Частни детски градини и ясли - София (5)

• 123 111
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви, момичета!  Hug Трябва да посетя градините и да се ориентирам. Дано да намеря добро място за моето момченце Praynig

# 556
Обсъждана ли е The Castle? Не намирам тема за нея. Замислям се вече вместо яслата да вземем детегледачка и направо на градина после, ама ще видим ... ако се науча да шофирам, може и на яслата пак да се върна. Иначе се ориентирахме към Германи по мнения на колеги на мъжа ми засега.
Детето на позната е там, ако нещо конкретно искаш да разпиташ - мога да попитам. Като цяло е доволна. На мен малко скъпичко ми се вижда и не ми е на удобно място, затова не съм разпитвала с подробности.

# 557
  • Berlin
По-конкретно засега ме интересува какви групи има, колко са, каква е цената, какво е отношението към децата. Simple Smile

# 558
[

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:06 от nelsunet

# 559

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:05 от nelsunet

# 560
  • София
nelsunet, не разбрах - защо бяха последните ти два поста? Искаш ли да кажеш нещо?

# 561
Съжалявам,но не ми е ясно как да се вкл.в дадена тема и май направих грешка, за което моля да ме извините....някой може ли да ми обясни как става..

# 562
Съжалявам,но не ми е ясно как да се вкл.в дадена тема и май направих грешка, за което моля да ме извините....някой може ли да ми обясни как става..
и също така ме интересува как мога да изтрия това,което по погрешка публикувам?

# 563
и също така ме интересува как мога да изтрия това,което по погрешка публикувам?
инкс към теб ми е въпроса, моля те да ги попиташ дали има промяна в условията за прием на деца под три години? на мен квартала ми е много удобен....благодаря..

# 564
nelsunet, би трябвало да виждаш бутон "изтрий" - така можеш да си изткриеш поста, има и "редактирай" , за да триеш, поправяш и т.н Hug
Ще разпитам и ще пиша Hug

# 565
Момичета, здравейте!
От 2 дена търся, звъня и не мога да открия полудневна ясла или детски клуб за полудневни грижи за малкия, който скоро ще стане на 2. Интересуват ме кварталите Лагера, Красно село и Хиподрума, както и района около ВМА. На всички места, на които звънях, за съжаление не приемат за половин ден, т.е., приемат само ако има свободно място за деня, което мен не ме устройва.
Едниственото, което открих е едно клубче до нас в Лагера, но там ходихме 1-2 пъти за по час и нещо се разочаровахме.

# 566
благодаря инкс,ще чакам

# 567
  • София
Здравейте,
Не знам къде да попитам и тук ми се стори подходящо! Бях чула за възстановяване на пари от страна на държавата за родители на деца, които посещават частни ДГ. Ставаше дума за по 100 лв. Дали е прието? Знаете ли нещо?

# 568
  • София
Shamsina, ако не ти е далеч, в Джъмбуре на бул.България, съм чувала, че има полудневни занимания.
http://www.gymboreeclassesbulgaria.com/

# 569
Благодаря ти, Мемчо, аз на тях съм им фен, но са ни доста далеко Sad

Общи условия

Активация на акаунт