Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 846
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
drenski, доста по-точно ще изчислиш шансовете на дъщеря си, ако пресметнеш на кое подред място е по бал (виж линка, в червено на първа страница) и погледнеш в справочника на Ню имперс (злополучните странички), които показват на кое място е било последното прието момиче в предходните години. Има ги за всяко у-ще по отделно. Не са трудни сметките, ако не си ме разбрал - някои по-назад в предходните страници беше обяснил как се правят - прочети.

Моят съвет е да пишете всички у-ща по реда на желанието, защото не се знае какъв ще е избора на другите деца, понякога е възможно влизането с единица-две по-нисък бал.  Успех на детето. bouquet

# 421
Бях на тази страхотна сбирка и искам от сърце да благодаря за прекрасната компания, отличния избор на място и приятното и ползотворно изкарване  bouquet

Относно въпросите на хората от рода" дали ще стигне бала на детето ми да влезе тук или там",  мили родители, няма кой да ви отговори на този въпрос, още по-лошо, може дори да ви подведе. Затова пишете желанията си, както наистина ги искате, а компютърът ще ви класира в първото желание, за което стига балът на детето ви!
Успех на всички дечица да бъдат приети там, където наистина най-много искат!

# 422
Бясна мама, не си права за тройката и излишно се самонавиваш. Не е редно да е на 25т при положение, че ученикът се явява само на модул1 за който максимумът точки е 65. Не всички деца се напъват за 100т, защото не им е необходим. София не е България-не правете изводи от нея, а само за нея.В много от градовете в провинцията е достатъчно добро представяне на  модул1 за да се класират в местни гимназии. Представи си как се мотивират такива ученици. Поздравления за вашите деца, за усиления труд и успех в класирането. А вие всички мами, се гордейте с тях Peace

Какво значение има в кое населено на България е училището?!? Нима ДОИ/Държавните образователни изисквания/ не са еднакви, нима не се обучават по една и съща система, с едни и същи учебници. Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора... нямат ли конкурентни гимназии? Вярно, в София са повече децата, но има елитни училища във всеки едни град. А има и училища където могат да се запишат и само с дипломата за завършен 7 клас. Това обаче не означава, че трябва да решават само елементарните задачи, повечеот от които са за 5-6 клас.

# 423
Искам и аз помощ, но не за бал, а за задача, с която дъщеря ми не може да се справи-

Външно за ромба ABCD, с който ъгъл BAD=40 градуса, е построен квадратът DCPQ.Ако О и О1 са пресечните точки на диагоналите съответно на ромба и квадрата, намерете големината на ъгъл DO1O в градуси.  
 Благодаря ви!

# 424
А къде бяха злополучните странички, че не се сещам?

Sunnynon Няма да ме подведете, защото ние сме решили вече как да подредим желанията. Попитах с надежда, че мога да разсея неизвестността, която си е мъчителна. Но съъм съгласен, че едва ли някой може да я разсее. Пък и какво ще стане, ако всеки започне тук да пита - а нашите шансове какви са, а нашите... ?
За компенсация някой ден ще ви изсвиря Котешкия марш на четири ръце Simple Smile

# 425
Там тя е хиляда четиристотин шейсет и някоя си в общото класиране, а грубата ми сметка е, че местата за момичета в т нар. елитни гимназии са около 550.

Не е възможно, колко е сбора от оценките от матурите по БЕЛ и МАТ?

# 426
Там тя е хиляда четиристотин шейсет и някоя си в общото класиране, а грубата ми сметка е, че местата за момичета в т нар. елитни гимназии са около 550.

Точно 10,5

# 427
Здравейте мами! Hug
Искам да ви питам вашите деца какво ще купуват на класните ръководители?
събират по 10 лв. за подарък, но какъв ще е незнам newsm78

Нашите събират по 5 лв, но някои деца просто не искат да дадат, но това не е, че нямат възможност. Тя смята че около 1/2 от класа ще даде пари за класната. Дъщеря ми просто се чуди какво ще вземат, защото така се събират около 80 лв, а другите паралелки, по нейна информация, са събрали над 200 лв. И затова реших да се посъветвам с вас какъв подарък може да се вземе с такава сума пари?

# 428

Точно 10,5

В интервала от 10.5 до 12.00, т.е преди дъщеря ти, има 1110 деца, от които са 828 момичета.  Laughing
Ориентировъчно е, защото не разполагахме с разделението по пол и използвахме миналогодишното съотношение момичета/момчета. Може да има и други деца с равен бал, но..... предполагам ще ти сввърши работа.  Wink

# 429

Точно 10,5

В интервала от 10.5 до 12.00, т.е преди дъщеря ти, има 1110 деца, от които са 828 момичета.  Laughing
Ориентировъчно е, защото не разполагахме с разделението по пол и използвахме миналогодишното съотношение момичета/момчета. Може да има и други деца с равен бал, но..... предполагам ще ти сввърши работа.  Wink

Благодаря! Много сте мили всичките. Хубава вечер Simple Smile

# 430
  Прибрах се. Срещата беше чудна! Говорихме много, аз както винаги малко повече  Blush, разбрах нещата които не ми бяха ясни, но най-вече се запознах с наистина страхотни жени! Беше ми изключително приятно, мили дами, и се надявам да повторим след първо класиране  Mr. Green.

*SunshineT*, пиши ми на лични ако още не са ти пратили файла.

Лека вечер на всички   bouquet!

# 431
Може ли някой да ми прати този ценен файл на RobotIT, защото не можах да си го сваля преди да хакнат пощата? Praynig Praynig Praynig Praynig tedeto_555@abv.bg
Пратиха ми я.Благодаря много на Benighted   bouquet

# 432
Искам и аз помощ, но не за бал, а за задача, с която дъщеря ми не може да се справи-

Външно за ромба ABCD, с който ъгъл BAD=40 градуса, е построен квадратът DCPQ.Ако О и О1 са пресечните точки на диагоналите съответно на ромба и квадрата, намерете големината на ъгъл DO1O в градуси.  
 Благодаря ви!
diagonalite sa i aglopolovq6ti no pri kvadrata imame pravi agli sledva triagalnik DO1Ce pravoagalen i ravnobedren sledva O1DC = DCO1 = 45 svarzva6 O1 i O i vijda6 4e o1o e simetrala na DC (ot DCO1 ravnobedren) no v ravnobedren triagalnik simetralata e i aglopolovq6ta sledvaDO1O = CO1O = 90/2 = 45
sorry 4e ne pi6a na kirilica

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 19:14 от Pospalanka...zzz

# 433
мисля, че имам страхотен напредък след обработването на толкова много информация #Crazy #Crazy #Crazy
въпреки, че съм предимно читател, реших да споделя прозрението си, защото ме изпълва със задоволство от самата мен, а и очаквам да ме поправите, ако съвсем съм оплела конците!!

та прозрението е във връзка с класирането и подаването на документи - ако на 1-во класиране ни класират по първото ни желание - записваме се. ако на 1-во класиране ни класират по второто желание - или се записваме (защото сме си променили решението) или подаваме заявление в училището по първото ни желание (!!!защото там искаме повече) за участие във второ класиране!!! Laughing Laughing Laughing
т.е. логиката на подаване на заявлението за 2-ро класиране е, че се подава в училището, което искаш повече, от това, на което си класиран, с идеята, че ще има незаписали се от 1-во класиране и имаш шанс и за това у-ще!!!

# 434
  • София
мисля, че имам страхотен напредък след обработването на толкова много информация #Crazy #Crazy #Crazy
въпреки, че съм предимно читател, реших да споделя прозрението си, защото ме изпълва със задоволство от самата мен, а и очаквам да ме поправите, ако съвсем съм оплела конците!!

та прозрението е във връзка с класирането и подаването на документи - ако на 1-во класиране ни класират по първото ни желание - записваме се. ако на 1-во класиране ни класират по второто желание - или се записваме (защото сме си променили решението) или подаваме заявление в училището по първото ни желание (!!!защото там искаме повече) за участие във второ класиране!!! Laughing Laughing Laughing
т.е. логиката на подаване на заявлението за 2-ро класиране е, че се подава в училището, което искаш повече, от това, на което си класиран, с идеята, че ще има незаписали се от 1-во класиране и имаш шанс и за това у-ще!!!

Не, подаваш заявление за участие във второ класиране в училището, в което си класирана, например
първо желание 91 ЕГ
второ желание СМГ

Ако на първо класиране ви е стигнал балът за СМГ, отивате там /в СМГ/ и подавате заявление за участие във второ класиране. Ако случайно й стигне балът за 91 ЕГ на второ класиране се записвате там. Ако не стигне се връщате и се записвате в СМГ.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт