Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 888
  • 780
  •   1
Отговори
# 120
Пиша, само за да изкажа възхищението си от всички, които са тук и успяха да направят статистиката на МОМН!!! Не знам от къде и кой я е правил или как я е получил, но това е ВЕЛИКО! Точно такъв урок им трябва на Министерството и на цялата им гилдия! Една статистика, която я има и се прави за не повече от няколко часа, да държат 10 дни родители и деца в напрежение!Чудя се дали пък в понеделник Игнатов няма да прочете точно това, което беше публикувано тук, щом имат и графиката Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ама за лечение /или пък за линчуване, може би/ е умът измислил формулата!
От сърце пожелавам успех на децата ви и да се сбъднат желанията за прием.
Спокойна вечер и приятни почивни дни, а съм сигурна, че от МОМН няма да спят спокойно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 121
  • София
Не знам за вас, обаче аз вече си изтрих файлчето с некачвана информация, за да се приведа в тон с "истината". Неудобно ми стана някак.

# 122
Бясна мама, подкрепям ви напълно и пожелавам на детето да успее на 1-во желание!  Peace Разбирам ви всички близки от семейството, и сигурно бих била в същото състояние, ако се беше случило на мен. Искрено ви пожелавам да се справите успешно с тази неприятна ситуация и да успеете да осъдите МОМН, защото го заслужават.   Peace

На ваше място обаче бих се опитала да запазя самообладание и здрав разум. Емоциите в този случай не са най-доброто. Повече мисъл и по-малко емоции биха били от полза.  Hug Hug

# 123

Ще умра от смях. Няма изтичане на информация, защото никой нищо не е качвал?  newsm78

Ама и журналята са еднииии
Този сладур как не разбра, че не е изтекла статистика.
Не може да изтече нещо което не е наливано.
Не се ли сетиха, че търпението на родителите информатици ще се изчерпи.
Самите деца имат по-голяма грамотност от ИТ в държавната администрация.

# 124
За мен няма значение кой качвал, снемал и прочее. Важното е, че постепенно започна да се вдига шум, щото той министърът твърди, че и формулата била " някаква". Притеснява ме само, че и около премахването на приема в 5 клас на МГ в началото се вдигна медиен шум, но после нещата заглъхнаха. Но пък сега са засегнати мноооого повече деца и се надявам проблемите да не бъдат покрити за пореден път.
Виж, по-интересно ще стане ако г-н министърът извади статистика, която се различава от форумската. Thinking

Не знам за вас, обаче аз вече си изтрих файлчето с некачвана информация, за да се приведа в тон с "истината". Неудобно ми стана някак.
Какво си изтрил като то нищо не е качвано и следователно не е сваляно?  Mr. Green

# 125
Сладур 6+

# 126
  • София
liebesbaer, неуморна като пчеличка с новите теми! Heart Eyes

Нямам думи за хакването на седмокласната ни поща и изобщо за поведението на МОН..... newsm11

# 127
Бясна мама, подкрепям ви напълно и пожелавам на детето да успее на 1-во желание!  Peace Разбирам ви всички близки от семейството, и сигурно бих била в същото състояние, ако се беше случило на мен. Искрено ви пожелавам да се справите успешно с тази неприятна ситуация и да успеете да осъдите МОМН, защото го заслужават.   Peace

На ваше място обаче бих се опитала да запазя самообладание и здрав разум. Емоциите в този случай не са най-доброто. Повече мисъл и по-малко емоции биха били от полза.  Hug Hug
Емоции няма. А и какво мога да измисля повече от това?
Чакаме 1 класиране и стискаме палци, което не значи, че трябва да приемаме ситуацията за нормална.

# 128
Емоции няма. А и какво мога да измисля повече от това?
Чакаме 1 класиране и стискаме палци, което не значи, че трябва да приемаме ситуацията за нормална.

Няма какво да измислиш, трябва ви читав адвокат (тези на МОМН са големи лисици!).
 И много шум, за който ние всички тук можем да помогнем. Simple Smile Само не го взимайте навътре - нека детето се убеди, че справедливостта не е химера. Има хора които го разбират, подкрепят и се борят за каузата.  Peace

# 129
Това е и идеята.

# 130
Поздравления и успех на децата ви!
Голям смях с тоз' "ЕГИПТОЛОГ", голям Joy
Явно не случайно го изгониха навремето от СУ....

# 131
  • Там, където ме обичат
liebesbaer, неуморна като пчеличка с новите теми! Heart Eyes

Нямам думи за хакването на седмокласната ни поща и изобщо за поведението на МОН..... newsm11
Mr. Green

# 132

Ще умра от смях. Няма изтичане на информация, защото никой нищо не е качвал?  newsm78

Но пък проверявали сигнала  Joy

# 133
Нямам думи-вместо да си признаят продължават да доразмазват и без това вече добре омазаното.

# 134
  • Варна
Аз лично не виждам противоречие в думите на МОМН.  Mr. Green Статистика не е качвана и изтичала, ние си я направихме сами. "Презентациите" за понеделник не са хакнати, нека си работят спокойно.

Леко се подминава малката подробност, че сайта им беше с точно никаква защита и не представляваше никакъв проблем да се "изчоплят" оценките от там. Да добавя и гафа със "123 or egn", който си отлежаваше от миналата година (явно миналата година не са чели във форума).

Поздравления и адмирации за всички родители, които дигат шум и показват, че не сме стадо, което всеки може да води за носа както намери за добре!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт