БЕЛГИЯ - 24

• 51 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Didi_mimi, фирма за електричество на българин и чувам много добри отзиви е Drastar SPRL - 0486/081774 - господин Петров.

# 106
Някой скоро беше питал ,как стой въпроса с командированите.Ако още се интересува,мога да отговоря.
Аз се интересувам Simple Smile
За училище още отсега трябва да си избереш, според района, в който ще сте.

И ние заминаваме с децата. Първо на къмпинг в Италия на почивка, после в България за 2 месеца Simple Smile

За момента всеки,който е командирован има право на карта със статут Е ( 5 годишна)но само за беруп професий.Изискват договора между Бг и Бе фирмата,А1(не е нужно да е преведен) и се подават документите.Мъжът ми ги представи и си взе картата.А за съпруг /а автоматично получава същата само ,че е без ограничение на трудовия пазар.

# 107
А какво е
Цитат
беруп професии
?

# 108
А какво е
Цитат
беруп професии
?

определени професий,или по- точно с каквато длъжност е по договор.

# 109
Привт, и аз да питам за командированите. Мъжа ми работи тук, не комадирован, има карта Е, на мен ми дадоха същата крта, ама защо ми се струва, че си имам същите ограничения за работа... newsm78. Инак по всички проучвания по организации и институции трябва д аси плащаме и тук данъци след 6-тия месец. Приспадат взетото в бг и доплащаш. Здравни може да ползваш права изкарвайки си документ Е106 от бг от мястото от където се вади А1 и го носиш в мотуела, такасата е 7,60 на месец). Така ползваш права като белгийците нищо че си командирован (поне така ми обясниха).
Момичета весело изкарване на поччивката, ама много добре да се напочивате!
А на тези, на които им предстои раждане стискам палци бързо и лесно да мине и хубави сладки бебчета!

# 110
А какво е
Цитат
беруп професии
?

определени професий,или по- точно с каквато длъжност е по договор.
Беруп и професия е едно и също  Peace

# 111
Моми4ета, много ви благодаря за бързите отговори, полу4их 3. Утре сутрин 6е званна.
Хубава ве4ер!

# 112
Блонди какво стана с теб , имаш ли вече резултати от ЯМР или е онова нечовешко чакане , което така мразя ..........

# 113
Девойки аз излитам след малко , мисля че времето е прекрасно днес , отдавна не е било така нали , прекрасно време да се разделиш с тези географски ширини  Simple Smile
Пожелавам ви много здрави и послушни бебенца на тези които им предстои да раждат , и дано и тук изгрее малко слънциче  Hug

# 114
  • Semmerzake, Белгия
Приятен полет Жеже, весело изкарване в БГ. Ние тук ще се давим   sport027!!!

# 115
Вие се давите, ние пък се пържим. Тук в българско е ад!

# 116
  • Semmerzake, Белгия
Момичета с коремчета, бързо на отчет  Joy. Да нямаме изненади вече..... Hug

# 117
Ние сме 2 в 1  все още   Joy

# 118
И аз, и аз   Joy Joy Joy

tsvetiknewsm09 newsm09 newsm09 още ли си тук????????? Не те ли изгоних да раждаш??? Хахахаха, какво направи с изпита?

Жеже, Бони - приятна ви почивка и да си топнете дупетата и за мен в моренцето  Hug Hug Hug

# 119
Тук съм Нели  Simple Smile.Ти си ме гониш обаче дребната слуша ли  newsm78. Изобщо не се и напъва да излиза.Иначе изпитите минаха успешно и сега в сряда ще си спретваме купонче да си получим документите и да се почерпим.  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт