Частни детски градини и ясли - София (5)

• 123 107
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,
Не знам къде да попитам и тук ми се стори подходящо! Бях чула за възстановяване на пари от страна на държавата за родители на деца, които посещават частни ДГ. Ставаше дума за по 100 лв. Дали е прието? Знаете ли нещо?

Не е прието Sad

# 571
shamsina, в Лагера на ул. Балканджи Йово, точно срещу 25 ОУ има детска занималня. Почти съм сигурна, че е за по-големи деца, но не пречи да попиташ.

# 572
Дика, точно в тази го водех - сутрин имат занимания с деца между 2 и 5 години. Таксата е направо смешна, но не съм впечатлена от условията - вероятно за това и цената е такава.

# 573
abs, по твоя въпрос - възложила съм задачата на мъжа ми, защото познатата е негова колежка, надявам се довечера да мога да пиша, ако не свърши работа и днес - направо ще й звънна аз Wink

nelsunet, питах - всъщност да, има промяна - в "Кристофър Робин" ще правят яслена група! Има няколко дечица, които имат интерес, така че скоро ще е факт.  Ще си бъде яслена група както си трябва - в отделна група, ще има и назначено мед. лице и прочее. Имат условия за отделна занималня, долу има даже едно отделно мини - дворче. Иди на място да видиш за какво става дума, мисля че няма да намериш в този район нещо с това съотношение цена-качество (е, това е по моите проучвания, де, не претендирам за изчерпателност, ти си проучи)  Hug

# 574
Записвам се, че налято може да се наложи да се върна на работа и да дам малката (тогава ще е на година и 6-7 месеца) на частна ясла.
Интересува ме имали ясли в кв. Х.Димитър, за които някой може да сподели мнение?

# 575
Здравейте и от мен!
Записвам се да следва темата, защото края на лятото/на есен ще ни предстои тръгване на ясла.
За държавна едва ли ще се доредим и вероятно ще се наложи частна, а те са много и за сега трудно се ориентирам. Затова горещо се интересувам от мненията на родители направили вече този важен избор.

# 576
  • София
Момичета, някакви координати на "Дима", например телефон?
Никъде не открих, ще съм благодарня, ако някой сподели!

# 577
  • София

Изчети темата. Имаше някъде телефон на Дима. Пак някой питаше

# 578
  • София

Изчети темата. Имаше някъде телефон на Дима. Пак някой питаше

40 страници тема за един телефон не се чете така лесно.
Ако трябва да се търси нещо подобно по-лесно е да се кликне на бутона "отпечатай" (долу в дясно) и след това ctrl+f. Появява се полето за търсене долу в прозореца на браузера, пише се каквото се търси и се натиска Next, докато не се намери Peace

# 579
Ето го телефона: Г-жа Димова -  ТЕЛ.  0885 04 98 75

# 580
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.

# 581
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.
Какво включва цената? Има ли допълнителни доплащания? Храната и транспорта включени ли са?
Цената, която са публикували в обяви по сайтовете е 590 лв  newsm78

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 20:03 от anbibian

# 582
abs, ето и информацията, която обещах - съпругът ми може и да се позабави, но е систематизирал пък чудесно всичко Grinning
Информация за Castle:
Такса: 760 лв.
В таксата са включени: английски (говорят им на английски), йога, посещение на място на театри, посещение на музеи, стрелба с лък (последното май не са го правили досега). Не са включени: транспорт и плуване, които се заплащат допълнително.
Работно време: До 18 ч., но с доплащане може да си го вземеш и в 7.
Хранене: Здравословно, включително неща като корнфлекс и броколи.
Учителите: Много ангажирани и грижовни
Размер на групите: Не повече от 13 деца в група. В момента няма места за втора група (четиригодишните).
Обратна информация: Пращат дневни отчети какво е правило детето през деня и какво е яло.

# 583
  • Berlin
инкс, благодаря! Звучи добре. Simple Smile

# 584
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.

Не им ли работи сайтът? Каквото и да натисна, нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт