно утро!!!  love001
Днес е човешки ден и пожелавам на всички да е весел и спорен!!!
Арго,виж дали се различава рецептата и кажи,ако другата е по хубава да пробваме нея!За лаптопа си абсолютно права-ще излезе причината наяве!
Агирче,по същата природна логика -на дребосъчко още не му е дошло времето и имай търпение още малко както казва и Руми-все пак няма как да остане постоянно там Thinking!Едно време моя първия юнак така се пъна,амааааа излезе!И като излезе пък,няяяяяма спиране-даже и се ожени!!! Joy Joy JoyБлагодаря ти за закуската-мен ме блазни много сокчето тази сутрин и ще го материализирам вееееднага!!
Аз слагам перката Joy,днес с по-голяма мощност,щото ще ходя до Шумен!!!
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 624
  • Varna
Агирче,
Благодаря каке, за богатата закускЪ  bouquet А бебораната....да кажеш, че е студено, че се пъне да излизаааа newsm78 Но тя си знае каке thumbsup Сигурно си в напрежение....ама ще и го изкараш през носЪ, кЪт трябва да си учи уроцитИ Wink заради това напрежение, на което сега те е подложила Wink ХаДи пък дано тези дни да вземе да излиза ooooh! стига се е ослушвала и моткала newsm49

Хайде лек и спорен ден и от мен Русалчици newsm10

# 625
Ехоооо!!! Аз още продължавам да съм 2 в 1. Не иска и не иска да се ражда това дете, и това си е!  ooooh! ......................................................................
Хайде да си компенсирам липсата - тази сутрин кафето е от мен!
Целувки, момичета! И ударете по една молитва да се сети малката да излиза, че умирам от ужас да ме режат!  Hug

Усмихнат и ползотворен  ден момичета , и от мен     bouquet

nade...  изпращам ти по "оптичния кабел"  на  helinci ....." + енергия + - проблема с Л.Т. да се разреши    " +" . За другото ОК !
                               Agira .....  wavey  аз като една "дева" да поздравя една щастлива 2 в 1 "дева" , че и измайсторила ... дева . Само така да се множим , защото сме добрички  Grinning . Май се досещам аз  Joy  как малката дева иска да се роди на Рождество Богородично ....  bouquet  на светъл празник . Тя се е сетила вече ... ама не ти е казала  ...  Laughing изненада .

И нещо за настроение ....

Цитат
Неотдавна открит магазин
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
   1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
   2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
   3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
   4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата:
   „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж.
Табелата на втория етаж гласяла:
   „Мъже, които имат работа и обичат децата”.
Жената отишла на третия. Там имало надпис:
   „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”.
„Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела:
   „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил:
   „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012. Tук няма мъже. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!”

А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”.
На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс.
На втория - богати жени, обичащи да правят секс.
А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е

Read more: Zen Place: 27 Март 2011 h

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 16:06 от argo

# 626
  • Varna
Мацки Hug
Слагам ви кААветУ

И бЕгам    animal037на тренироФки, че нещо ни пооредяха трИнЬоритИ и поизоставих гимнастика....ама човек кЪт неЙ рИдовен му са случват ей таквиЗИ рабУти ooooh! чак гащитИ шЪ сИ загубя някЪдИ  Embarassed

newsm49

# 627

Добро утроооо!
Хайде принцеситееееее!!Стига сте спали!!!Ставайте на кафетоооо,че изстина!!
Хубав ден ви пожелавам!!!Аз почвам да се боря с техническите си проблеми!!Някой заключвал ли е пощата си???Как да се справя???Много ще съм ви благодарна ,ако можете да ми помогнете,работя с нея и е голяяяям ужасттттт!!!  love001  love001  love001

# 628
Здравейте момичета! Hug
Наде,благодаря ти за кафенцето-изпих го и мятам задачите за деня,че нещо много се насъбраха за днес.
Лек,спокоен и прохладен ден!

# 629
  • Varna
прЮвет-мрЮвет Wink

Ей, сЯ включвам Хампютъра, че сутринта сЪ праЙф на домакиня и аз Embarassed А след това отидох на  фризьориН, че ми беше време, а и да съм готова да си бия камшика в събота....Само чакам да сЪ прИбИре ДелтУФ, че нещо го извикаха....и нИзнам за кО по точно newsm78 За тръгване ли, или да му кажат кога да е готоФФ Rolling Eyes

Налява съм си Ино бялУ студенУ шардоне и си го чакам

Наздраве и на вас Русалчици Drunk
Ааа, чувам го...тропа на вратата Wink

Общи условия

Активация на акаунт