Частни детски градини и ясли - София (5)

• 123 083
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
polinj благодаря за информацията, цената направо е невероятна ако наистина включва и транспорта  Party

включва и транспорта без значение от кой квартал сте Simple Smile

# 601
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали частна градина близо до кв. Бели брези

# 602
polinj благодаря за информацията, цената направо е невероятна ако наистина включва и транспорта  Party

Няма защо, надявам се да съм била полезна, освен транспорта, не се заплащали и и приложните изкуства, вчера се поинтересувах, защото аз съм го записала на всичко детето, да се развива  Grinning,
А кога ги вземат и връщат? Още не съм решила дали ще се връщам на работа, но ако се върна ще умувам дали да е на 6 или 8 часа, според това кога ще трябва да вземам детето или в случая да си го чакам у дома  newsm78

Има график, така че ще успееш да си направиш план за деня. Много е удобно. Аз не съм шофьор, а таткото ни е доста зает, тази възможност, която ми се предлага е идеална.

# 603
  • София
Здравейте,
Някой чувал ли е за ЧДГ Ани. Намира се в Красна поляна. Нищо не мога да открия в Интернет, та да попитам вас!!!!

# 604
Сайтът на "Крисотфър Робин" работи вече, надявам се този път да не се бъгва и да може да се ползва за следващия списък Simple Smile
http://www.c-robinkids.com/

# 605
Здравейте, момичета:)
Някой да има впечатления от ЧДГ и ясла "Славейче" на ул. Росица?

Записах там малката ми дъщеря и предстои да тръгне на ясла от 4 Февруари, та реших да попитам за мнения и впечатления:) newsm78 newsm78 newsm78

Мерси предварително и хубав ден на всички:))))))))

# 606
Katrina_80, моят син ходи на ясла няколко дни там; отказахме се поради причини, които нямат нищо общо с яслата, но жените, които се грижат за децата, са много мили и сърдечни, гушкат ги, успокояват ги, занимават се с тях, така че в това отношение бях доволна.

# 607
Katrina_80, моят син ходи на ясла няколко дни там; отказахме се поради причини, които нямат нищо общо с яслата, но жените, които се грижат за децата, са много мили и сърдечни, гушкат ги, успокояват ги, занимават се с тях, така че в това отношение бях доволна.

Благодаря за инфото, Алексче Simple Smile

Тя малката е само на една година, но се надявам, че ще свикне!

# 608
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.
Какво включва цената? Има ли допълнителни доплащания? Храната и транспорта включени ли са?
Цената, която са публикували в обяви по сайтовете е 590 лв  newsm78

Цената включва храната, транспорта, който е от врата до врата, раб. време е до 18 ч. с възможност при доплащане да се удължи. В цената са включени обучение по английски, единствено допълнителните ателиета се доплащат - балет, тенис, приложни изкуства. Градината е съвсем нова, от юни стартира, има лиценз от МОНМ. Сайта се разработва в момента, затова аз ползвам Facebook страничката, която се обновява редовно.За повече информация ето и координати на управителката - Силвия Димитрова - тел. 0886-723-484.

Зачетох се в темата така да се каже от името на една приятелка, която си търси ясла за детенце на около година. Направи ми много лошо впечатление, че тази ФБ страничка е съвсем публична, дори не е нужно да си регистриран във ФБ, за да разгледаш снимките.

Надявам се, че всички родители са дали съгласие децата им да бъдат публично изтипосани из цялото интернет пространство, защото противното няма да е никак приятно. Ако път наистина на родителите не им пречи децата има да бъдат виждани от всякакви потребители... странно

# 609
  • София
Здравейте, аз реших проблема с яслата за моята дъщеря, която е само на 1 година, можете да разгледайте снимки тук: https://www.facebook.com/pages/%D0%A7-%D0%94-%D0%93-%D0%92%D1%8A … ef=ts&fref=ts,  мястото е отлично откъм материална база, изключително красиво и чисто, в полите на Витоша, огромен двор за игра и  отдих, храната е по избор, включва вегетарианско меню. Цената е 450 лв., най-добре да отидете на място, ще останете очаровани. В групата децата са не повече от 10, което беше важно за мен.
Какво включва цената? Има ли допълнителни доплащания? Храната и транспорта включени ли са?
Цената, която са публикували в обяви по сайтовете е 590 лв  newsm78

Цената включва храната, транспорта, който е от врата до врата, раб. време е до 18 ч. с възможност при доплащане да се удължи. В цената са включени обучение по английски, единствено допълнителните ателиета се доплащат - балет, тенис, приложни изкуства. Градината е съвсем нова, от юни стартира, има лиценз от МОНМ. Сайта се разработва в момента, затова аз ползвам Facebook страничката, която се обновява редовно.За повече информация ето и координати на управителката - Силвия Димитрова - тел. 0886-723-484.

Зачетох се в темата така да се каже от името на една приятелка, която си търси ясла за детенце на около година. Направи ми много лошо впечатление, че тази ФБ страничка е съвсем публична, дори не е нужно да си регистриран във ФБ, за да разгледаш снимките.

Надявам се, че всички родители са дали съгласие децата им да бъдат публично изтипосани из цялото интернет пространство, защото противното няма да е никак приятно. Ако път наистина на родителите не им пречи децата има да бъдат виждани от всякакви потребители... странно

На мен също ми прави лошо впечатление това... Макар, че може да са питали родителите, дали искат страницата да е достъпна за всички и те да са се съгласили

# 610
Здравейте, като всички майки, на които им предстои да пуснат дете си на ясла и аз вече съм лееекинко полудяла - за това, моля за мнения. В последните дни разгледах няколко частни ясли (за държавните нямаме шанс) - Киндероазе, Монтесори в кв. Витоша, Светлина в кв. Витоша, Ян Бибиян, Германи. Най-много ми допаднаха Монтесори и Светлина, но Монтесори ми е прекалено скъпа. Моля, ако някой има лични впечатления от Светлина, да ги сподели.
Иначе, за да съм полезна - Ян Бибиян - не ми хареса мат.база, липсата на пространство и ксенофобските шеги на директорката, Киндероазе - нямат лиценз и това е проблем,ако приемат новите изменения в закона и не ми хареса базата, иначе всичко др ми се стори добре; Германи - без коментар, категорично не е моето място. Светлина - чудесна база, разговорът с директорката включваше теми за ем. интелигентност, правила и др. понятия, които липсваха като понятия в главите на част от отговорните лица в някои от др ясли, които съм посочила.
Моля за мнения за Светлина, кв.Витоша

# 611
Чудесно-кратко, ясно. Интересно ми е само защо толкова категорично е не-то за Германи. Просто любопитство. Може на личния....А в Увекинд ходи ли?

# 612
  • София
Чудесно-кратко, ясно. Интересно ми е само защо толкова категорично е не-то за Германи. Просто любопитство. Може на личния....А в Увекинд ходи ли?

И на мен ми е интересно за Германи. Сподели, ако искаш  Peace

# 613
За Германи, надявам се да не засегна някоя майка, чието дете посещава тази ясла, личното ми мнение е, че базата е страхотна, но учителките вътре са с манталитета на лелки. (за справка Светлина е единственото място, на което за яслените групи се грижат и педагози,по думи на директорката. В наредбите за яслените групи НЕ СЕ предвиждат такива и това обяснява факта защо навсякъде, дори и в частните ясли за децата се грижат "лелки", с цялото ми уважение към тях, но тогава излиза въпроса защо да плащам за частна ясла).Както  да е, да продължа за Германи.
Цялото усещане от разговора с управата е като за бизнес среща, което не че е лошо, просто не е мой тип комуникация. Другото мн силно впечатление идва от спа добавките, които навяват един мутренски привкус. Целият този лукс поне за мен не ми навява ценностите, в които искам дъщеря ми да бъде възпитана. Като родител, които си дава парите за услуга, не бих искала да виждам, че се инвестират в луксозен директорски кабинет например. Да не говорим, че събота и неделя част от базата е достъпна за всеки външен - салони за красота, спорт и т.н. Имам друга концепция за местата за отглеждане и възпитание на децата, а Германи ми се стори повече като машина за пари. Изтъква се чии деца ползват градината. Това е.
Увекинд - не съм била,мисля, че ми е далеч. Търся нещо в района на Студенстки, Витоша, Симеоново,дори Хладилника.

# 614
В "Славейче" също има педагог в яслената група.

Общи условия

Активация на акаунт