Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 959
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Единия е този:
http://sedmoklasnici.files.wordpress.com/2011/06/hppscan9011.pdf

както и този снимания с телефон от една майка.

Не съм сигурна че разбирам инфото във файла. Под "натрупани честоти" какво се разбира - относителното място ли?

Ако е относителното място - мястото само в списъка на момичетата ли е или от общия списък. Не знам дали стана ясно, но примерно ориентировъчно в колонка 2010 г. пише 500. Това означава че последното класирано момиче е около 500-тен номер от списък само с момичетата или е около 500-тен номер в списъка с всички деца.

Вероятно в списъка само с момичета.

# 91
Привет! Да се включа и аз с благодарности за ценната информация. Днес цял ден ви чета и се информирам. Наистина благодаря за дългоочакваната статистика - моята дъщеря е в първите 500, което мисля, че ни дава шанс за често споменаваната СМГ.
И аз съм утре на консултация във Веди - 15 часа. Както разбирам има и други часове - което означава, че няма да сме всички накуп; и без това се чудех как така - пак в кинозалата всички.
Успех на всички! По малко тревоги за нас и децата ни!

# 92
  • София
Ето линк към заявлението
http://dox.abv.bg/files/listtree
Като изляза обаче от пощата, дава несъществуващ файл newsm78

Качих го в  абв, в DOX-a, влизате с паролата и всичко ще е ок

# 93
Единия е този:
http://sedmoklasnici.files.wordpress.com/2011/06/hppscan9011.pdf

както и този снимания с телефон от една майка.

Не съм сигурна че разбирам инфото във файла. Под "натрупани честоти" какво се разбира - относителното място ли?

Ако е относителното място - мястото само в списъка на момичетата ли е или от общия списък. Не знам дали стана ясно, но примерно ориентировъчно в колонка 2010 г. пише 500. Това означава че последното класирано момиче е около 500-тен номер от списък само с момичетата или е около 500-тен номер в списъка с всички деца.

Страничките от другия линк са две - за момичета и момчета. Simple Smile През 2010 г. последното по бал момиче/момче е било на това място. Всичко е ориентировъчно, защото класирането не зависи само от баловете, а и от желанията.

# 94
  • гр. София
Ето линк към заявлението

Качила съм го в пощата в абв, в DOX-a

Несъществуващ файл или папка.  Simple Smile

# 95
  • София
Ето линк към заявлението

Качила съм го в пощата в абв, в DOX-a

Несъществуващ файл или папка.  Simple Smile
Натискаш вход и влизаш с паролата Embarassed

# 96
  • София
Скрит текст:
                     ДО
                        ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
                        НА ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ
                        КЪМ РИО ……………………….

ЗАЯВЛЕНИЕ

за участие в първи(трети) етап на класиране след положени изпити за приемане в държавните и в общинските училища след завършен VII клас

От...

ЕГН                                  пол   м   ж   входящ номер                     

пощенски код            
Живущ/а: област......................................................,           община......................................................................, 

гр./с. ....................................................,

ж.к./ул. ................................................................................№ .........., бл. ......., вх. ...., ет......, ап......,

телефон за контакти:  ................................................

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН/ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ,

А. След успешно положени приемни изпити:
                                  Оценки
                             с думи              с цифри
1. .....................................................................    ………………………   …………………
2. .....................................................................    ………………………   …………………
3. .....................................................................    ………………………   …………………
4. .....................................................................    ………………………   …………………
5. .....................................................................    ………………………   …………………
6. .....................................................................    ………………………   …………………

Б. Документ, удостоверяващ правото по чл. 14, ал. 4 от Наредба № 11/28.03.2005 г. за ползване на резултата от националния кръг на състезанията за решаване на тестове по български език и литература и по математика.
1. .......................................................... № ............../.................20     г.
      (вид на документа)             (дата)
Класиран(а) на националния кръг на състезанията за решаване на тестовете по .......................................................... на ...................... място, с резултат  ..........................................
(български език и литература и/или математика)     (І, ІІ или ІІІ)                         (с думи и с цифри)
В. Документ, удостоверяващ правото по чл. 14, ал. 5 от Наредба № 11/28.03.2005 г. за ползване  на резултат отличен (6) вместо резултат от приемен изпит по съответния учебен предмет за учениците, включени в окончателния състав на националния отбор, определен за участие в международна олимпиада.
1. .......................................................... № ............../.................20     г.
      (вид на документа)             (дата)
Включен(а) в окончателния състав на националния отбор, определен за участие в международна олимпиада по …………………………….. ………………………………………..
                                                  (математика)                
Г. Удостоверение за завършен VII клас
№ .........................../.................2011 г., училище................................................................................
         (дата)               (наименовение и населено място)

Желая да участвам в класирането в следните училища на територията на РИО, гр. ...................................................
Поредно желание   Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия   КОД
1.         
2.         
3.         
4.         
5.         
6.         
7.         
8.         
9.         
10.         
11.         
12.         
13.         
14.         
15.         
16.         
17.         
18.         
19.         
20.         
21.         
22.         
23.         
24.         
25.         
26.         
27.         
28.         
29.         
30.         
31.         
32.         
33.         
34.         
35.         
36.         
37.         
38.         
39.         
40.         
41.         
42.         
43.         
44.         
45.         
46.         
47.         
48.         
49.         
50.         
51.         
52.         
53.         
54.         

Подпис на ученика/чката:      ............................
Родител/настойник: .............................................................................      ............................
(име, фамилия)                   (подпис)
Приел заявлението: .............................................................................      ............................
(име, фамилия)                   (подпис)
Гр./с. ........................................
Дата : .......................................

Забележки:
1. Броят на желанията за класиране не е ограничен.
2. Кандидатът участва в класирането с по-високия резултат:
- по чл. 14, ал. 4 от Наредба № 11/28.03.2005 г. - резултата от националния кръг на състезанията за решаване на тестове по български език и литература и по математика или резултата от положените приемни изпити по български език и литература и по математика;
- по чл. 14, ал. 5 от Наредба № 11/28.03.2005 г. – отличен (6) вместо резултат от приемен изпит по математика за учениците, включени в окончателния състав на национален отбор, определени за участие в международна олимпиада.
3. За класиране в училищата на територията на всеки регионален инспекторат по образованието се подава отделно заявление в съответния инспекторат.
4. Кодовете и входящият номер се попълват от длъжностното лице, което приема заявлението!
5. При несъответствие между текста на пълното наименование на училището, профила или специалността от професията и на кода, водещ е текстът!

# 97
  • София

Утре съм на консултация във Веди, има ли и други?

[/quote]

И аз -от 10:00ч.

# 98
  • Mladost
liebesbaer , уникална си !

благодаря ви форумки  невероятен дух, хъс и просветление струи от вас. мн мн полезна информация особено за мами от малките градове като моя  милост.  bouquet

# 99
Зявлението го има официално качено Simple Smile в сайта на РИО-София: http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2012_docs/zaiavlenie.doc

# 100
http://chereshkata.novatv.bg/news/view/2012/06/08/31625/%D0%98%D … %BD%D0%B8%D0%BA-/
Репортажа на Нова от тази вечер.
Някой знае ли какво стана с репортажа по БНТ 2?

# 101
  • София
Повдигането на завесата си е форумски цитат, явно ни четат Wink
И за едното повдигане да чакаме чак понеделник Joy

# 102
http://chereshkata.novatv.bg/news/view/2012/06/08/31625/%D0%98%D … %BD%D0%B8%D0%BA-/
Репортажа на Нова от тази вечер.
Някой знае ли какво стана с репортажа по БНТ 2?

В този репортаж вече се изяснява гафа на МОМН, поне за тези, които сме на пангара. Simple Smile
А БНТ2 не съм гледала, но ако има репортаж по темата, не бих пропуснала.

# 103
Прегледах файловете. Девойката почти със сигурност няма да влезе във ФЕГ доколкото разчитам информацията. Ако нямаше квоти, щеше да влезе.

Преди няколко теми писах, че не ми се струва честно момчетата да влизат с бал по-нисък с единица от момичетата, но повечето мнения бяха че няма такива разлики. Доколкото чета справочника, миналата година във ФЕГ точно това се е случило. И като гледам и без квоти не е имало опасност да станат девическа гимназия, защото има приети не малко момчета с висок бал. Просто ако нямаше квоти и всеки се класираше според представянето, а не и според пола, момичетата, по мои сметки, щяха да бъдат около две трети от общия брой.

При условие че досега, в две училища, детето е било все в класове, в които е имало две трети момчета и една трета момичета и никой не го е счел за ненормално, някак ми е трудно да приема че квотите по полов признак са обективно необходими точно за средното образование. А ако няма обективна необходимост, то тогава си е чиста дискриминация според Закона.

Съжалявам че ви занимавам с това, но ми е криво за усилията, които детето положи. Ако не беше такава притеснителна и не се паникьосваше на изпити, сега нямаше да е в такова положение.

# 104
  • София
Браво на НОВА!!!!! Дано да продължат да питат в централните новини и след понеделник, когато от малоуМОН няма да могат да се оправдават с още необявена формула или статистики. Тея май наистина разчитат до понеделник да измислят разумно обяснение на очеизвадните си гафове - не са реални... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт