Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 840
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
Там тя е хиляда четиристотин шейсет и някоя си в общото класиране, а грубата ми сметка е, че местата за момичета в т нар. елитни гимназии са около 550.

Не е възможно, колко е сбора от оценките от матурите по БЕЛ и МАТ?

Точно 10,5

В интервала от 10.5 до 12.00, т.е преди дъщеря ти, има 1110 деца, от които са 828 момичета.  Laughing
Ориентировъчно е, защото не разполагахме с разделението по пол и използвахме миналогодишното съотношение момичета/момчета. Може да има и други деца с равен бал, но..... предполагам ще ти сввърши работа.  Wink

Lady Green, мисля че си се заблудила за броя на децата в интервала от 10,50 - 12,00. Те са 1487 за 2012. За 2011 са 1110.  Simple Smile

Екстраполация   
Диапазон   2011 год. общ брой оценки   2012 год. общ брой оценки   2012 Мъже (прогноза)   2012 Жени (прогноза)
4-4.5   149   340   233   107
5-5.5   417   461   291   170
5.5-6   219   256   140   116
6-6.5   336   295   163   132
6.5-7   509   397   234   163
7-7.5   582   568   356   212
7.5-8   813   691   371   320
8-8.5   903   735   382   353
8.5-9   855   812   383   429
9-9.5   842   886   406   480
9.5-10   706   913   423   490
10-10.5   742   891   425   466
10.5-11 609   748   375   373
11-11.5 379   567   232   335
11.5-12 122   172   52    120
                                      828

Общо децата за 2012 май наистина съм ги объркала и са 1487, но не и мястото за момичета. Извинявам се, че не помня как се правеше скрийншот и го поствам в този вид (от файла на Ясмина), но мисля че не греша. Нека и някой друг да пресметне.  Praynig

Да, броят на момичетата е такъв - 828. Беше объркала само общия брой.  Peace

# 466
СКъпи мами и вие татковци, които участвате моля ако някой има желание и възможност да се включи в раздухването на гафа с формулата моля да ми пише на ЛС.

# 467
  • Пловдив
Мами, сетих се за нещо по никое време.
Ако детето е прието в паралелка, в която в последствие се окаже, че не е запълнена и трябва да се закрие, какво се прави? newsm78

# 468
Да, броят на момичетата е такъв - 828. Беше объркала само общия брой.  Peace

Събрала съм първата графа вместо втората  Embarassed, за което се извинявам.
Благодаря ти за корекциите.  Hug

# 469
  • София
Ако детето е прието в паралелка, в която в последствие се окаже, че не е запълнена и трябва да се закрие, какво се прави? newsm78

Е това ще е само за "неелитните" училища. Май в наредбата нищо не пише за това.

# 470
  • Пловдив

Е това ще е само за "неелитните" училища. Май в наредбата нищо не пише за това.

Да. Просто одеве докато преразглеждах резервните ни варианти и ми изникна този въпрос. Още повече, че според в-к Марица - за Пловдив, учениците са повече от обявените места в профилираните гимназии.

# 471
СКъпи мами и вие татковци, които участвате моля ако някой има желание и възможност да се включи в раздухването на гафа с формулата моля да ми пише на ЛС.

Покана за участие в предавания или..?  Rolling Eyes
Предложение от мен - пиши на лични на всички от темата, които са лично ощетени.  Големя шрифт и червения цвят са подходящи за привличане на вниманието.  Peace

# 472
  • София
Момичета, благодаря за хубавата компания!  Hug Радвам се, че Ви бях полезна.
aspasia, благодаря ти за хубавите думи. Определено ми липсваше, за да бъдем "ние с гайдите"  hahaha Мамите обсъждаха едни такива къдрави балове с много 3-ки, а La vida loka разби всички, като показа "универсален боец" в лицето на страхотната си щерка.  Heart Eyes За мен беше удолствието да им се кефя.  Hug Но ще има и следващ път, и за теб, и за другите мами, които не успяха да дойдат.  Peace

# 473
Доколкото ми е известно паралелките с под 18 деца се закриват, а децата се пренасочват в други,  близки до въпросното у-ще. Не помня обаче къде го четох.  Embarassed

# 474
  • София по рождение
Момичета, благодаря за хубавата компания!  Hug Радвам се, че Ви бях полезна.
aspasia, благодаря ти за хубавите думи. Определено ми липсваше, за да бъдем "ние с гайдите"  hahaha Мамите обсъждаха едни такива къдрави балове с много 3-ки, а La vida loka разби всички, като показа "универсален боец" в лицето на страхотната си щерка.  Heart Eyes За мен беше удолствието да им се кефя.  Hug Но ще има и следващ път, и за теб, и за другите мами, които не успяха да дойдат.  Peace
Благодаря на теб за организацията) Simple Smile

# 475
  • София
Доколкото ми е известно паралелките с под 18 деца се закриват, а децата се пренасочват в други,  близки до въпросното у-ще. Не помня обаче къде го четох.  Embarassed

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

# 476
  • гр. София

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

Към незапълнени паралелки в "по-неелитни" у-ща.

# 477

Какво означава пренасочват - останалите паралелки в елитните училища ще са попълнени вече.  newsm78 newsm78

Елитните винаги се запълват.  Mr. Green Ако си слушала изявленията на министъра, децата са повече от тези в обявените паралелки на държавнитете у-ща.

# 478
  • София
Пиши ме и мен! Аз направо избеснях, като разбрах за какво е ощетена дъщеря ти!
Тази отнета точка е безумна  Twisted Evil
Разбирам, че в момента разискваме формулата, но повечето деца, на които са им отнети по 1/2 или 1 точка, явно са отнети "тенденциозно".

# 479
  • Пловдив

Към незапълнени паралелки в "по-неелитни" у-ща.

На какъв принцип?
Примерно..приет с технологичен профил, но паралелката не събира 18 деца, в същото време в това училище хуманитарните паралелки са заети...къде отива и в каква паралелка? Кой го определя това?

http://www.marica.bg/show.php?id=83998
Според тази статия.

Общи условия

Активация на акаунт