Частни детски градини и ясли - София (5)

• 123 095
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Моля ви за "прясно" мнение за ЧДГ "Увекинд". Моето е малко остаряло. Позната ходи там да разгледа, но не беше възхитена.Държи на е с немски  и да има връзка с училището. Моето мнение пък беше позитвино.

# 586
Отровка пуснах на лични че бях писала на една майка и просто го метнах на теб.

# 587
# 588
Кажете ми, моля ви кои са частните градини в Надежда, Обеля, Банишора, до метрото на Ломско да са.

# 589
Здравейте,
явно шансът да се вредим за държавна  ясла клони към 0, та реших да се насоча към частните.
Исках да попитам дали някой може да сподели впечатления за ЧДГ Пипи (на ул. Кракра), както и за Приказната фея?
И въобще ако има и други частни градини с яслени групи в центъра ще е супер ако някои има отзиви.
Конкретно за тези двете, ако на някоя мама детето ги посещава, може ли да сподели актуална цена, базата как е, отношението на учителките и т.н.?
МНого благодаря!   bouquet

# 590
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.
Какво включва цената? Има ли допълнителни доплащания? Храната и транспорта включени ли са?
Цената, която са публикували в обяви по сайтовете е 590 лв  newsm78

Цената включва храната, транспорта, който е от врата до врата, раб. време е до 18 ч. с възможност при доплащане да се удължи. В цената са включени обучение по английски, единствено допълнителните ателиета се доплащат - балет, тенис, приложни изкуства. Градината е съвсем нова, от юни стартира, има лиценз от МОНМ. Сайта се разработва в момента, затова аз ползвам Facebook страничката, която се обновява редовно.За повече информация ето и координати на управителката - Силвия Димитрова - тел. 0886-723-484.

# 591
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.

Не им ли работи сайтът? Каквото и да натисна, нищо не става.

Старият сайт го закриха и очакваме новия, но Facebook страницата се обновява редовно и има изключително красиви снимки и полезни статии, линка, който съм посочила работи. Но ако имате затруднения може да говорите с управителката, подхожда персонално към всеки - г-жа Силвия Димитрова - тел. е 0886-723-484.

# 592
Отровка пуснах на лични че бях писала на една майка и просто го метнах на теб.
може ли и на мен  bouquet

# 593
polinj благодаря за информацията, цената направо е невероятна ако наистина включва и транспорта  Party

# 594
  • София
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.

Старият сайт го закриха и очакваме новия, но Facebook страницата се обновява редовно и има изключително красиви снимки и полезни статии, линка, който съм посочила работи. Но ако имате затруднения може да говорите с управителката, подхожда персонално към всеки - г-жа Силвия Димитрова - тел. е 0886-723-484.

Къде по-точно се намира (р-н Камбаните)  newsm78

# 595

Къде по-точно се намира (р-н Камбаните)  newsm78

Точният адрес е София, Камбаните, ул.Златна ябълка№1 /до Англо-американското училище/, ако това може да послужи за ориентир, районът е екологично чист
http://www.bgmaps.com/map/sofia

# 596
polinj благодаря за информацията, цената направо е невероятна ако наистина включва и транспорта  Party

Няма защо, надявам се да съм била полезна, освен транспорта, не се заплащали и и приложните изкуства, вчера се поинтересувах, защото аз съм го записала на всичко детето, да се развива  Grinning,

# 597

Няма защо, надявам се да съм била полезна, освен транспорта, не се заплащали и и приложните изкуства, вчера се поинтересувах, защото аз съм го записала на всичко детето, да се развива  Grinning,
А кога ги вземат и връщат? Още не съм решила дали ще се връщам на работа, но ако се върна ще умувам дали да е на 6 или 8 часа, според това кога ще трябва да вземам детето или в случая да си го чакам у дома  newsm78

# 598
  • София
....

Точният адрес е София, Камбаните, ул.Златна ябълка№1 /до Англо-американското училище/, ако това може да послужи за ориентир, районът е екологично чист
http://www.bgmaps.com/map/sofia

мерси  Peace

# 599

Много добър избор,мисля че ще останете много доволна.Мойто дете е там и всичко е много добре,с голямо желание ходи на детска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт