Евтините неща, от които сме доволни - 12

• 103 516
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
и аз тук, взех си антицелулитният на леокрема. Да струва 15лв, но е огромна туба. Дано има ефект
Аз съм доволна от него. Още не съм усетила пълния му ефект (дано има такъв), но като че ли кожата става по-мека и нежна Simple Smile

# 16
# 17
Не е съвсем по темата,но най-доброто ексфолиране постигам със сода бикарбонат.....това вместо запис Embarassed,но съм пробвала почти всичко на пазара и това  си ми е винаги резервния вариант/задължително има място в банята/........Отделно,че я ползвам и като добавка в шампоана/за дълбоко почистване-сваля всякакви наслоявания-къна,стилизанти/.....и против изпотяване......абе,наистина евтино и ефикасно.....

# 18
  • Стара Загора

Последното ми попълнение е мицеларната вода на Кауфланд, 200 мл за 2.49 лв.

Помогнете ми да намеря тази мицеларна вода. Втори път я търся в Кауфланд (в Стара Загора) и не я откривам Sad Виждам продукти на тази марка, но точно този не откривам.

# 19
и аз питам същото за водата?
Както и ежедневно ли я ползвате?

# 20
Водата е на рафтовете  при кремовете и ексфолиантите за лице. На по - долните редове е.

Аз я използвам всяка вечер за сваляне на грим и почистване на лицето. Кожата ми се чувства чиста и дишаща. После се мажа с крем.

# 21
Мицеларната е за всекидневно ползване,харесвам я и наистина кожата сякаш е свежа и дишаща след почистването.
В нашия Кауфланд беше на промоция и бяха останали броени бройки,които аз изкупих и после подарих на познати. Скоро не съм се заглеждала дали са заредили нови.

# 22
И аз не открих мицеларната вода в нашия Кауфланд - търсих я преди около 2 месеца  Rolling Eyes Но и тогава не знаех как изглежда, та може и да не съм я видяла. Каня се тези дни да намина пак.

# 23
  • WonderLand
Да похваля изсушителя за лак на  голдън роуз  Peace  Много бързо действа, не размазва, съдържа подхранващи масла, които омекотяват кожата около нокътя Peace
http://www.goldenrose.bg/details.php?id=606

# 24
темата е страхотна следя я с голям интерес  bouquet

Впечатления от антицеулитния на Дева? newsm78

# 25
Впечатления от антицеулитния на Дева? newsm78

за този ли става въпрос http://beautycosmetic.biz/rubella-deva-anticeluliten-gel-krem-pi-3013.html
ако е за него преди няколко години го ползвах и бях доволна  Peace

# 26
  • Бургас
Препоръчайте нещо, което не е мазно за пети. С тези, които ползвам сега се пързалям по чехлите си. Embarassed

# 27
  • София
Препоръчайте нещо, което не е мазно за пети. С тези, които ползвам сега се пързалям по чехлите си. Embarassed
Ший маслото на Икаров! Много съм доволна, като попие няма остатъчна мазнина, но все пак гледам да се мажа вечер.

Някой може ли да ми препоръча хубав ексфолиант на прилична цена. Искам да има много ексфолиращи частици и да е лесно откриваем. Този на Лидл не е лош. Ползвам си го,но сякаш не ексфолира толкова добре, колкото искам аз.
Ползвала съм този,  http://www.lipstiq.com/wp-content/uploads/2012/02/Skincare-7.jpg
но е много трудно откриваем, да не кажа никак в БГ, камо ли в Пловдив, но правеше чудеса с кожата ми.
Бях много доволна от серията за нормална кожа на Гарние - зелени опаковки със зелен чай. Ползвах измивния гел и скраба, и двата са много добри, въпреки че се водят за нормална кожа. Като ми свършиха си взех на Нютроджина, има ефект с/у черни точки, но и гелът, и скраба са по-слаби от тези на Гарние.

Не е съвсем по темата,но най-доброто ексфолиране постигам със сода бикарбонат.....това вместо запис Embarassed,но съм пробвала почти всичко на пазара и това  си ми е винаги резервния вариант/задължително има място в банята/........Отделно,че я ползвам и като добавка в шампоана/за дълбоко почистване-сваля всякакви наслоявания-къна,стилизанти/.....и против изпотяване......абе,наистина евтино и ефикасно.....
И аз съм ползвала преди време, но ме е страх да не пресуша кожата, а и отдавна не съм се сещала.
Сода винаги гледам да имам големи количества в къщи, сода+оцет отпушва канала, със сода се мият плота и плочките около мивката, слагала съм и в прането п/в петна и за омекотяване на дрехите. Преди време съм ползвала и за избелване на зъбите, но трябва да се внимава да не се надраска емайла.

# 28
  • София/Дружба

от Кауфланд за 1,50 лв.
не съм и очаквала, че ще стане толкова хубав цвета с толкова евтина боя (досега съм се боядисвала в салон с бои на BES, Кеune, Matrix, както и в къщи с далеч по-скъпи бои)

# 29
  • София
а снимка може ли? Wink

някой ползвал/доволен от това?

http://goldenshop.bg/details.php?id=212&bid=

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 19:30 от Аня♥♥

Общи условия

Активация на акаунт