Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 901
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Някой знае ли какво стана с репортажа по БНТ 2?
Знаем, знаем...
Даже за свалените файлове говорят. Mr. Green
http://bnt.bg/bg/productions/141/edition/23621/bylgarija_19_30_n … a_bnt2_8_uni_2012

Още в началото на емисията.

# 106
Please.....
И аз не знам как да си сваля файла с "форумската" статистика!!!
Моля ви, искам някой да ми я изпрати адрес boriana.dan@gmail.com

Благодаря!

# 107
Мерси Дидева, сега ще го гледам. Simple Smile

Анонсът е страхотен - "шестиците по новата формила са невъзможни".

# 108
liebesbaer ,благодаря ти smile3525, в същият момент и аз го намерих , Грийн и на теб чудех се къде съм го виждала, ама аз като не влизам в сайта на софийското Рио  Laughing

# 109
На мен ми хареса, че е " получен сигнал" за изтекла статистика.  Mr. Green

# 110
# 111
..............................
.....................някак ми е трудно да приема че квотите по полов признак са обективно необходими точно за средното образование. А ако няма обективна необходимост, то тогава си е чиста дискриминация според Закона.

Съжалявам че ви занимавам с това, но ми е криво за усилията, които детето положи. Ако не беше такава притеснителна и не се паникьосваше на изпити, сега нямаше да е в такова положение.

Ох, любимата ми тема за квотите по полов признак.
Писала съм го преди, ще го напиша и сега. И сега след близо 30 години още усещам гадния им вкус. Имаш пенис - успяваш, нямаш - да го д........... Имам син, приет в училище без квоти и пак съм против тях. Никой и нищо не може да ме убеди в ползата им. Този свят обаче все още е мъжки и това е......

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 00:05 от Dincho

# 112
Хахаха... Това не е ли форумската снимка?  Joy Joy Joy
Те направо си четат тук по цял ден, пък после била изтекла информация.... Joy

# 113
На мен ми хареса, че е " получен сигнал" за изтекла статистика.  Mr. Green

Според МОМН няма изтичане на информация. Joy
Според тях тава информация не е качвана и в момента проверяват сигнала.  Rolling Eyes

# 114
Русалке и другите мами-поетеси,  newsm20

Благодаря за светлия дух, който внасяте в темата!   bouquet

Добре, де, всяка наша тема е пример колко много свестни, отговорни, морални хора има - как пък в МОН са ги сбрали само малоумници или явно по кретения ги подбират, че да могат такива кат "другаря министър"и онова нещо зам-министърката да си вършат малоумията без съпротива от никой мислещ. Съгласна съм, че трябва да отстояваме правата си и да не оставяме нещата така, но ето - след вчерашния красноречив репортаж на Нова, министърът се държи все едно не са обявили в национална медия, че министерството му са сътворили гаф - тях нищо не може да ги събори  Tired
Наистина съм очарована, че се намериха толкова много хора, които вникнаха в гафа на "умните глави" от министерството.
За съжаление нито една държавна институция която трябва да обърне внимание на сигналите за нарушени права не реагира.
Омбудсмана който трябва да се намеси в такива случаи може да ни приеме най-рано на 15.06.2012г.за да го запознаем със случая, вместо да се самосезира и да принуди министъра да преразгледа методиката преди да започне първо класиране.
Спомням си за подобен случай, когато Даниел Вълчев си призна гафа и преизчислиха оценките.
Според мен все още има шанс Сергей Игнатов да прояви някакво достойнство и признае гафа, макар че почти не вярвам.
Направих си труда да преизчисля оценките към справедлива скала /формула //бр.точки-18 по3 делено на 82 плюс 3/ и ако видите как се разместват пластовете сред първите 100 резултата свят ще ви се извие.
Например дете от 41 място се качва на 9/от 71 на 25/ при балообразуване за математически гимназии.
Предстои на 7 класничката да го направи и за езиковите гимназии.

# 115
  • София
Хахаха... Това не е ли форумската снимка?  Joy Joy Joy
Те направо си четат тук по цял ден, пък после била изтекла информация.... Joy

Toчно  Joy

# 116
наистина назрява голям скандал, но ще видите ,че до понеделник не само ще са измислили как да се измъкнат от това положение,ами и така ще направят ,че едва ли не всичко е в наша полза, ще видите Thinking

# 117

Съучениците на дъщеря ми биха окчаствили като "секси".  Laughing

# 118
  • София
Така се получава когато някои хора живеят в 21 век, а други още строят пирамиди  Laughing

# 119

Ще умра от смях. Няма изтичане на информация, защото никой нищо не е качвал?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт