Професионални серии за коса - тема 35

• 52 507
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,взех си коприната на Chi...Дано и моята коса се оживи от нея Peace

Иначе за лечение на косопад освен хапчета,аз лично ползвах Виши,както и Фитовал!Доста мои приятелки с тези шампоани се спасиха от косопада си.Добре е да се слагат и ампулите срещу косопад на Виши Peace

# 256
Момичета,взех си коприната на Chi...Дано и моята коса се оживи от нея Peace

Иначе за лечение на косопад освен хапчета,аз лично ползвах Виши,както и Фитовал!Доста мои приятелки с тези шампоани се спасиха от косопада си.Добре е да се слагат и ампулите срещу косопад на Виши Peace
И аз съм пила Фитовал-а, ампулите и шампоана за косопад съм ползвала-нищо Sad

# 257
  • в 1001-та нощ
много са слаби, като съдържание; но преди да се предприема каквото и да е - е важно да се знае каква е причината, защото може да са различни и няма смисъл да се стреля на посоки, докато проблемът се задълбочава  Peace

Скрит текст:
може да е хормонален проблем, но тук не играе един хормон, хубаво е да се видят и тестостерона и естроген, прогестерон ..... хормони и антиетла на ЩЖ, серумно желязо .... един продължителен и обилен цикъл със загубата на кръв също е възможна причина, хемоглобинът може да изглежда в норма, затова се гледа желязото .... и т.н. - затова е хубаво лекар, който има отношение, знания, опит - да назначи изследвания, женските хормони се изследват в опр. дни ...

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:36 от a.l.e.n.a

# 258
Аз днес за последно си взех спасителни продукти за косата.Освен коприната от сутринта,сега си поръчах L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular шампоана и маската.Ползвала съм ги до скоро,да видим сега дали ще помогнат.Косата ми ужасно изсъхна,направо е като прегоряла Sad А тъкмо беше станала хубава Tired

# 259
  • в 1001-та нощ
е, от какво така?

по-добре си направи една богата маска с нагряване  Peace

и ако не си пробвала оранжевите на керастаз - време е  Peace

# 260
На мен от лосиона на Фитовал пък ми тръгна страшно много нова коса. Дори тази пролет се спасих от сезонен косопад точно с този лосион.

# 261
е, от какво така?

по-добре си направи една богата маска с нагряване  Peace

и ако не си пробвала оранжевите на керастаз - време е  Peace
От злополучното боядисване преди 2 дена Sad Ти за Олео релакс ли споменаваш в поста си?Или нутри термик?Не съм пробвала нищо друго освен бейн де форс и бейн сатен 2...Сега намерих на Лореал пръфешънъл още една маска за химически скапана коса:
http://www.lookfantastic.com/serie-expert-by-l-oreal-absolut-rep … que/10303641.html
Някой да има впечатления от нея?

# 262
  • в 1001-та нощ
е, ти маската, нали я взе  newsm78 защо ти е втора

имах предвид - продукти от оранжевата линия според косата - има избор  Peace

# 263
Здравейте пак Simple Smile Отново идвам с молба за помощ, тъй като наистина не знам от какво се нуждае косата ми - имам блясък, нямам сухи краища, не се омазнява бързо, има обем. Звучи...нормална Laughing В такъв случай според вас какво е добре да й правя? Последно използвам Тиги балсама за боядисана коса и шампоан Матрикс за обем. Финиш - коприната. Искам да си взема... нещо, ама какво? Помощ? newsm78

# 264
ампулите на керастаз форсинтенз на какви периоди трябва да се слагат - имам предвид от една терапия с тях до следващата?

# 265
Здравейте пак Simple Smile Отново идвам с молба за помощ, тъй като наистина не знам от какво се нуждае косата ми - имам блясък, нямам сухи краища, не се омазнява бързо, има обем. Звучи...нормална Laughing В такъв случай според вас какво е добре да й правя? Последно използвам Тиги балсама за боядисана коса и шампоан Матрикс за обем. Финиш - коприната. Искам да си взема... нещо, ама какво? Помощ? newsm78
На мен понякога ми се иска да ми е много изгорена и проблемна косата за да си купувам и използвам повече продукти  Laughing Сърбят ме постоянно ръцте, заразителен форум и тема  Mr. Green

# 266
  • София
Дами, посъветвайте ме за добър почистващ шампоан за боядисвана коса от Керастаз, Лореал, Редкен или Матрикс?
Струва ми се, че е добра от време на време да почиствам натрупванията от терапийки, спрейове и масла.. newsm78 Забелязвам, че напоследък дължините ми се омазняват по-бързо от обикновено - стават някак по-меки и на кичури..ама и аз го обясних.. ooooh!

# 267
  • в 1001-та нощ
Pure resourse на Lóreal, Clean Start на CHI и Джойко имат но рибката не зареждат  Peace

по описанието - според мен имаш нужда и: или от протеин,м или от по-лека грижа - тип - балсам, Вела ....

намали маслата в грижите  Peace (временно)  Blush

някаква не-силна терапия - например на Вела СП са отлични леки продукти или пък Матрикс - биолаж - подсилващата серия е много приятна (шампоан и балсам ...)

оглеждай се за балсами, леки продукти, които предимно кондиционират след шампоана и са нежни към косата и скалпа  Peace

ампулите на керастаз форсинтенз на какви периоди трябва да се слагат - имам предвид от една терапия с тях до следващата?

веднъж седмично  Peace все пак, зависи и от състоянието

# 268
да, те са веднъж седмично, но като се приключи слагането на 6-те ампули (т.е. 3 пъти) след колко време пак е подходящо да се прави терапия с тях?

# 269
  • в 1001-та нощ
примерно след месец или когато усетиш нужда от тази терапия отново  Peace

Общи условия

Активация на акаунт