Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 484
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Аз сега имам велик проблем обиколих половината бебешки магазини в града и никъде няма зелена пелена която да не е съвсем тънка ама да не е и супер дебела за зимата, то на повечето места няма зелени като цяло. А на повечето места щели да зареждат по дебели неща чак септември и се чувствам прецакана Simple Smile

Някъде он-лайн няма ли нещо такова ... ако мерна задължително ще ти кажа  Heart Eyes

# 196
  • Стара Загора
рошличка-в Аико има едни одеялца от полар,има зелено и са от полар,до 17-ти са на промоция.
Не знам дали ще стане,но ти слагам един линк:
http://www.aiko-bg.com/adlists/04.06.12/
На последната страница е.Simple Smile

# 197
Ехееееееее, сутринта писах първа и като гледам сега какво писане е паднало... явно съм си потътрила краката(пръстите) Mr. Green. То и бременоста ми така стана- една от моите приятелки е бремена и много се кефя  Laughing Сега чакам и другата да се похвали, че да имам с кой да си правя компания.

# 198
Това одеалце е идеален цвят ама в русе аико няма Simple Smile Подозирам, че взе ще се намери някоя изостанала зелена пелена до септември месец или поне се надявам Simple Smile
susamenna мерси много за тоя линк поразрових се и открих перфектното одеалце с жабка сега смао трябва да видя как точно стои въпроса с онлайн пазаруването, че май има и такъв вариант ама да видим Simple Smile
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=56&pid=5255

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 12:22 от ro6li4ka

# 199
  • Стара Загора
Това одеалце е идеален цвят ама в русе аико няма Simple Smile Подозирам, че взе ще се намери някоя изостанала зелена пелена до септември месец или поне се надявам Simple Smile
Няма проблем ако искаш да ти взема и да ти го пратя с наложен платеж,ние си имаме в Стара Загора и мисля тези дни да ходя да си взема и на мен.Ако искаш само ми кажи,цената е 2,90 или нещо такова на самото одеялце.

# 200
susamenna - тази зелена пелена от Айко е на супер цена  Heart Eyes

Рошличка - твоя бебчо със зелено комплектче и зелени чаршафчета - супер - наистина трябва пелената да е зелена  Grinning

моето одеалце по случайност е зелено - ама дотам...е и на количката има електриково зелено  Mr. Green
Скрит текст:

# 201
  • Стара Загора
susamenna - тази зелена пелена от Айко е на супер цена  Heart Eyes

и цената е страхотна,и цвета и обожавам полар Simple Smile)

# 202
одеалцето с жабката ще се върже идеално  Grinning аз от Айко си купих лампионите  Mr. Green ама понеже съм в Укр - разходих 1 приятелка от София до магазина да ми ги купи - преводох й пари по банков път  Mr. Green а после си ги взех специално от София и по влака си ги донесох в Укр.  Mr. Green големи схеми бяха  ooooh! ама са ми супер и 2-те лампи  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 12:37 от anghella

# 203
Открих аз къде е проблема с моето поръчване на одеалцето, може да си го поръчаш онлайн ама да ти го доставят само в града в който е налично в магазина, а това с жабката го има само в София...трябва да измисля нещо докато не е изчезнало и там Simple Smile

Коригирам си последното писание...току що говорих с техен оператор и ми казаха, че не е проблем да си го поръчам и да ми го доставят в Русе Simple Smile Юпииии  Grinning

# 204
  • София
Ето и датите на отворени врати за този месец в Щерев. Аз си пуснах онлайн регистрация за 28.06.
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=176&lang=bg

# 205
  • Варна
Момичета, този матрак за количката задължителен ли е? Аз чак сега се замислих за такова нещо  Mr. Green

# 206
sentex - според мен зависи от количката - на моя зимен кош напр. няма да трябва допълнителен матрак  Hug

# 207
Не е задължителен матрака за количка, то е общо взето като глезотиика...може да се подложи и сгъната бархетна пелена или одеалце...те количките са достатъчно мекички ама материята им по принцип запарва и те мамите така или иначе постилат нещо и на хората им е хрумнало да произведат продукт за тая работа Simple Smile

# 208
  • Варна
Аз видях, че имам такова от столчето за кола. То се вади и става и за количката.

# 209
  • Варна
Аз видях, че имам такова от столчето за кола. То се вади и става и за количката.

Ако го видиш в някой сайт би ли го споделила, че и аз се заинтригувах?

Общи условия

Активация на акаунт