Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 482
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен - да се включа преди да са ме почнали служебните задачки.
Вчера цял ден изкарахме на пикник край реката - толкова беше приятно и прохладно, като се върнахме в града щяхме да се сварим  Whistling
Ариел, добре дошла - и ние планувахме тази година да се разходим до Англия при приятели, ама мъжо се притеснява повече от мен, да не вземе да ми стане нещо - иначе аз веднага тръгвам  Mr. Green
Рошличка, успех на изпита  Hug
Гледам за моренце си говорите - тооолкова ми се ходи, дано да успеем да отскочим още няколко пъти до Гърция, най-близкия плаж ни е някъде на 180км.   grinning039
Анхела, ти май щеше да ходиш на мач от Европейското, или се бъркам?

# 181
Мами, имам един въпрос преди усещах бебето много често ,а сега някак си по-рядко нормално ли е ? И още нещо-каква е разликата между ранния и късния скрининг ...аз съм си правила само ранния и всичко беше ок.

# 182
Здравейте мами  Hug Не успявам да ви чета редовно,затова и по рядко се включвам.Сряда съм на преглед и се надявам най-после да видим пола на бебчо   #Crazy и да почна с покупките засега имам само едно одеалце което купих още като разбрах че съм бременна Embarassed.Една мама питаше за роклички с апликации ако е това което си мисля имаше доста модели в HM.Записах се за отворените врати за аг-варна за 27ми някоя мама ще ходи ли ?Сега ще звъня и в окръжна мисля че на 28ми беше там.Още не съм плажвала но не мисля да пропускам- с едно уточнение след 17часа ч хич не ми понасят жегите Laughing
Ами това е от мен засега ако не съм заровена в остъците от ремонта в къщи ще пиша след консултацията Mr. Green

# 183
Добро утро, момичета!
Започна се с жегата и благородно завиждам на мамите от морските градове.   Grinning
Дори без да влизам във водата...ей така само да го зърна поне и да ме лъхне морски бриз...ех, мечтиии!!!  grinning039
От вчера започна да ме наболява или по-скоро придърпва долу ниско в дясно корема. Тази сутрин се чухме с доктора и ми каза да направя един 10 дневен курс с нош-па, най-вероятно бебоката притиска матката или уретрата.
Чувствам болка и отзад към опашката-някоя мама беше споделила за крем с арника. Намерих този http://apteka.framar.bg/30007341/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BC … 100-%D0%BC%D0%BB- и  от вчера го ползвам, дано има ефект. Whistling
Това е от мен засега, хубава и положителна седмица на всички! Пазете се, стойте на сянка и си почивайте! Hug

# 184
mobsi83 Ние също сме се спряли на комбинирана без зимен кош и това матраче като го видях онзи път се замислих. После обаче се замислих пак  Mr. Green Може ли вместо матраче да се сложи някакво одеалце  newsm78

danaya80 Браво за прегледа  Hug Значи вече сте се обърнали, супер  Heart Eyes

hrisikИзчела си три теми  #Crazy  Mr. Green браво на теб  Crazy Hug

ROSALINDA: Нормално е да е по-малко шавливо, все пак му става все по тясно  Heart Eyes Важното е да го усещаш  Hug
Ето тук пише за скрининга Hug

http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 48&Itemid=103

mariya2709 значи си направила сефтето на покупките  Mr. Green честито  Hug

# 185
Chiki - в сряда съм на мач с мъжо в Лвив - Дания - Португалия  Mr. Green много се вълнувам

Ариел - за първи път в живота си премислям покупки  Mr. Green затова съм толкова ентусиазирана, ама и имам много време  Heart Eyes вече крайния списък ми е 1860лв   newsm44

Хриси - за мен за 580лв Навингтон беше най-добрият възможен вариант - но все пак я виж на живо  Heart Eyes

в петък пътувам за БГ  Grinning

днес чакам креватчето  Heart Eyes - да ви кажа едно исках - друго купих - исках подвижна решетка и колелца - а накрая ми беше по-важно да е стабилно и красиво  Mr. Green

единствените екстри са: 3 нива на матрак, дъска над чекмеджето (да не се вижда какво има вътре  Mr. Green) и махащи се пръчки на решетката  Blush

# 186
Fate продавачката в магазина освен матраче препоръча и друг вариант , а именно поставянето на одеалце (както си преположила и ти Simple Smile ), така че мисля , че и то ще бъде удачен вариант за нашите колички  Grinning
Сетих се да ви питам и нещо друго - какво мислите за иследването на този гестационен диабет , препоръчителни ли е  , в коя седмица и т.н.
Хубав ден на всички мами и техните сладурчета  Hug

# 187
Здравейте момичета:)
Не можах да се включа в миналата тема,защото заминах на море за една седмица.И тъй като вие си говорите точно за това,реших да се включа.Бях в Гърция,в тази част,която е близо до България.Шофирах си и в двете посоки,нямах проблем.Там се чувствах перфектно,аз съм в края на 6ти месец,може би затова Simple Smile.На плаж ходих сутрин рано,пекох се до 11.30 с висок слънцезащитен фактор.Водата беше страхотна,поне 2 пъти на ден влизах за по един час Simple Smile
Днес ми е 1ви работен ден след почивката и не се чувствам никак в настроение за работа Mr. Green.
Надявам се да отскоча до морето поне още веднъж Embarassed
Хубав ден на всички  bouquet

# 188
Fate продавачката в магазина освен матраче препоръча и друг вариант , а именно поставянето на одеалце (както си преположила и ти Simple Smile ), така че мисля , че и то ще бъде удачен вариант за нашите колички  Grinning
Сетих се да ви питам и нещо друго - какво мислите за иследването на този гестационен диабет , препоръчителни ли е  , в коя седмица и т.н.
Хубав ден на всички мами и техните сладурчета  Hug

Щом може, значи може и аз първо да пробвам така, иначе матрачетата не са скъпи, но ще се ползват точно 6 месеца /в нашия случай и по малко, понеже ще ни хване и зимата/, докато се в легнало положение, после вече мисля, че няма да трябват  Heart Eyes

Скрит текст:
Аз да ви кажа за дилемата ми от онзи ден с тениската на мъжо - дето я посиних  Blush
Е какво ли не пробвах, Вениш-мениш, от онези в зелените опаковки - гръцките, вчера всех и още един препарат за избелване ... еми не става ... сега ги накиснах в най обикновена белина ... и направо заблестяха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 189
  • Стара Загора
Мили мами,извинете за старата тема,но не е ли рано да ми оттичат краката,аз съм в 24-25 седмица в момента.Веднага започнаха да ми говорят за този албумин и аз се постреснах.Гинеколожката ми каза,че е  нормално,но все пак ще си пусна изследвания да ми е мирна главата,защото доста силно оттичат и се притеснявам.

# 190
Мили мами,извинете за старата тема,но не е ли рано да ми оттичат краката,аз съм в 24-25 седмица в момента.Веднага започнаха да ми говорят за този албумин и аз се постреснах.Гинеколожката ми каза,че е  нормално,но все пак ще си пусна изследвания да ми е мирна главата,защото доста силно оттичат и се притеснявам.
И аз го имам този проблем, но за албумина не се притеснявам избощо... Майка ми се е стресирала само и ме ръчка да ходя на лекар. Но според мен не е от него, защото имам познати, които имаха проблем с албумина и  отичаха целите ( лице, ръце, крака) При мен са само глезените и го отдавам на жегата. Минавам на безсолна диета от днес, поне ще пробвам, че обужавам сол  Embarassed . Дано се нормализират нещата при теб  Hug

# 191
Стаси, това за солта е категорично правилно! За пример мога да ти дам себе си - като ям малко по-солени неща предния ден, на другия ден се събуждам с пръсти на ръцете като понички. Това поне е единственото, което отича при мен за сега.

Някой пита за морската вода - във Варна още е хладна за къпане. Да не говорим, че като се скрие слънцето и направо си е за блуза с дълъг ръкав, без значение, че преди 5 мин си се потил здраво. Просто земята още е студена.

# 192
Цитат
И аз го имам този проблем, но за албумина не се притеснявам избощо... Майка ми се е стресирала само и ме ръчка да ходя на лекар. Но според мен не е от него, защото имам познати, които имаха проблем с албумина и  отичаха целите ( лице, ръце, крака) При мен са само глезените и го отдавам на жегата. Минавам на безсолна диета от днес, поне ще пробвам, че обужавам сол  Embarassed . Дано се нормализират нещата при теб  Hug

И аз съм в глезените и на друго място не ,поне засега ,ще пробвам с диета безсолна  Rolling Eyes

# 193
Благодаря за стиснатите палци момичета към 2 часа ще ходя да видя резултатите ама дълбоко се съмнявам да ме е вързало Simple Smile
Аз сега имам велик проблем обиколих половината бебешки магазини в града и никъде няма зелена пелена която да не е съвсем тънка ама да не е и супер дебела за зимата, то на повечето места няма зелени като цяло. А на повечето места щели да зареждат по дебели неща чак септември и се чувствам прецакана Simple Smile

# 194
  • Стара Загора
И аз мисля,че няма нищо защото сутрин като стана са ми добре краката.Но все пак ще си пусна изследвания.Иначе ми оттичат глезените и стъпалата,нищо друго.Дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт