Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 874
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
borianayordanova, при нас са вписани като текущи оценките от 1-ви модул.

При нас също от 1-ви модул и мнооооого са ги гледали.

Какво означава, че много са ги гледали?
До колкото разбирам само в нашия град или цялата област (надявам се да разбера) се вписва втората /за кандидатстване/ оценка.
Благодаря ви за информацията.  bouquet

Ами според тези оценки ги изпитваха допълнително и до последно не им казваха колко ще им оставят. Все се чудеха и маеха. Все едно не им бяха достатъчни толкова много оценки през цялата година, участието, старанието и ученето на децата... 

# 496

До колкото разбирам само в нашия град или цялата област (надявам се да разбера) се вписва втората /за кандидатстване/ оценка.

А децата които не са решавали втори модул, на тях каква оценка им пишат.

# 497
Мами погледнете, имаме 27 гости и 2 скрити участника-може би ни гостуват другарите и другарките от МОН.

# 498
  • Пловдив
Бал за природоматематически или технологичен профил, за професионалните училища - 29.035. Момче. Пловдив.

С този бал може да влезе в някои от паралелките на МГ или ПГ по електротехника и електроника, а там закрити няма да има.

# 499
  • София
Мами погледнете, имаме 27 гости и 2 скрити участника-може би ни гостуват другарите и другарките от МОН.

newsm08 Да ги ожалиш, много им е дълъг работният ден!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 500
  • София
Ден ме няма и ви изтървах, срещата пропуснах, дано утре наваксам с четенето. Кога е пресконференцията и къде ще я гледаме?

# 501
Здравейте. Виждам, че страстите малко се укротиха или е по-скоро затишие в очакване на утрешния ден. Използвайки този момент, реши да споделя нещо с вас. В далечните 1984-1985 години СМГ имаха прием на 8 паралелки от 8 клас, всяка с не по-малко от 32 ученика и отделен прием от 5-ти клас.  СМГ винаги е било едно от най-желаните училища, това не е модната линия за последния сезон. Факт е, че и сега има много деца, които обичат математиката и по един или друг начин са доказали способностите си. ТЕ ИСКАТ ДА УЧАТ и да се развиват в тази насока. Много деца сега треперят, дали компютъра ще ги класира в заветната паралелка с немски език. И това не е от сега. Защо не открият поне още една паралелка???От онези години до сега сградата не се е променила, нито двора, дори и физкултурния салон. Имаше място за всички и учители имаше.
Не очаквам отговор, потресена съм от факта, че не се търси решение. Защо тези деца трябва да търсят компромисен вариант тази или онази гимназия.
Има училища, които "събират децата от улицата" и не могат да ги накарат да четат, а за тези, които искат да учат, има около десетина училища, даващи им възможност за развитие.
Въпроси много и най-често стигам до отговора - няма ..... воля!

# 502

Аз излизам като скрит участник, за което се извинявам. Не е заради тази тема. Отдавна съм с такива настройки по ред причини, които не ми се обсъждат.

Аз си мисля за нещо друго - освен медиите защо не се организирате тези от вас, които са най-ощетени или най-наясно с гафовете и не поискате една среща с Дамянова другата седмица. Може пък и да излезе нещо смислено от това. Иначе само си пишем във форума. Не знам дали от МОН четат тук, но силно се съмнявам да го правят, т.е. е много вероятно министерството да не разполагат с адекватна обратна връзка за мнението на родителите.

Доколкото съм чувала Дамянова е диалогичен човек. Стига човек да стигне до диалог с нея, разбира се. Но може и да бъркам. Все пак не я познавам лично.

Но министърът по ТВ-то беше  Sick.

# 503
В далечните 1984-1985 години СМГ имаха прием на 8 паралелки от 8 клас, всяка с не по-малко от 32 ученика и отделен прием от 5-ти клас.  СМГ винаги е било едно от най-желаните училища, това не е модната линия за последния сезон. Факт е, че и сега има много деца, които обичат математиката и по един или друг начин са доказали способностите си. ТЕ ИСКАТ ДА УЧАТ и да се развиват в тази насока. Много деца сега треперят, дали компютъра ще ги класира в заветната паралелка с немски език. И това не е от сега. Защо не открият поне още една паралелка???От онези години до сега сградата не се е променила, нито двора, дори и физкултурния салон. Имаше място за всички и учители имаше.
Не очаквам отговор, потресена съм от факта, че не се търси решение. Защо тези деца трябва да търсят компромисен вариант тази или онази гимназия.

Не чакайте отговор, той е написан  Simple Smile Не е липса на воля, а както казвате "сградата не се е променила, нито двора, дори и физкултурния салон".  В онези далечни години се учеше до 11 клас и приема на малките, от пети до седми клас, не беше по четири паралелки на година. В момента школите по математика и информатика се провеждат обикновено в събота, защото няма свободни стаи в учебните дни.

# 504
Здравейте. Виждам, че страстите малко се укротиха или е по-скоро затишие в очакване на утрешния ден. Използвайки този момент, реши да споделя нещо с вас. В далечните 1984-1985 години СМГ имаха прием на 8 паралелки от 8 клас, всяка с не по-малко от 32 ученика и отделен прием от 5-ти клас.  СМГ винаги е било едно от най-желаните училища, това не е модната линия за последния сезон. Факт е, че и сега има много деца, които обичат математиката и по един или друг начин са доказали способностите си. ТЕ ИСКАТ ДА УЧАТ и да се развиват в тази насока. Много деца сега треперят, дали компютъра ще ги класира в заветната паралелка с немски език. И това не е от сега. Защо не открият поне още една паралелка???От онези години до сега сградата не се е променила, нито двора, дори и физкултурния салон. Имаше място за всички и учители имаше.
Има училища, които "събират децата от улицата" и не могат да ги накарат да четат, а за тези, които искат да учат, има около десетина училища, даващи им възможност за развитие.

Подкрепям!

# 505

Аз излизам като скрит участник, за което се извинявам. Не е заради тази тема. Отдавна съм с такива настройки по ред причини, които не ми се обсъждат.

Аз си мисля за нещо друго - освен медиите защо не се организирате тези от вас, които са най-ощетени или най-наясно с гафовете и не поискате една среща с Дамянова другата седмица. Може пък и да излезе нещо смислено от това. Иначе само си пишем във форума. Не знам дали от МОН четат тук, но силно се съмнявам да го правят, т.е. е много вероятно министерството да не разполагат с адекватна обратна връзка за мнението на родителите.

Доколкото съм чувала Дамянова е диалогичен човек. Стига човек да стигне до диалог с нея, разбира се. Но може и да бъркам. Все пак не я познавам лично.

Но министърът по ТВ-то беше  Sick.
Официалното становище на МОНМ беше по темата да се мълчи и всичко да се отрича като родителски слухове.Среща с Дамянова се съмнявам да доведе до някакъв резултат-времето между излизането на резултатите и подаването на заявленията ще изтече.Обратна връзка няма.

# 506
Ден ме няма и ви изтървах, срещата пропуснах, дано утре наваксам с четенето. Кога е пресконференцията и къде ще я гледаме?
Не знам дали някоя медия ще предава директно.По-скоро ще я отразят като събитие.Иначе на 11.06.2012г от 11,00 часа на 7 етаж на МОНМ.

# 507
  • Попово

А децата които не са решавали втори модул, на тях каква оценка им пишат.

Автоматично получават 0 точки, изчисляват и получават втората оценка за кандидатстване. Именно тази оценка вписват при нас и се съобразяват с нея при оформяне на годишната.

# 508
  • Попово
Току що анонсираха представянето на резултатите по НТВ. В новините.

# 509
Току що анонсираха представянето на резултатите по НТВ. В новините.

E, какво казаха?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт