Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 826
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
СКъпи мами и вие татковци, които участвате моля ако някой има желание и възможност да се включи в раздухването на гафа с формулата моля да ми пише на ЛС.
Пиши ме и мен! Аз направо избеснях, като разбрах за какво е ощетена дъщеря ти!
Тази отнета точка е безумна  Twisted Evil
Разбирам, че в момента разискваме формулата, но повечето деца, на които са им отнети по 1/2 или 1 точка, явно са отнети "тенденциозно".

Момичета, ще ви стискам палци и ще се радвам да ви видя в медиите. Имате пълната ми подкрепа!  Hug Този е начинът да покажем, че в тази държава има гражданско общество.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 481
  • гр. София
Мами, сетих се за нещо по никое време.
Ако детето е прието в паралелка, в която в последствие се окаже, че не е запълнена и трябва да се закрие, какво се прави? newsm78
Доколкото ми е известно паралелките с под 18 деца се закриват, а децата се пренасочват в други,  близки до въпросното у-ще. Не помня обаче къде го четох.  Embarassed

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

Към незапълнени паралелки в "по-неелитни" у-ща.

На какъв принцип?
Примерно..приет с технологичен профил, но паралелката не събира 18 деца, в същото време в това училище хуманитарните паралелки са заети...къде отива и в каква паралелка? Кой го определя това?

http://www.marica.bg/show.php?id=83998
Според тази статия.

В друга незапълнена паралелка технологичен профил предполагам, дори да е в друго училище.  newsm78

# 482
  • София
СКъпи мами и вие татковци, които участвате моля ако някой има желание и възможност да се включи в раздухването на гафа с формулата моля да ми пише на ЛС.
Пиши ме и мен! Аз направо избеснях, като разбрах за какво е ощетена дъщеря ти!
Тази отнета точка е безумна  Twisted Evil
Разбирам, че в момента разискваме формулата, но повечето деца, на които са им отнети по 1/2 или 1 точка, явно са отнети "тенденциозно".

И ние сме от тези, на които им е отнето 1 точка само защото не е написал че параметъра а трябва да е различен от + - 2.  ooooh!
Момичета, ще ви стискам палци и ще се радвам да ви видя в медиите. Имате пълната ми подкрепа!  Hug Този е начинът да покажем, че в тази държава има гражданско общество.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 483
  • Попово
И аз с въпрос, заради несправедливост (според мен) в нашето училище. Кажете ми, моля ви, коя от двете оценки, които получиха като резултат децата - първата от І модул и втората с която се кандидатства, учителите вписаха на децата ви като текуща, и която е доста решаваща за годишната оценка по дадения предмет. При нас вписаха втората оценка (тази за кандидатстване) дори на деца които не са се явили на ІІ модул. Утре отивам да питам защо е тази несправедливост и затова питам как е на други места, за да имам основания да споря. Ще чакам да ми кажете, защото убедена съм вече са нанесени оценки от ВО. Ако не знаете, моля, попитайте децата. Благодаря ви много за отговорите на многото въпроси, които имах и намерих тук.

# 484
Ако детето е прието в паралелка, в която в последствие се окаже, че не е запълнена и трябва да се закрие, какво се прави? newsm78
Доколкото ми е известно паралелките с под 18 деца се закриват, а децата се пренасочват в други,  близки до въпросното у-ще. Не помня обаче къде го четох.  Embarassed

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

На какъв принцип?
Примерно..приет с технологичен профил, но паралелката не събира 18 деца, в същото време в това училище хуманитарните паралелки са заети...къде отива и в каква паралелка? Кой го определя това?

Според тази статия.

В друга незапълнена паралелка технологичен профил предполагам, дори да е в друго училище.  newsm78

В подобни паралелки балът е нистина много нисък и е приложимо основно в провинцията или за училища от покрайнините на София. Нямате база за подобни притеснения обаче. Какви са резултатите от НВО за които се притесняваш и за кое населено место?

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 22:51 от lady Green

# 485
Нито една от двете не е била вписвана при нас като текуща!

# 486
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
borianayordanova, при нас са вписани като текущи оценките от 1-ви модул.

# 487
  • Mladost
Кажете ми, моля ви, коя от двете оценки, които получиха като резултат децата - първата от І модул и втората с която се кандидатства, учителите вписаха на децата ви като текуща, и която е доста решаваща за годишната оценка по дадения предмет.

При нас не са вписвали като текущи нито една от двете оценки

# 488
  • Попово
Благодаря, la vida loca  bouquet
За кой град става въпрос?

Франческа, благодаря за отговора.  bouquet

АЗАЗbouquet

# 489
  • София
Дами, аз пак и пак гледах критериите за 24 зад.
Моля, тези, които са ощетени на 24 зад, като двете мами от днешната среща и други ( които са разгледали работите на децата си), ако си спомнят, да ми пишат на лс, точно за какво им е  отнета точка.
Искам да направя изслевдване и статистика на 24 зад.

# 490
Като текуща може да бъде вписана оценката от 1 модул.

# 491
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
borianayordanova, за София.

# 492
  • Пловдив
Доколкото ми е известно паралелките с под 18 деца се закриват, а децата се пренасочват в други,  близки до въпросното у-ще. Не помня обаче къде го четох.  Embarassed

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

На какъв принцип?

Според тази статия.

В друга незапълнена паралелка технологичен профил предполагам, дори да е в друго училище.  newsm78

В подобни паралелки балът е нистина много нисък и е приложимо основно в провинцията или за училища от покрайнините на София. Нямате база за подобни притеснения обаче. Какви са резултатите от НВО за които се притесняваш и за кое населено место?

Бал за природоматематически или технологичен профил, за професионалните училища - 29.035. Момче. Пловдив.

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 23:22 от Seaa

# 493
  • Пловдив

При нас също от 1-ви модул и мнооооого са ги гледали.

# 494
  • Попово

При нас също от 1-ви модул и мнооооого са ги гледали.

Какво означава, че много са ги гледали?
До колкото разбирам само в нашия град или цялата област (надявам се да разбера) се вписва втората /за кандидатстване/ оценка.
Благодаря ви за информацията.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт